Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

çok haklısın bende de olan oydu..
Bende de aynısı oldu.Aşırı heyecan ve bekleyiş vardı,strese oluşuyor ister istemez.Adetim gecikti 13 gün yumurtam catlamadi.Takmadigim,beklemedigim ay hamilelik oldu.Sok oldum resmen.Anladimki stres hamilelige çok büyük bir engel.Şimdi test yapıyorum ama öylesine,kendimi "deneme amaçlıdır bakalım hangi gün yumurtlama olacak" diye sartlandirmisim takmiyorum yani...Hayırlısı bakalım

kızlar acaba gelecek adetimden bir sonraki adetime kadar günaşırı ilişki yapsam ? cokmu harapp oluruz

Tharlusal içtim günde 4 tane*3 gün. 30.Ekim'de bitti 7 gün oldu hala tık yok. 10 KASIM'da 2.adetimin olması gerekiyor siz düşünün yaniiiiiiiii napıcam ben napıcaaaam

kızlar acaba gelecek adetimden bir sonraki adetime kadar günaşırı ilişki yapsam ? cokmu harapp oluruz
12-22. günlerde yapsan %90 bu günlerde oluyor, ben yoğun çalıştığım için mümkün değil olmuyor..ama bu günler arasında çalışırsanız sıkıntı yoksa inş olur

Tharlusal içtim günde 4 tane*3 gün. 30.Ekim'de bitti 7 gün oldu hala tık yok. 10 KASIM'da 2.adetimin olması gerekiyor siz düşünün yaniiiiiiiii napıcam ben napıcaaaam
sen kan tahlili oldunmu tarlusaldan önce, bende de aynı durum var 24 eylül son adet tarihim ve hala adet olmadım tarlusal ı günde 2 tane içiyorum 3. günüm bu gün ve çok ilginç normalde adet geçikince insan rahatsız olur şişlik felan bende hiçbirşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…