Evet canım bugün ve gün aşırı devam etMerhaba arkadaşlar işte bu da benim testim bugün gördüm koyu çizgiyi 11. Güm bugün, bugünü değerlendiriyim mi ne diyorsunuz :)
Amin canim ins tutar bu ay :)Merhaba, birkaç gündür takip ediyorum bu konuyu.en sonunda bende yazmaya karar verdimYaklaşık bir yıldır bebeğim olsun istiyorum ama daha Zamanı var sanırım bi türlü hamile kalamadım.en sonunda ovü testi alıp yumurtlamamı takip etmeye başladım.3 gün koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdim.siliği gördüğümden bir gün sonrasınıda değerlendirdim.şimdilik beklemedeyim.Rabbim aratmasın tüm çocuk isteyenleri inş.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon yaptim 3 aydir cocuk istiyoruz 24. Gun cift cizgiyi yakalamistim degerlendirdik amma tutmadi maalesef vakti saati henuz gelmemis maalesefSizlerde durumlar Nasıl...
Evet herşeyin bir vakti var.ya benim bi arkadasım vardı aynı dönemde evlenmişiz.cocuk istediği Zaman hemen hamile kalmış.sonra düşük oldu doktor bi süre yapmayın filan demiş.sonra bi duydum pat yine hamile. :) bunlar nası hamile kalıyo anlayamadım:) ben nerdeyse bi senedir uğraşıyorum.her ay bi Ümit ama..sonra yine Anavatan kan ağlıyor:) bu kürler bi işe yarıyormu acaba...
iinEvet herşeyin bir vakti var.ya benim bi arkadasım vardı aynı dönemde evlenmişiz.cocuk istediği Zaman hemen hamile kalmış.sonra düşük oldu doktor bi süre yapmayın filan demiş.sonra bi duydum pat yine hamile. :) bunlar nası hamile kalıyo anlayamadım:) ben nerdeyse bi senedir uğraşıyorum.her ay bi Ümit ama..sonra yine Anavatan kan ağlıyor:) bu kürler bi işe yarıyormu acaba...
İncir kürü ve keçi boynuzu kürü işe yarıyorEvet herşeyin bir vakti var.ya benim bi arkadasım vardı aynı dönemde evlenmişiz.cocuk istediği Zaman hemen hamile kalmış.sonra düşük oldu doktor bi süre yapmayın filan demiş.sonra bi duydum pat yine hamile. :) bunlar nası hamile kalıyo anlayamadım:) ben nerdeyse bi senedir uğraşıyorum.her ay bi Ümit ama..sonra yine Anavatan kan ağlıyor:) bu kürler bi işe yarıyormu acaba...
Olmaz inş sıkıntı yapmaArkadaşlar bugün dr gittim adetimin 10.günü 'dur 15 mm olmuş dedi.P.tesi birdaha gidecem bakacak.Dua edin insallah bi sıkıntı olamaz.Hayırlısı.
benn iyiym cnnm haftaya pereşmbe kalp atışlarınnı duyacam innşallah cnnm sevnndim adet olmanna enn azınnda stresinn azaldısen nasılsın bebiş nasıl
Evet çok şükür rahatladım.bakalım bu ay geçsin tüp bebek düşünüyorumbenn iyiym cnnm haftaya pereşmbe kalp atışlarınnı duyacam innşallah cnnm sevnndim adet olmanna enn azınnda stresinn azaldı
Canım sen niye tup yapacaksinki.Zaten 1 çocuğun var.Yumurt catlatma ignesi yapsalar olur.Neden o yontemi uygulamıyon?Evet çok şükür rahatladım.bakalım bu ay geçsin tüp bebek düşünüyorum
Canm Sperm ileri hız %4 morfoloji %2 olduğu içinCanım sen niye tup yapacaksinki.Zaten 1 çocuğun var.Yumurt catlatma ignesi yapsalar olur.Neden o yontemi uygulamıyon?
Morfoloji normalde %14 den fazla olması ileri hızda nekadar fazla ise hamilelik okadar kolay oluyormş hamile kalırsın ama zaman alır dediNormalde kaça kaç olması lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?