Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar işte bu da benim testim bugün gördüm koyu çizgiyi 11. Güm bugün, bugünü değerlendiriyim mi ne diyorsunuz :)

Eklentiler

• 20151112_173010.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba, birkaç gündür takip ediyorum bu konuyu.en sonunda bende yazmaya karar verdimYaklaşık bir yıldır bebeğim olsun istiyorum ama daha Zamanı var sanırım bi türlü hamile kalamadım.en sonunda ovü testi alıp yumurtlamamı takip etmeye başladım.3 gün koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdim.siliği gördüğümden bir gün sonrasınıda değerlendirdim.şimdilik beklemedeyim.Rabbim aratmasın tüm çocuk isteyenleri inş.

Amin canim ins tutar bu ay :)

Evet herşeyin bir vakti var.ya benim bi arkadasım vardı aynı dönemde evlenmişiz.cocuk istediği Zaman hemen hamile kalmış.sonra düşük oldu doktor bi süre yapmayın filan demiş.sonra bi duydum pat yine hamile. :) bunlar nası hamile kalıyo anlayamadım:) ben nerdeyse bi senedir uğraşıyorum.her ay bi Ümit ama..sonra yine Anavatan kan ağlıyor:) bu kürler bi işe yarıyormu acaba...

Vardır her işte bir hayır canım bizim daha 2. ayımız çok yeniyiz yani. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah hepimize. Kadın doğumcuya falan gittin mi bu süreçte neler yaşadın.

Bende 6 ay da senede bir kan tahlili yaptırırım rutin kontrol için.
Ağustosta prolaktinim 38 çıktı, yumurtlamayı engelliyor normalde, ben de korktum prolaktin yükselten şeylerden uzak durdum geçen ay 29 a inmiş çok şükür yine sınırın üstünde.
Yumurtlayabildiğim için sevindim demek ki prolaktine rağmen.
Bu arada Eylül ayında kadın doğumcuya gidip muayene oldum simir testi falan da aldırdım. O da görünürde bir sorun olmadığını söyledi, adetin 3. günü LH ve 21. günü progesteron tahlili istedi, birkaç ay dene eğer hamile kalamazsan tahlillerle yine gel dedi.

İn
iin
İncir kürü ve keçi boynuzu kürü işe yarıyor

Arkadaşlar bugün dr gittim adetimin 10.günü 'dur 15 mm olmuş dedi.P.tesi birdaha gidecem bakacak.Dua edin insallah bi sıkıntı olamaz.Hayırlısı.

kızlar benim ovu testi kopkoyu olmadan silikleşti niye acaba
ayrıca bat 27 kasım oluyor bu durumda sizce ovu testi yapmayı bırakayım mı yoksa şu iki kez yumurtlama durumundan devam edeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…