- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 35
Daha ilk deneme :) tabiki vardir canimVardır bunda da bir hayır , kaçıncı denemenizdi?
Aramiza hoş geldin.Duzensizse kuruduktan sonra başla bence.Günde bir tane denersen işini sağlama bağlamış olursun canım.Yumurtanin nezaman catlayacagi belli olmuyor çünkü.Koyulasmaya basladigindada akıntı takibini yap.Catladigi belli oluyor zaten.Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
Hayırlısı inşallah da sakin heyecan yapma strese neden olur yumurtan çatlamaz Allah korusun.Takma.oyuncak niyetine kullan.Ciddiyim bak.Ben dün sabah akşam test yaptım T koyulaşmaya başladı sanki , bundan sonra sabah akşam yaparım 11 - 5 saatlerinde. 19. Günüm bugün
hadi hayırlısı stressiz yapınn innşallah tutar :)Ben dün sabah akşam test yaptım T koyulaşmaya başladı sanki , bundan sonra sabah akşam yaparım 11 - 5 saatlerinde. 19. Günüm bugün
Aslında tam geçti sayılmaz ama folik asit içiyorum iki aydır yumurtam çabuk çatlıyor ve geçen ay on yedisinde pozitif görmüştüm. Dört yıldır bekliyorum öyle kolay olmuyor test yaptırmakRegliniz 5 6 gün geçti , ve hala olmadıysanız, tabiki kan testi yaptırın , idrarda hemen çıkmayabiliyor.
Amin inşallah tüm isteyenlere nasib etsin.Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunur diye biliyorum gebelik yoksa , o yüzden 5 6 gün geçti kan testi yaptırın demiştim. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
hoşgeldin, düzensizliğin varsa fazla al ve adetten s1-2 gün sonra başla..Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
canım herşeyin bir zamanı var malesef hepimiz her ay aynı şeyi yaşıyoruz,bazen donuyorum ben hiçbirşey hissetmiyorumSu an derse nasil girip dersi anlacagim bilmiyor cidden uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?