Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bilen kimse yok mu?
Canim seninkinden bişey anlamadik.Anormallik var ama testten olabilir.Tutulan tavsiye edilen bi marka alsaydın keşke.Sana tavsiyem testini değiştir.Laboquick marka kullaniyorum ben.Araştırdım en iyi sonucu veren test buydu

Canim seninkinden bişey anlamadik.Anormallik var ama testten olabilir.Tutulan tavsiye edilen bi marka alsaydın keşke.Sana tavsiyem testini değiştir.Laboquick marka kullaniyorum ben.Araştırdım en iyi sonucu veren test buydu

Ya ben de prediktör en iyisi diye duymuştum baya da pahallıydı 50 küsür mü 60 mı neydi 7 tanesi hatta şimdi labquick de sipariş verdim ama bakalım

Ya ben de prediktör en iyisi diye duymuştum baya da pahallıydı 50 küsür mü 60 mı neydi 7 tanesi hatta şimdi labquick de sipariş verdim ama bakalım
Bende siparis verdigimde 50 adet ov.tes artı 8 tanede gebelik testi uzerine hediye toplam 38 lira ödedim fiyatida gayet uygundu.T çizgisini koyu gördükten sonra akıntı takibini yap sıvı akıntı gelmeye başlarsa yumurta çatlamış demektir...

ya sorun şu ki bende hep bir akıntı var yoksa akıntı takibi yapardım ama nitekim akıntı oldu beyaz umarım çatlamıştır elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri bakalım ne olacak. labquick elime geçince onla da izleyeceğim bakalım....

Bendede hep akinti var ama catlama oldugunda sıvı olur beyaz tipki yumurtanin aki gibi...

Gün asiri degerlendir ozaman.Teste de güven olmuyor.Hadi hayirlisi bakalım.
artık mümkünse hergün öneriliyor diye biliyorum gün aşırının çok bir mantığı yokmuş. hergünü değerlendirmeye çalışıyorum 3-4 gündür bakalım artık

artık mümkünse hergün öneriliyor diye biliyorum gün aşırının çok bir mantığı yokmuş. hergünü değerlendirmeye çalışıyorum 3-4 gündür bakalım artık
Spermler 72 saat yaşıyor.Yumurtalarda 24 saat yaşıyor.anlayacağın 3 günde birde olur ama gün aşırı daha sağlam.hergün oldumu sperm kalitesi azalıyor ondan.Sperm kalitesi azaldimi riskleri var neyse şimdi stres yaparsın kalsin anlatmayayim.Tavsiye edilen gün asiridir...Genede sen bilirsin canım.Burdaki amacımız bildiklerimizle başkalarına faydali olmak.selametle

Valla her kafadan bir ses çıkıyor snırım bu konuda, aslında ben doktorum da psikiyatri olunca unutmuşum bu meseleleri neyse bakalım sonuçta kısmet bu işler

arkadaslar meraba.yumurtlama testi aldım bugün.bunu nezaman kullanmam gerekiyo bilen ve testi yapan yazabilrmi acaba.bugün adetimin 5. günü. yarın baslasam mı denemeye.simdden tesekkürler

arkadaslar meraba.yumurtlama testi aldım bugün.bunu nezaman kullanmam gerekiyo bilen ve testi yapan yazabilrmi acaba.bugün adetimin 5. günü. yarın baslasam mı denemeye.simdden tesekkürler
Yeterliyse adet bitiminde kullanmaya başla çünkü yumurtaların ne zaman catliyacagi belli olmuyor.Zaten kutunun içinde kullanma talimati ve adet donguleri vs.yeterli bilgi mevcut....

Hangi marka aldın labquick mi? Burda fazla predictor kullanan yok sanırım?

Hangi marka aldın labquick mi? Burda fazla predictor kullanan yok sanırım?
yok canm ikiside değil..pyroclınıce die bi marka. bide yapamzsam tedirginliği var üstümde:-/ anlayamazsam ne diorum günümü.yapması kolay testide hangi günler yapıcam onu bilemiyorum.adetimin bugün 5.günü,,yarın yada cumartesi günü baslasam mı diorum kutunun içinde 5 tane var zaten.1 gün arayla testi yapıp öylelik bitirsem miki,,iki çizgi çıkarsa ne alaa :)

Valla her kafadan bir ses çıkıyor snırım bu konuda, aslında ben doktorum da psikiyatri olunca unutmuşum bu meseleleri neyse bakalım sonuçta kısmet bu işler
sabirin arkadaşın dedikleri doğru araştırırsan görürsün cnm, hayırlısı olsun hakkında..

döngün kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…