çok haklısın bende de olan oydu..Hayırlısı inşallah da sakin heyecan yapma strese neden olur yumurtan çatlamaz Allah korusun.Takma.oyuncak niyetine kullan.Ciddiyim bak.
Bende de aynısı oldu.Aşırı heyecan ve bekleyiş vardı,strese oluşuyor ister istemez.Adetim gecikti 13 gün yumurtam catlamadi.Takmadigim,beklemedigim ay hamilelik oldu.Sok oldum resmen.Anladimki stres hamilelige çok büyük bir engel.Şimdi test yapıyorum ama öylesine,kendimi "deneme amaçlıdır bakalım hangi gün yumurtlama olacak" diye sartlandirmisim takmiyorum yani...Hayırlısı bakalımçok haklısın bende de olan oydu..
Benim 24. Gun catladi sabret tatlimEki Görüntüle 1680727 Eki Görüntüle 1680727 Kızlar 20.Günüm ama yumurta çatlamicak galiba, sizce ?
Sen böyle stres yaparsan catlamaz tabi.Fotona baktim daha var.Kaçıncı gundesin?Eşit koyulukta olması gerek en az.Eki Görüntüle 1680727 Eki Görüntüle 1680727 Kızlar 20.Günüm ama yumurta çatlamicak galiba, sizce ?
Daha var 24. 26. 28.günlerde de olabilir.Adet dongun 35 ise.Sabır ve heyecansız yola devam canım...20.gün bugün adet döngüm 30 35
arkadaşım ümitsizliğe kapılma zaten bir anda yükseliyor, stres yapma bekle sen çatlar..Eki Görüntüle 1680727 Eki Görüntüle 1680727 Kızlar 20.Günüm ama yumurta çatlamicak galiba, sizce ?
12-22. günlerde yapsan %90 bu günlerde oluyor, ben yoğun çalıştığım için mümkün değil olmuyor..ama bu günler arasında çalışırsanız sıkıntı yoksa inş olurkızlar acaba gelecek adetimden bir sonraki adetime kadar günaşırı ilişki yapsam ? cokmu harapp oluruz
sen kan tahlili oldunmu tarlusaldan önce, bende de aynı durum var 24 eylül son adet tarihim ve hala adet olmadımTharlusal içtim günde 4 tane*3 gün. 30.Ekim'de bitti 7 gün oldu hala tık yok. 10 KASIM'da 2.adetimin olması gerekiyor siz düşünün yaniiiiiiiii napıcam ben napıcaaaam
12-22.gün ler hergün mü ?12-22. günlerde yapsan %90 bu günlerde oluyor, ben yoğun çalıştığım için mümkün değil olmuyor..ama bu günler arasında çalışırsanız sıkıntı yoksa inş olur
yok canım gün aşırı, sperm 72 saat yaşıyor zaten12-22.gün ler hergün mü ?
her gün olması spermin kalitesini bozuyoryok canım gün aşırı, sperm 72 saat yaşıyor zaten
cok teşekkür ederim cevabınz içinyok canım gün aşırı, sperm 72 saat yaşıyor zaten
rica edrim :)cok teşekkür ederim cevabınz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?