Devam et bencekızlar benim ovu testi kopkoyu olmadan silikleşti niye acaba
ayrıca bat 27 kasım oluyor bu durumda sizce ovu testi yapmayı bırakayım mı yoksa şu iki kez yumurtlama durumundan devam edeyim mi?
diyosunDevam et bence
Asilamada olur ozaman.Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah.Morfoloji normalde %14 den fazla olması ileri hızda nekadar fazla ise hamilelik okadar kolay oluyormş hamile kalırsın ama zaman alır dedi
AşIlama çok mantıklı gelmiyor bana doktorda aynı fikirde sonuçtaaynı ilaçları içecepim tüp bebeğin şansı daha fazla bakalım allah hepimizin yardımcısı olsunAsilamada olur ozaman.Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah.
Amin canim amin.Ya benimde iki gündür akintim bayagi bi sivilasmis ama bugünde ikinci çizgi belirginleşti ama tam koyulasmamis,çatlama koyuluktan sonrami oluyor yoksa...?AşIlama çok mantıklı gelmiyor bana doktorda aynı fikirde sonuçtaaynı ilaçları içecepim tüp bebeğin şansı daha fazla bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çatlama lh pik inden sonra 24–36 saat arasında oluyor akıntıda yumurtlamadan önce başlıyor bilgi kesin yerden test yapmaya devam et senAmin canim amin.Ya benimde iki gündür akintim bayagi bi sivilasmis ama bugünde ikinci çizgi belirginleşti ama tam koyulasmamis,çatlama koyuluktan sonrami oluyor yoksa...?
Lh pik olduğu gün ilişki olması lazım çünkü sperm yumurtayı bekler halde olduğunda döllenmesi daha kolaymışCanım çatlama lh pik inden sonra 24–36 saat arasında oluyor akıntıda yumurtlamadan önce başlıyor bilgi kesin yerden test yapmaya devam et sen
Lh pik yani t çizgisinin c ile eşit koyulukta olması demekmi canımLh pik olduğu gün ilişki olması lazım çünkü sperm yumurtayı bekler halde olduğunda döllenmesi daha kolaymış
Birde bu günlerde tekrar gunde bir mi yoksa gunde iki kezmi test yapsam acaba?Lh pik yani t çizgisinin c ile eşit koyulukta olması demekmi canım
evet canım aynı koyulukLh pik yani t çizgisinin c ile eşit koyulukta olması demekmi canım
bence hergün yapBirde bu günlerde tekrar gunde bir mi yoksa gunde iki kezmi test yapsam acaba?
sonra devam ettinmi testeKızlar ovulasyon testinin ilk koyu çizgi çıktığı günden bir sonra ki gece tek ilişki oldu. Ve ondan beri sağ kasığım rahatsız edecek derecede ağrıyor , neden olabilir.
Yumurta çatlarken genelde tektaraflı ağrı oluyorEvet ilişkiden sonra ki gün yaptım testi son kez , t silikleşmişti
Sagol canım.Bugun iki cizgide esit koyulukta çıktı.akıntı devam ediyor ama yumurtada şiddetli sanci olmadı Yarini beklesemmi acaba?bence hergün yap
KloMen kullandığımda olmuştu bende,inş hamilelik belirtisidir bat ne zamanNormalde bu kadar ağrı olmazdı ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?