29 gün canmdöngün kaç gün
7-8.gün başlayabilirsin29 gün canm
Benimde adet dongum 28 bende 7.gün baslayacam teste inşallah.29 gün canm
tesekkürler canm cumartesi düşünüyorum denemeye başlamaya bende.insallah iyi sonuclar alırız her birimizde..7-8.gün başlayabilirsin
ok tatlım bende 7.gün baslıycam teste.hakkımızda hayırlısı insallah..Benimde adet dongum 28 bende 7.gün baslayacam teste inşallah.
Canim merhaba benim adet döngum de 33-40 arasi degisir ve ben 24. Gunde yakaladim cift cizgiyi. Yakaladigim gece ve ertesi gun iliski oldu. Bugun 36. Gun hala adet olmadim bekliyorum bakalim nasip :)evet haklısınız :) şu an çift çizgi çıkmaması çok normal zaten , 35 günü bile geçtiği oluyor bazen , önceki reglden. En azından 1 hafta daha sabretmem gerek.
Kan testi yaptırırsan sonuç alırsın artık bence 12 gün geçmiş çünkü bekleyecek misinCanim merhaba benim adet döngum de 33-40 arasi degisir ve ben 24. Gunde yakaladim cift cizgiyi. Yakaladigim gece ve ertesi gun iliski oldu. Bugun 36. Gun hala adet olmadim bekliyorum bakalim nasip :)
Dun gittim tatlim saglik ocagina 15 dk ile kacirdim kanlari gondermisler. Tek bos gunum carsamba. İdrarda da henuz cikmiyor maalesef. Mecbur haftaya carsambayi bekleyecegimKan testi yaptırırsan sonuç alırsın artık bence 12 gün geçmiş çünkü bekleyecek misin
İstanbulda olsan sana bakardım canım nerdesin? yarım saate çıkıyor bizim hastanede :))Dun gittim tatlim saglik ocagina 15 dk ile kacirdim kanlari gondermisler. Tek bos gunum carsamba. İdrarda da henuz cikmiyor maalesef. Mecbur haftaya carsambayi bekleyecegim
Karaman'in ilcesindeyim Ermenek'te canim :) dun dersim yoktu tek bos gunum. maalesef valla keske İstanbul'da olsaydim meraklaniyorum ben de :)İstanbulda olsan sana bakardım canım nerdesin? yarım saate çıkıyor bizim hastanede :))
Valla ben de catlamak uzereyim burada yok canim erken gebelik testi. İnternetten getirtsem de 3-4 gune ancak gelirEarly testler var fortest falan idrarda bakılıyor al da ondan yap bari ay insan çatlar 1 hafta bence :))
bence adetini bekle sabret,deneyim konuşuyor:)Karaman'in ilcesindeyim Ermenek'te canim :) dun dersim yoktu tek bos gunum. maalesef valla keske İstanbul'da olsaydim meraklaniyorum ben de :)
Ya ben çok sabırsızım elimin altında da olunca sürekli baktırasım geliyor. Bir de bizde kan uyuşmazlığı var hamile kalır da düşük müşük yaparsam Allah korusun anında fark edip rhogam yaptırmam gerek tedirginliğim biraz da bundan sanırım. Yok sonrasında problem olma ihtimalim var.bence adetini bekle sabret,deneyim konuşuyor:)
Yok denizcim sabrediyorum mecbur. Beklemekten baska da carem yok ama insanlik hali cidden merak ediyormus insan yarin 37 bakalim nolacak :)bence adetini bekle sabret,deneyim konuşuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?