Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Asilamada olur ozaman.Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah.
AşIlama çok mantıklı gelmiyor bana doktorda aynı fikirde sonuçtaaynı ilaçları içecepim tüp bebeğin şansı daha fazla bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun

AşIlama çok mantıklı gelmiyor bana doktorda aynı fikirde sonuçtaaynı ilaçları içecepim tüp bebeğin şansı daha fazla bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim amin.Ya benimde iki gündür akintim bayagi bi sivilasmis ama bugünde ikinci çizgi belirginleşti ama tam koyulasmamis,çatlama koyuluktan sonrami oluyor yoksa...?

Amin canim amin.Ya benimde iki gündür akintim bayagi bi sivilasmis ama bugünde ikinci çizgi belirginleşti ama tam koyulasmamis,çatlama koyuluktan sonrami oluyor yoksa...?
Canım çatlama lh pik inden sonra 24–36 saat arasında oluyor akıntıda yumurtlamadan önce başlıyor bilgi kesin yerden test yapmaya devam et sen

Canım çatlama lh pik inden sonra 24–36 saat arasında oluyor akıntıda yumurtlamadan önce başlıyor bilgi kesin yerden test yapmaya devam et sen
Lh pik olduğu gün ilişki olması lazım çünkü sperm yumurtayı bekler halde olduğunda döllenmesi daha kolaymış

Kızlar ovulasyon testinin ilk koyu çizgi çıktığı günden bir sonra ki gece tek ilişki oldu. Ve ondan beri sağ kasığım rahatsız edecek derecede ağrıyor , neden olabilir.

Ovulasyon testlerinin hepsini bitirdim acemilikten elimde kalmış olsaydı bir kaç gün sonra bakardım, anlaşılıyomuş galiba gebelik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…