Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ovulasyon testlerinin hepsini bitirdim acemilikten elimde kalmış olsaydı bir kaç gün sonra bakardım, anlaşılıyomuş galiba gebelik varsa
vet anım da boşver onda da yanılma payı oluyor sonra çok üzülüyorsun, adetini bekle gebelik testi yap iyi haberlerini bekliyorum..

Vardır her işte bir hayır canım bizim daha 2. ayımız çok yeniyiz yani. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah hepimize. Kadın doğumcuya falan gittin mi bu süreçte neler yaşadın.
Canım ben aslında bu süreçte bir kere kadın doğuma gitmiştim. Adet dönemine yakındı.. yumurtanın çatladığını söylemişti bana yanlış hatırlamıyorsam...Tahlillerde de folat a bakılmıştı oda normaldi. böyle kapsamlı bir tahlilden geçmedim yani.. neyim var neyim yok bilmiyorum şuanda..1 sene bekleyelim ondan sonra eşimde bende gidelim diye bir karar aldık.Durumum bu yani:)

Kızlar ovulasyon testi hamileysek kaçıncı gün tekrar koyulaşır? Bir de koyulaşmazsakesin hamile değilmiyiz?

Arkadasar bi bakin aklim corba oldu daha dun silikti bugun cizgi cikmadi ya. Sat 3 kasim.

Benimde hiç koyu değil ama bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim...ben birde merak ettim gebelik testide yaptım ondada çıkmadı Ama adetimede daha var...moralimde bozulmadı değil....

Benimde hiç koyu değil ama bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim...ben birde merak ettim gebelik testide yaptım ondada çıkmadı Ama adetimede daha var...moralimde bozulmadı değil....
Ovu testin mi silik benim de oyle ne kadar var aedtine?

Lh 10 kasımda yukselmişti değerlendirdik 2 gün inş tutmuştur çıkarmı sence kanda yada testlerde ?
gebelik testinde çıkmaz 1-2 gün daha bekle sabah idrarı ile yap. ovulasyon testinde çıkabilir eğer koyuysa ama tamda net olmuyr çok güvenme derim.bana sorarsan adetini bekle geçince yap. inş hamilesindir canm bel ağrısı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…