vet anım da boşver onda da yanılma payı oluyor sonra çok üzülüyorsun, adetini bekle gebelik testi yap iyi haberlerini bekliyorum..Ovulasyon testlerinin hepsini bitirdim acemilikten elimde kalmış olsaydı bir kaç gün sonra bakardım, anlaşılıyomuş galiba gebelik varsa
canım senin yazdığını kaçırmışım dün ilişki olsaydı iyiydi bugünde dene istersenSagol canım.Bugun iki cizgide esit koyulukta çıktı.akıntı devam ediyor ama yumurtada şiddetli sanci olmadı Yarini beklesemmi acaba?
Canım ben aslında bu süreçte bir kere kadın doğuma gitmiştim. Adet dönemine yakındı.. yumurtanın çatladığını söylemişti bana yanlış hatırlamıyorsam...Tahlillerde de folat a bakılmıştı oda normaldi. böyle kapsamlı bir tahlilden geçmedim yani.. neyim var neyim yok bilmiyorum şuanda..1 sene bekleyelim ondan sonra eşimde bende gidelim diye bir karar aldık.Durumum bu yani:)Vardır her işte bir hayır canım bizim daha 2. ayımız çok yeniyiz yani. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah hepimize. Kadın doğumcuya falan gittin mi bu süreçte neler yaşadın.
Siliklesen test saat 20 de yaptım.Aksam degerlendirdik yarin bir daha inşallah.Hayirlisi bakalım
sıvı alımına dikkat ettin mi?Arkadasar bi bakin aklim corba oldu daha dun silikti bugun cizgi cikmadi ya. Sat 3 kasim.Eki Görüntüle 1690939
hadi bakalım inşşşşSiliklesen test saat 20 de yaptım.Aksam degerlendirdik yarin bir daha inşallah.Hayirlisi bakalım
test yapmaya devam et canımArkadasar bi bakin aklim corba oldu daha dun silikti bugun cizgi cikmadi ya. Sat 3 kasim.Eki Görüntüle 1690939
bir hafta sonra koyulaşıyormuş,koyulaşmayanda var takılma benim kopkoyuydu ama hamile deilim:)Kızlar ovulasyon testi hamileysek kaçıncı gün tekrar koyulaşır? Bir de koyulaşmazsakesin hamile değilmiyiz?
Ovu testin mi silik benim de oyle ne kadar var aedtine?Benimde hiç koyu değil ama bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim...ben birde merak ettim gebelik testide yaptım ondada çıkmadı Ama adetimede daha var...moralimde bozulmadı değil....
Ovu testinde de mi çıkıyormuş gebelik varsa bende merak ettim açıkçası inş bilen bi arkadaş cvplarKızlar ovulasyon testi hamileysek kaçıncı gün tekrar koyulaşır? Bir de koyulaşmazsakesin hamile değilmiyiz?
çıkanda oluyor çıkmayanda ilişkiden 8-9 gün sonra ovulasyon testi pozitif oluyor silik değil ama koyuOvu testinde de mi çıkıyormuş gebelik varsa bende merak ettim açıkçası inş bilen bi arkadaş cvplar
benim bata 6 gün var deneyelim bakalım sabah :)tşk arkadaşım bilgi içinçıkanda oluyor çıkmayanda ilişkiden 8-9 gün sonra ovulasyon testi pozitif oluyor silik değil ama koyu
rica ederim lh ne zaman pik yapmıştıBenim
benim bata 6 gün var deneyelim bakalım sabah :)tşk arkadaşım bilgi için
Lh 10 kasımda yukselmişti değerlendirdik 2 gün inş tutmuştur çıkarmı sence kanda yada testlerde ?rica ederim lh ne zaman pik yapmıştı
gebelik testinde çıkmaz 1-2 gün daha bekle sabah idrarı ile yap. ovulasyon testinde çıkabilir eğer koyuysa ama tamda net olmuyr çok güvenme derim.bana sorarsan adetini bekle geçince yap. inş hamilesindir canm bel ağrısı varmıLh 10 kasımda yukselmişti değerlendirdik 2 gün inş tutmuştur çıkarmı sence kanda yada testlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?