- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 35
ben hala adet olmadım en son 24 eylül ilk defa başıma böyle birşey geldi, tarlusalı bitirip 7 gün beklicem bakalım. tarlusalı mı 2 şer içtin?Kan tahlili falan yaptırmadım bu sefer. Bugün oldum ben. Neredeyse 10 gün geçti yine üstünden. Ben hapları 2'şer 2'şer alınca hemen regl olurum sandım ama olmadı. Benimde hiç bir belirtisi yoktu. 2.günü yarın tekrar hormon tahlili yaptıracağım. Bu arada tam 2 ay sonra adet gördüm ben 10 Eylül-10 KasımSen?
Kan tahlili falan yaptırmadım bu sefer. Bugün oldum ben. Neredeyse 10 gün geçti yine üstünden. Ben hapları 2'şer 2'şer alınca hemen regl olurum sandım ama olmadı. Benimde hiç bir belirtisi yoktu. 2.günü yarın tekrar hormon tahlili yaptıracağım. Bu arada tam 2 ay sonra adet gördüm ben 10 Eylül-10 KasımSen?
birdaha olursa kan tahlili yaptırmada içme tarlusalı bence, stresden bu gecikmeler allah yardımcımız olsunKan tahlili falan yaptırmadım bu sefer. Bugün oldum ben. Neredeyse 10 gün geçti yine üstünden. Ben hapları 2'şer 2'şer alınca hemen regl olurum sandım ama olmadı. Benimde hiç bir belirtisi yoktu. 2.günü yarın tekrar hormon tahlili yaptıracağım. Bu arada tam 2 ay sonra adet gördüm ben 10 Eylül-10 KasımSen?
Benim de geçen ay 5 gün gecikti hiç gecikmezdi muhtemelen psikolojik bu gelişmeler insanın ister istemez aklı hep orda var mı yok mu bu kadar çok bekleyince de adet gelmiyor haliyle. Bu ay kendimi rahat bırakıyım dedim ama inşallah bakalım.birdaha olursa kan tahlili yaptırmada içme tarlusalı bence, stresden bu gecikmeler allah yardımcımız olsun
Canim benim 24. Gun cikti cift cizgi umutsuzluga kapilma lutfenKızlarr bugün 24. günüm hala çift çizgiyi göremedim ovulasyon testinde. Bugün daha yapmadım ama düne kadar çift çizgi çıkmadıumutsuzluğa kapıldım. 2 gündür yumurta akı şeklinde akıntım geliyor , acaba yumurta çatladı da testte mi çıkmadı , yumurtlamadan önce başlar mı akıntı , bu konularda pek bilgim yok burdan okuduklarım sadece, bilenler yardımcı olabilir mi
Bak demistim sana :) gerci bizim ilk denemeydi tutmadi bu ay :)Eki Görüntüle 1685765 Eki Görüntüle 1685765 Kızlaaaaaaarr oldugaliba a
cnnm senn hala adet olmadınn mı ?normal canım yumurtlamadan bir kaç gün önce ağrı ve akıntı bende de oluyor
şimdi okudum bunnu cannım ya arap saçı oldu senninn işteArkadaşlar merhaba, benim olay yılan hikayesine döndü hala adet olmadım tarlusal içiyorum bakalım, eşimin sperm testleri pek iç açıcı değil ilri hareketlilik %4, morfoloji %2..normal yollar ile olur ama geç olması ve kimyasal düşükler muhtemel dedi ki ben bunları yaşadım, işin ilgici benim oğlum var..Adet olup hormon tahlili tekrar yaptıracağım ve büyük ihtimal tüp bebk denmesi yapılacak allah hepimize yardım etsin..
başalr canım benim öyle oluyor, yumurtlamadan önce başlıyor akıntı stres yaptıysan yumurtlaman gecikir adetin de gecikir sıkıntı yapmaKızlarr bugün 24. günüm hala çift çizgiyi göremedim ovulasyon testinde. Bugün daha yapmadım ama düne kadar çift çizgi çıkmadıumutsuzluğa kapıldım. 2 gündür yumurta akı şeklinde akıntım geliyor , acaba yumurta çatladı da testte mi çıkmadı , yumurtlamadan önce başlar mı akıntı , bu konularda pek bilgim yok burdan okuduklarım sadece, bilenler yardımcı olabilir mi
oldum şükür bugün, eşimin ileri hız ve morfolojisinde sıkıntı var normal yollarla olur fakat bekletir sizi dedi tüp bebek düşünüyorum bakalım allah yardımcımız olsuncnnm senn hala adet olmadınn mı ?
bugün ilişki olsun canımŞimdi yumurtam çatlamış mı oluyo , ilişki yarın mı olmalı Ayy şaşkın ördek oldum ben yaa :))
malesef oğlum hep ikiz kardeş istiyordu belki nasip olur, dua et bizim için..şimdi okudum bunnu cannım ya arap saçı oldu senninn işte
Kizlar kan testim 1,7 cikti umutlar obur aya. Ya i cift cizgiyi yakalayip degerlendirsen bile tutmama ihtimali varmis demek ki. Vakti saati gelmemis :)Erkek bebek için Çift çizgi sonrası değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?