Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım bel ağrısı varsa hamilemi olunuyor....bende yok

tutunma olurken genelde bel ağrısı oluyr ama hissetmeyenlerde var, bende olmuştu..
Bende de bel ağrısı var kasık ağrısı oluyor ara ara. Ama geçen ay da bir sürü belirti hissedip adet olmuştum bu ay birşey yokmuş gibi düşünüyorum o yüzden.

Çıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,
11. günden beri test yapıyorum. 2. çizgi hep vardı ama silikti. Bugün 20. günde koyu çift çizgiyi tutturdum.
Buraya kadar güzelll :) şimdi napacağım? Yorumları okudum bazıları çift çizginin ertesi günü birlikte olun diyor, bazıları tek ilişki olsun diyor. Ben 34 yaşındayım. yeni evlendim ve işi şansa bırakmak istemiyorum:)

Eklentiler

• ovulasyon.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 149
çatlama kişiden kişiye değişiyor bugünü değerlendir sonra gün aşırı devam et, yumurta çatladığında sperm eğer bekler halde olursa döllenme şansı artıyor

Bu arada arkadaşlar örnek olsun diye bu ayki ovulasyon testlerimin fotoğrafını göndereyim dedim gün gün. 2 gün peak yaptı, o iki günü ve sonraki iki günü de ne olur ne olmaz değerlendirdik.

Eklentiler

• 12278153_10153818770687022_1833519496_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 138
Çok sevindim hamile olmanıza sabah diğer mesajlarınızı okumuştum :). İnşallah takip eden günlerde darısı başımıza olur :). Sağlıkla gelsin bebişiniz :)
Çok sağol arkadaşım günü doğru değerlendirdikten sonra takdir allahın inş bekletmez melekleriniz :)

Bu arada arkadaşlar örnek olsun diye bu ayki ovulasyon testlerimin fotoğrafını göndereyim dedim gün gün. 2 gün peak yaptı, o iki günü ve sonraki iki günü de ne olur ne olmaz değerlendirdik.
11 ve 12 lh yukselmiş adet siklusun nedir cnm erken çatlamış bnmde bu bebekte erken çatladı yumoşum 13. Gün sadece kırmızı gördüm 28 gün de siklusumdu

Adet siklusun nedir arkadaşım 20. Gün lh yükselmiş ise gec mi yumurtladın yoksa 40 günde 1 mi adet oluyosun ? Ben çift çizgiyş gördüğüm gün ilişkide bulundum ağrının en yüksek olduğu gündü birde 2 gün öncesinde olmuştu o kdr şimdi hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…