Hayır sağ yumurtaligim çatlamış ti ve suan hep otarafim ağrıyor bakalım erkek mi olcak .. hayırlısı inşallahMasallah canim saglikla kucagina alirsin ins cok tesekkur ederiz bizlere de nasip olsun ins. Cinsiyeti belli degil daha demi
allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 1681843 Kızlar merhabalar ben 6 haftalik gebeyim..rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için duaciyim rabbim bu duyguyu hepimize nasip etsin inşallah ..... elimde ovulasyon testi vardı çok okudum hamile olunca 2 çizgi çıkıyor diye dogruymus bende teyid olmuş oldum merak edenler için yapmak istedim ... rabbim yar ve yardimciniz olsun
Canım sen ovulasyan testini takip ederek mi hamile kaldin ayrıca bisey yaptın miEki Görüntüle 1681843 Kızlar merhabalar ben 6 haftalik gebeyim..rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için duaciyim rabbim bu duyguyu hepimize nasip etsin inşallah ..... elimde ovulasyon testi vardı çok okudum hamile olunca 2 çizgi çıkıyor diye dogruymus bende teyid olmuş oldum merak edenler için yapmak istedim ... rabbim yar ve yardimciniz olsun
canım adet kanaması en az iki gün olur, üstüne görme kanaması çok emin olmamakla birlikte lekelenme tarzında olması lazım..Kizlar ben buraya yazmistim uc gun once adet oldum diye. Adetim 7 gun surer normalde 3 gunde bitti tik yok suan. İlk iki gun kirmizi adet rengiydi dun leke gibi kahverengi geldi. Bu ustune gorme midir nedir yasayan ya da bilen var mi??? Tesr yapsam mi acep?
Yani degildir demi lekelenme adettircanım adet kanaması en az iki gün olur, üstüne görme kanaması çok emin olmamakla birlikte lekelenme tarzında olması lazım..
adettir canım kafanı karıştırma inş önümüzdeki ayYani defildi
Yani degildir demi lekelenme adettir
İns kuzum :)adettir canım kafanı karıştırma inş önümüzdeki ay
Normalde test koyulasinca yumurta catlamaya hazır demektir ama sen yinede hem akıntı geldikten sonra hemde test koyulastiktan sonra gün aşırı değerlendir canım Takdiri İlahi nezaman tecelli eder bilemeyiz...Arkadaslar Merhaba ovulasyon testi ile ilgili bir soru sormak istiyorum Lütfen cevap yazın kafam çok karışık.
Benim yumurtlama sıvısı geldiğinde ovulasyon testi tam koyu olmuyor ertesi gün test kopkoyu oluyor ama o zaman sıvı gelmiş yani yumurtlama akıntısı bitmiş oluyor bu yumurtlama olmuş demek olmuyor mu ama teste göre koyu cizgiyi gördükten 24 saat diyor lütfen acil cevap tecrübeli arkadaşlar
Bence test yap canım.Benim amca kızı hamile kaldığında normal adet günlerinden daha kısa adet görürdü diye geç farkederdi 3. Ay adet düzensizliği için dr.gittiginde ise dr.hamile oldugunu söylerdi ona.Normal adet görürdü lekelenme olmazdı.Ümit vermiş olmayayım ama bence test yapsan iyi olur.Hayırlısı bakalımKizlar ben buraya yazmistim uc gun once adet oldum diye. Adetim 7 gun surer normalde 3 gunde bitti tik yok suan. İlk iki gun kirmizi adet rengiydi dun leke gibi kahverengi geldi. Bu ustune gorme midir nedir yasayan ya da bilen var mi??? Tesr yapsam mi acep?
canım testin kopkoyu olduğu günden sonra çatlama olur o sıvı yumurtlama öncesinde olur ki yumurtlama olacağına dair işaretdir ve o günleri kaçırmamk içinArkadaslar Merhaba ovulasyon testi ile ilgili bir soru sormak istiyorum Lütfen cevap yazın kafam çok karışık.
Benim yumurtlama sıvısı geldiğinde ovulasyon testi tam koyu olmuyor ertesi gün test kopkoyu oluyor ama o zaman sıvı gelmiş yani yumurtlama akıntısı bitmiş oluyor bu yumurtlama olmuş demek olmuyor mu ama teste göre koyu cizgiyi gördükten 24 saat diyor lütfen acil cevap tecrübeli arkadaşlar
Benim testimde en koyu olduğu gün sıvı akıntı geldi ve ertesi gunden itibaren çizgi siliklesmeye başladı ve sıvı akintimda kesildi...Yumurta catladiginda sıvı akıntı gelmeye başlar bildiğim kadarıyla...canım testin kopkoyu olduğu günden sonra çatlama olur o sıvı yumurtlama öncesinde olur ki yumurtlama olacağına dair işaretdir ve o günleri kaçırmamk için
benimde öncesinde olmuştu en güvenlisi akıntı olmasından itibaren gün aşırı heraldeBenim testimde en koyu olduğu gün sıvı akıntı geldi ve ertesi gunden itibaren çizgi siliklesmeye başladı ve sıvı akintimda kesildi...Yumurta catladiginda sıvı akıntı gelmeye başlar bildiğim kadarıyla...
E yani.Dedigim gibibenimde öncesinde olmuştu en güvenlisi akıntı olmasından itibaren gün aşırı heralde
normal canım yumurtlamadan bir kaç gün önce ağrı ve akıntı bende de oluyorArkadaşlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 26 günde bir adet oluyorum ne olur ne olmaz dedim 7. günden itibaren LH testlerine başladım. 3 gündür saat 4 te 12 den sonra sıvı almayıp ve tuvalete gitmeyip yapıyorum üçü de eşit silik çizgi daha erken zaten de dediğim gibi başladım ne olur ne olmaz :).
Bugün akıntım vardı biraz bi da sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara yumurtluyor muyum acaba diye düşündüm ama test yine aynı. Bu durum normal mi acaba merak ettim.
Bu arada testi iş yerinde yapıyorum küçük bir kutu icat ettim onu yanımda taşıyorum kimse anlamıyor test içinde :)
bende iş yerinde yapıyordum zor oluyor allah emeklerinizi boşa çıkarmasınArkadaşlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 26 günde bir adet oluyorum ne olur ne olmaz dedim 7. günden itibaren LH testlerine başladım. 3 gündür saat 4 te 12 den sonra sıvı almayıp ve tuvalete gitmeyip yapıyorum üçü de eşit silik çizgi daha erken zaten de dediğim gibi başladım ne olur ne olmaz :).
Bugün akıntım vardı biraz bi da sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara yumurtluyor muyum acaba diye düşündüm ama test yine aynı. Bu durum normal mi acaba merak ettim.
Bu arada testi iş yerinde yapıyorum küçük bir kutu icat ettim onu yanımda taşıyorum kimse anlamıyor test içinde :)
sen kan tahlili oldunmu tarlusaldan önce, bende de aynı durum var 24 eylül son adet tarihim ve hala adet olmadımtarlusal ı günde 2 tane içiyorum 3. günüm bu gün ve çok ilginç normalde adet geçikince insan rahatsız olur şişlik felan bende hiçbirşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?