Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

evet haklısınız :) şu an çift çizgi çıkmaması çok normal zaten , 35 günü bile geçtiği oluyor bazen , önceki reglden. En azından 1 hafta daha sabretmem gerek.
Canim merhaba benim adet döngum de 33-40 arasi degisir ve ben 24. Gunde yakaladim cift cizgiyi. Yakaladigim gece ve ertesi gun iliski oldu. Bugun 36. Gun hala adet olmadim bekliyorum bakalim nasip :)

Canim merhaba benim adet döngum de 33-40 arasi degisir ve ben 24. Gunde yakaladim cift cizgiyi. Yakaladigim gece ve ertesi gun iliski oldu. Bugun 36. Gun hala adet olmadim bekliyorum bakalim nasip :)
Kan testi yaptırırsan sonuç alırsın artık bence 12 gün geçmiş çünkü bekleyecek misin

Kan testi yaptırırsan sonuç alırsın artık bence 12 gün geçmiş çünkü bekleyecek misin
Dun gittim tatlim saglik ocagina 15 dk ile kacirdim kanlari gondermisler. Tek bos gunum carsamba. İdrarda da henuz cikmiyor maalesef. Mecbur haftaya carsambayi bekleyecegim

Dun gittim tatlim saglik ocagina 15 dk ile kacirdim kanlari gondermisler. Tek bos gunum carsamba. İdrarda da henuz cikmiyor maalesef. Mecbur haftaya carsambayi bekleyecegim
İstanbulda olsan sana bakardım canım nerdesin? yarım saate çıkıyor bizim hastanede :))

Early testler var fortest falan idrarda bakılıyor al da ondan yap bari ay insan çatlar 1 hafta bence :))

Adete 7 gün kalaya kadar doğru sonuç verdiği söyleniyor bu erken testlerin bence dene :))

bence adetini bekle sabret,deneyim konuşuyor:)
Ya ben çok sabırsızım elimin altında da olunca sürekli baktırasım geliyor. Bir de bizde kan uyuşmazlığı var hamile kalır da düşük müşük yaparsam Allah korusun anında fark edip rhogam yaptırmam gerek tedirginliğim biraz da bundan sanırım. Yok sonrasında problem olma ihtimalim var.

Tabi en iyi relax olmak

Nurmisali123 Merhaba :) Geç regl olduğumuz için yumurtlama da geç oluyor haliyle , ben fazla sabırsızım :) Bence hamilesiniz içime doğdu, hayırlı haberler alırsınız inşallah. Ovulasyon testi ile regl gününden önce hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var burda isterseniz deneyin sizde

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…