Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Nasip değilmiş demek ki , bir daha ki aya inşallah. Çift çizgiyi gördüğünüz gün değil sonraki gün silikleşmeye başladığında ilişki öneriliyor. Aklınızda olsun.

Canim ben cift cizgiyi yakaladigim gun siliklesmeye basladigi gun iliskiye girdim art arda nasip degilmis on bes gub boyunca da gun asiri iliski oldu napalim diger aya

Ooo daha ilk yaa , önümüzde ki maçlara bakarız :) benim de bu ay ilk hemen tutmayabilir, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallahh

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
Aramiza hoş geldin.Duzensizse kuruduktan sonra başla bence.Günde bir tane denersen işini sağlama bağlamış olursun canım.Yumurtanin nezaman catlayacagi belli olmuyor çünkü.Koyulasmaya basladigindada akıntı takibini yap.Catladigi belli oluyor zaten.

Ben dün sabah akşam test yaptım T koyulaşmaya başladı sanki , bundan sonra sabah akşam yaparım 11 - 5 saatlerinde. 19. Günüm bugün

Ben dün sabah akşam test yaptım T koyulaşmaya başladı sanki , bundan sonra sabah akşam yaparım 11 - 5 saatlerinde. 19. Günüm bugün
Hayırlısı inşallah da sakin heyecan yapma strese neden olur yumurtan çatlamaz Allah korusun.Takma.oyuncak niyetine kullan.Ciddiyim bak.

Ya kızlar bişey soracam acil. Ekim onyedide ovukasyon testi pozitifti hala adet olmadım dün test yaptım negatifti.biraz daha bekleyim mi kan testi yaptırayım mı

Regliniz 5 6 gün geçti , ve hala olmadıysanız, tabiki kan testi yaptırın , idrarda hemen çıkmayabiliyor.
Aslında tam geçti sayılmaz ama folik asit içiyorum iki aydır yumurtam çabuk çatlıyor ve geçen ay on yedisinde pozitif görmüştüm. Dört yıldır bekliyorum öyle kolay olmuyor test yaptırmak (

Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunur diye biliyorum gebelik yoksa , o yüzden 5 6 gün geçti kan testi yaptırın demiştim. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunur diye biliyorum gebelik yoksa , o yüzden 5 6 gün geçti kan testi yaptırın demiştim. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Amin inşallah tüm isteyenlere nasib etsin.

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
hoşgeldin, düzensizliğin varsa fazla al ve adetten s1-2 gün sonra başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…