Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlaarr demistim ya adetim ilk gun normaldi 3. Gun kahverengi leke geldi ve bitti diye. Normalde 7 gun suruyordu. İdrarda cikmadi ustune gorme olaylari kafami karistirdi Az once gittim kan testi yaptirdim saat 4te cikacak acabalar ??gitsin aklimdan diye yaptirdim acikcasi. Eger yaptirmasaydim aklimda hep acabalar olacak ve idrar testi yapmayadevam edecektim

ben hala adet olmadım en son 24 eylül ilk defa başıma böyle birşey geldi, tarlusalı bitirip 7 gün beklicem bakalım. tarlusalı mı 2 şer içtin?

birdaha olursa kan tahlili yaptırmada içme tarlusalı bence, stresden bu gecikmeler allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba, benim olay yılan hikayesine döndü hala adet olmadım tarlusal içiyorum bakalım, eşimin sperm testleri pek iç açıcı değil ilri hareketlilik %4, morfoloji %2..normal yollar ile olur ama geç olması ve kimyasal düşükler muhtemel dedi ki ben bunları yaşadım, işin ilgici benim oğlum var..Adet olup hormon tahlili tekrar yaptıracağım ve büyük ihtimal tüp bebk denmesi yapılacak allah hepimize yardım etsin..

birdaha olursa kan tahlili yaptırmada içme tarlusalı bence, stresden bu gecikmeler allah yardımcımız olsun
Benim de geçen ay 5 gün gecikti hiç gecikmezdi muhtemelen psikolojik bu gelişmeler insanın ister istemez aklı hep orda var mı yok mu bu kadar çok bekleyince de adet gelmiyor haliyle. Bu ay kendimi rahat bırakıyım dedim ama inşallah bakalım.

Kızlarr bugün 24. günüm hala çift çizgiyi göremedim ovulasyon testinde. Bugün daha yapmadım ama düne kadar çift çizgi çıkmadı umutsuzluğa kapıldım. 2 gündür yumurta akı şeklinde akıntım geliyor , acaba yumurta çatladı da testte mi çıkmadı , yumurtlamadan önce başlar mı akıntı , bu konularda pek bilgim yok burdan okuduklarım sadece, bilenler yardımcı olabilir mi

Canim benim 24. Gun cikti cift cizgi umutsuzluga kapilma lutfen

şimdi okudum bunnu cannım ya arap saçı oldu senninn işte

başalr canım benim öyle oluyor, yumurtlamadan önce başlıyor akıntı stres yaptıysan yumurtlaman gecikir adetin de gecikir sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…