21. günden sonra koyulaşır büyük ihtimalKızlar Merhaba , 701 sayfayı hızlıca okudum 4 gündür sizi takipteydim :) 1 kızım var 4 yaşında , 2. Yi düşünüyorum artık Rabbim nasip ederse. Laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum 1 haftadır. SAT 19 ekim, 30 35 gün arası adet döngüm. Bugün 18. Gün ama 2. Çizgi hep silik, ne zaman koyulaşır sizce ?
çin takvimine baktınmı bu ay nasılBu arada kız erkek farketmez Rabbimden gelen başımüstüne , fakat erkek bebek isteğim biraz daha fazla tabi ki kızım olduğu için :) Bunun için koyu çizgiden 1 gün sonra tek ilişki yeterli mi sizce ? Kızıma ilk ayda hamile kalmıştım sık ilişkiyle. Bu nasıl olur acaba , tecrübeli anne ve adaylarından yardım istiyorum, Teşekkürler şimdiden
çin takvimi birçok kişide tutyor ama tabi aya değiştiği için ayarlanacak birşey değil bence, ama sen dene istersen..bana sorarsan ben hiçbirine inanmıyorum cinsiyet belirlemek tıbben pek mümkün değil tabi bu benim düşüncem..çin takvimine baktınmı bu ay nasıl
Bilen kimse yok mu?Kızlar prediktör marka test adetin 7. Gunu basladim yapmaya ilk gunden t belirgin cikti c silikti. 8. Gun c belirgin t silikti. 9. Gun c nerdeyse yok denecek kadar silikti t ondan belirgindi bunu yorumlayabilecek var mı?
T çizgisi tam koyulastiktan sonra 1 er gün arayla iki iliski olsun canım.Birde derin birleşme olması lazım.En önemliside en az 1 hafta 10 gün ara vermiş olmanız gerek spermlerin kaliteli olması gerek...Rast geleBu arada kız erkek farketmez Rabbimden gelen başımüstüne , fakat erkek bebek isteğim biraz daha fazla tabi ki kızım olduğu için :) Bunun için koyu çizgiden 1 gün sonra tek ilişki yeterli mi sizce ? Kızıma ilk ayda hamile kalmıştım sık ilişkiyle. Bu nasıl olur acaba , tecrübeli anne ve adaylarından yardım istiyorum, Teşekkürler şimdiden
Inan canim inan.Çünkü peygamber efendimizin hadisi serifindede bu konuya deginilmis "erkeginki kadina galebe calarsa diye..."Benimde bir kizim vardi.iyi bir arastirma yaptim uyguladim oldu.Tabi Allahin takdiri ama erkekden kaynaklanan bir durum.Çevremde kime söylediysem oldu Allahin izniyle.Ama cin takvimi dogru degil.Deneyen kişilerin tam aksi olduklarina sahit olduk...Aslına bakarsanız bende hiç inanmıyorum ama bu topiği okuyunca ovulasyon zamanına göre cinsiyet e inanır gibi oldum. Çin takvimine de hiç inanmıyorum ama yine de baktım :) ekim Kasım aralık erkek gözüküyor. Hayırlısı inşallah , kız ya da erkek ikisine de razıyım Allah içimi biliyor , hiç de olmayabilir o ihtimal de var. Nasip
canım ben seninkinden anlamadım nasıl kontrol çizgisi silik çıkıyor. o yüzden yazmadımBilen kimse yok mu?
5 günden fazla beklerse sperm kalitesi azalıyormuş, ama boşver gerçekden bir tane bile sağlıklı olsa yetiyor..Adet bittiğinden beri tık yok canım :) iyi mi kötü mü bilemedim Sperm kalitesi açısından, fazlası da zarar mı acaba
sperm kalitesinde bir şey yoksa sıkıntı olmaz e vit al eşine sperm kaliteslini artırıyor, biraz pahalı ama q enzim q 10 da işe yararEvet ya azalıyormuş onu da yeni öğrendim bilmiyodumhayırlısı inşallah, bi çift çizgiyi görsem....
Sen stres yaparsan hiç goremezsin.Takma kafana.Olursa yaparsin olmazsa bidaki aya denersin.Senin 30 35 gün olduğu için 25 ve 26.güne kadar beklemen gerek sabırla.Heyecan bile strese neden oluyor ve yumurtaların catlamasini engelliyor.Adet bittiğinden beri tık yok canım :) iyi mi kötü mü bilemedim Sperm kalitesi açısından, fazlası da zarar mı acaba
Aynen canim.Sen dediklerimi uygula bana dua edersin sonra.T çizgisi koyulastiginda hemen yapmayin sıvı akıntı gelmeye başladıysa bilki yumurta çatlamış.ondan sonra uygulamaya geçin.Acı kahve,günde 4 5 ceviz ve tahinde kaliteyi artiriyor bilgin olsun canım,biz onları tüketiyoruz.Rabbim sağlıklı,salih evlat nasib etsin sana bana ve tüm isteyenlere...evet haklısınız :) şu an çift çizgi çıkmaması çok normal zaten , 35 günü bile geçtiği oluyor bazen , önceki reglden. En azından 1 hafta daha sabretmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?