ya onu duydum işe de yarıyormuş ama tıbben ne yapıyorlar bilemedim :) bugün tüp bebek merkezinden randevu aldım onlar bilirler heralde bugün itibariyle 11 gün gecikdi ve hiçbir belirtide yokKomşunun sadece adet bitiminde bir defa ilişki olmuş ve memlekete annesi gile gitmişti.Eşi de yanında yokmuş.orda 1.5 2 ay kalinca adet olmuyor annesi dr.götürüyor...Olmasi mumkun olmayan şeylerle karsilasabiliriz bazen.Sabirla yola devam inşallah.Sende herhangi bi sıkıntı yoksa bizim buradarda anlayan kadınlar var göbek kaldiriyorlar kaldırdiktan sonra hamile kalanlar cok var.Onu deneseydin
Gebelikten dolayida tekrar koyulaşıyor olabilir.Sen test ve akıntı takibine devam et canım. Hamileysen zaten hamilesin yok yumurtlamaysa dedigim gibi anlattiklarimi uygula ve stres yapmadan adet gecikmesini bekle canım16. Günümde gördüm ben çift çizgiyi akintimi da takip ettim . Ben yumurtlama dönemi bitti ama yine de bakiyım dedim gebelik için dün ve bugün bugün daha netleşti
Gecikmenin sebebi hormon tahlilinde belli oluyor zaten.Eger ciddi bişey yoksa kanallarda tıkanıklık vs.dogal yöntemleri dene önce.Benim bi arkadaş 8 yıl çocuğu olmadı heryere gitti biri kist dedi digeri birşeyin yok dedi çok ilaç kullandı rahim filmi bile çekti birşeyi yoktu.Eşin gelip tahlil versin demişti dr.Sonra araştırdı iyi bi doktora gitti.Doktor ona göbeğinden bir igne yapıp eve gönderiyor.Yumurta catlatma ignesiymis.Onun üzerine hamile kaldı bir oğlu oldu...ya onu duydum işe de yarıyormuş ama tıbben ne yapıyorlar bilemedim :) bugün tüp bebek merkezinden randevu aldım onlar bilirler heralde bugün itibariyle 11 gün gecikdi ve hiçbir belirtide yok
düşükden sonra oldu ne olduysa çünkü oğluma hemen kalmıştım ben yapışıklıkdan şüpheleniyorum ya bakalım hayırlısı zaten bugün bir şey yapmaz, çünkü vajinal muane olamıyorum ben mecburan hsg için uyuttuklarında bakacaklar.yine test yapar sonra adet söktürücü verir adetin 3. günüde hormon testi hayırlısı bakalımGecikmenin sebebi hormon tahlilinde belli oluyor zaten.Eger ciddi bişey yoksa kanallarda tıkanıklık vs.dogal yöntemleri dene önce.Benim bi arkadaş 8 yıl çocuğu olmadı heryere gitti biri kist dedi digeri birşeyin yok dedi çok ilaç kullandı rahim filmi bile çekti birşeyi yoktu.Eşin gelip tahlil versin demişti dr.Sonra araştırdı iyi bi doktora gitti.Doktor ona göbeğinden bir igne yapıp eve gönderiyor.Yumurta catlatma ignesiymis.Onun üzerine hamile kaldı bir oğlu oldu...
Benimde en sonki hamileligimde ilk defa 12 gun gecikti gebelik sandım dr gittim dedi 21 mm olmuş yumurtalar catlamaya calisiyor ama catlayamamis demisti.Dedi bir kac gün bekleyelim ya adet olursun yada yumurtan catlar.14.gün adet oldum.Araştırdım stresten öyle bir gecikme oldugunu öğrendim...ya onu duydum işe de yarıyormuş ama tıbben ne yapıyorlar bilemedim :) bugün tüp bebek merkezinden randevu aldım onlar bilirler heralde bugün itibariyle 11 gün gecikdi ve hiçbir belirtide yok
kesinlikle bencede stres hormonları direk etkiliyor ilk defa başıma böyle birşey geldi..Benimde en sonki hamileligimde ilk defa 12 gun gecikti gebelik sandım dr gittim dedi 21 mm olmuş yumurtalar catlamaya calisiyor ama catlayamamis demisti.Dedi bir kac gün bekleyelim ya adet olursun yada yumurtan catlar.14.gün adet oldum.Araştırdım stresten öyle bir gecikme oldugunu öğrendim...
Alldüşükden sonra oldu ne olduysa çünkü oğluma hemen kalmıştım ben yapışıklıkdan şüpheleniyorum ya bakalım hayırlısı zaten bugün bir şey yapmaz, çünkü vajinal muane olamıyorum ben mecburan hsg için uyuttuklarında bakacaklar.yine test yapar sonra adet söktürücü verir adetin 3. günüde hormon testi hayırlısı bakalım
Yapisiklik ne anlamadim.Hamilelik yasamissin bir kere ozaman bi sorun yok.Senin hep strestendir.Benimde 4.5 aylık bi düşük yaşadım.5 ay geçti.Tekrar nasib olursa deneyecem inşallahdüşükden sonra oldu ne olduysa çünkü oğluma hemen kalmıştım ben yapışıklıkdan şüpheleniyorum ya bakalım hayırlısı zaten bugün bir şey yapmaz, çünkü vajinal muane olamıyorum ben mecburan hsg için uyuttuklarında bakacaklar.yine test yapar sonra adet söktürücü verir adetin 3. günüde hormon testi hayırlısı bakalım
3. hamileliğimdi benim son düşen 2 kaybım var 7.5 yaşındada oğlum.tüp lerde yapışıklık olabilir diye aklıma geliyor.All
Yapisiklik ne anlamadim.Hamilelik yasamissin bir kere ozaman bi sorun yok.Senin hep strestendir.Benimde 4.5 aylık bi düşük yaşadım.5 ay geçti.Tekrar nasib olursa deneyecem inşallah
inş hakkında hayırlısı olsunAll
Yapisiklik ne anlamadim.Hamilelik yasamissin bir kere ozaman bi sorun yok.Senin hep strestendir.Benimde 4.5 aylık bi düşük yaşadım.5 ay geçti.Tekrar nasib olursa deneyecem inşallah
Canim benimde 3.hamileligimdi ilk böyle bişey başıma geldi çok zor bi durum Rabbim birdaha yasatmasin ikimizede.Araştırdım sebebini kansızlık hem düşük e hemde ilerki aylarda anne karninda bebegin ölümüne sebep oluyormuş.Suan kan yapıcı ilac kullaniyom ve dr.dedi keçi boynuzu pekmezi kullan kullanıyorum.Dedi gebelik oncesi tahlil yap kan degerlerin normale dönerse hamile kal yoksa tekrar düşük yaşayabilirsin...3. hamileliğimdi benim son düşen 2 kaybım var 7.5 yaşındada oğlum.tüp lerde yapışıklık olabilir diye aklıma geliyor.
offf ya allah sabır versinCanim benimde 3.hamileligimdi ilk böyle bişey başıma geldi çok zor bi durum Rabbim birdaha yasatmasin ikimizede.Araştırdım sebebini kansızlık hem düşük e hemde ilerki aylarda anne karninda bebegin ölümüne sebep oluyormuş.Suan kan yapıcı ilac kullaniyom ve dr.dedi keçi boynuzu pekmezi kullan kullanıyorum.Dedi gebelik oncesi tahlil yap kan degerlerin normale dönerse hamile kal yoksa tekrar düşük yaşayabilirsin...
Aynen haklısın kardeşim de.Aşırı stres var sende.Dr gitsen dahada stres yaparsın bence.Takma kafana.Hatta rahatsız olmam sencede bi sakıncası yoksa direkte gorusebiliriz.Senin iyi bir morale ihtiyacın var bence.Doktorlar çoğu zaman derde deva olmuyor dahada dert oluyor valla.Rabbim yardimcin olsun.offf ya allah sabır versinbirtek burda yazmak rahatlatıyor beni çünkü kimse anlamıyor millet zaten var ne yapcan modunda ama oğlum ah oğlum çıldırıyor kardeş için..hep dualarımdasınız hepiniz, birbirimize dua edelim burda bir gün hepimiz paylaşacağız mutluluğumuzu allahın izniyle..
Canim naptin gittinmi tup merkezine veya randevun hangi gün?ya onu duydum işe de yarıyormuş ama tıbben ne yapıyorlar bilemedim :) bugün tüp bebek merkezinden randevu aldım onlar bilirler heralde bugün itibariyle 11 gün gecikdi ve hiçbir belirtide yok
ay gittim bugün ilk defa vajinal ultrason yaptırdım uyuşturarak yaptı sağolsun dr çok iyi. hiçbirşey yok görünen yumurtalıklar iyi durumda dedi. tabiki tarlusal verdi adetin 2. gün gidicem tekrar ama stresden olduğunu düşünüyorum yapışıklık küçük bir ihtimal dedi.Canim naptin gittinmi tup merkezine veya randevun hangi gün?
ya birde ovulasyon testini önermiyorum herşeyi bırakcaz dedi testler yanıltabiliyor dedi,birde illa ogün ilişki olcak olduğu için strese sokuyormuşay gittim bugün ilk defa vajinal ultrason yaptırdım uyuşturarak yaptı sağolsun dr çok iyi. hiçbirşey yok görünen yumurtalıklar iyi durumda dedi. tabiki tarlusal verdi adetin 2. gün gidicem tekrar ama stresden olduğunu düşünüyorum yapışıklık küçük bir ihtimal dedi.
rahimde kalınlaşma varmış, ama beta 1 çıkdı adet görmediğin için olabilir dediya birde ovulasyon testini önermiyorum herşeyi bırakcaz dedi testler yanıltabiliyor dedi,birde illa ogün ilişki olcak olduğu için strese sokuyormuş
Elhamdulillah.Hiç biseycigin yokmuş bak.Stresten uzak durman lazım.Stres yapmayacaksan test kullan yoksa kullanma canım.Oyun niyetine yap yapacaksan...Takma kafana.duzenli 3 günde bir ilişki olursa garanti olur Allahin izniylerahimde kalınlaşma varmış, ama beta 1 çıkdı adet görmediğin için olabilir dedi
inş inş adet olunca 2. gün gitcem hsg çekilecek yinede bakalım sağolasın allah razı olsunElhamdulillah.Hiç biseycigin yokmuş bak.Stresten uzak durman lazım.Stres yapmayacaksan test kullan yoksa kullanma canım.Oyun niyetine yap yapacaksan...Takma kafana.duzenli 3 günde bir ilişki olursa garanti olur Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?