Ayniymis pik Günlerimiz 24-25 gibi adet olmamiz lazım umarim gebe çıkarız hayırlısı ile inşallahLh 10 kasımda yukselmişti değerlendirdik 2 gün inş tutmuştur çıkarmı sence kanda yada testlerde ?
Benimde o tarihlerde olmam lazım..hayırlısı inş...Ayniymis pik Günlerimiz 24-25 gibi adet olmamiz lazım umarim gebe çıkarız hayırlısı ile inşallah
Canım bel ağrısı varsa hamilemi olunuyor....bende yokgebelik testinde çıkmaz 1-2 gün daha bekle sabah idrarı ile yap. ovulasyon testinde çıkabilir eğer koyuysa ama tamda net olmuyr çok güvenme derim.bana sorarsan adetini bekle geçince yap. inş hamilesindir canm bel ağrısı varmı
tutunma olurken genelde bel ağrısı oluyr ama hissetmeyenlerde var, bende olmuştu..Canım bel ağrısı varsa hamilemi olunuyor....bende yok
Şiddetli bir Ağrım yok ama bende adet önceside bel ağrısı olur.ayırt edemem ki... En iyisi adeti beklemektutunma olurken genelde bel ağrısı oluyr ama hissetmeyenlerde var, bende olmuştu..
Bende de bel ağrısı var kasık ağrısı oluyor ara ara. Ama geçen ay da bir sürü belirti hissedip adet olmuştum bu ay birşey yokmuş gibi düşünüyorum o yüzden.tutunma olurken genelde bel ağrısı oluyr ama hissetmeyenlerde var, bende olmuştu..
Denedin mi? Ben predictor early denedim sonuç negatif geldiLh 10 kasımda yukselmişti değerlendirdik 2 gün inş tutmuştur çıkarmı sence kanda yada testlerde ?
Ovu testi yapmadım cnm gebelik testinde denedim erken döllenme bnm o yüzden çabuk çıktı bnm erkek çocuğu erken dolleniyor oğlumda da böyle öğrendimDenedin mi? Ben predictor early denedim sonuç negatif geldi
Çıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsingebelik testinde çıkmaz 1-2 gün daha bekle sabah idrarı ile yap. ovulasyon testinde çıkabilir eğer koyuysa ama tamda net olmuyr çok güvenme derim.bana sorarsan adetini bekle geçince yap. inş hamilesindir canm bel ağrısı varmı
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde darısı başımıza inşallahÇıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tşk cnm amin darısı sizlere arkadaşım rabbim bekletmesinTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde darısı başımıza inşallah
allah kucağına almayı nasip etsinTşk cnm amin darısı sizlere arkadaşım rabbim bekletmesin
Çok sevindim hamile olmanıza sabah diğer mesajlarınızı okumuştum :). İnşallah takip eden günlerde darısı başımıza olur :). Sağlıkla gelsin bebişiniz :)Çıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sağol arkadaşım günü doğru değerlendirdikten sonra takdir allahın inş bekletmez melekleriniz :)Çok sevindim hamile olmanıza sabah diğer mesajlarınızı okumuştum :). İnşallah takip eden günlerde darısı başımıza olur :). Sağlıkla gelsin bebişiniz :)
11 ve 12 lh yukselmiş adet siklusun nedir cnm erken çatlamış bnmde bu bebekte erken çatladı yumoşum 13. Gün sadece kırmızı gördüm 28 gün de siklusumduBu arada arkadaşlar örnek olsun diye bu ayki ovulasyon testlerimin fotoğrafını göndereyim dedim gün gün. 2 gün peak yaptı, o iki günü ve sonraki iki günü de ne olur ne olmaz değerlendirdik.
Adet siklusun nedir arkadaşım 20. Gün lh yükselmiş ise gec mi yumurtladın yoksa 40 günde 1 mi adet oluyosun ? Ben çift çizgiyş gördüğüm gün ilişkide bulundum ağrının en yüksek olduğu gündü birde 2 gün öncesinde olmuştu o kdr şimdi hamileyimMerhaba arkadaşlar,
11. günden beri test yapıyorum. 2. çizgi hep vardı ama silikti. Bugün 20. günde koyu çift çizgiyi tutturdum.
Buraya kadar güzelll :) şimdi napacağım? Yorumları okudum bazıları çift çizginin ertesi günü birlikte olun diyor, bazıları tek ilişki olsun diyor. Ben 34 yaşındayım. yeni evlendim ve işi şansa bırakmak istemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?