Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

çizgin çok net kaçırma bu ayı bu gece birlikte ol mümkünse sabahı kaçırma sabah spermler çok hareketli oluyor birde gece birlikte olduğunda belinin altına yastık koy yarım saat uzan spermler çıkmasın bi sure kolay gelsin arkadaşım inş en kısa zamanda senin de gebelik haberini alırız

çatlama kişiden kişiye değişiyor bugünü değerlendir sonra gün aşırı devam et, yumurta çatladığında sperm eğer bekler halde olursa döllenme şansı artıyor
Teşekkür ederim. peki ertesi gece tek ilişki olursa erkek olma şansı yüksek olur diyorlar. doğruluk payı var mıdır?

11 ve 12 lh yukselmiş adet siklusun nedir cnm erken çatlamış bnmde bu bebekte erken çatladı yumoşum 13. Gün sadece kırmızı gördüm 28 gün de siklusumdu
26 günde bir adet oluyorum ben o yüzden daha erken yumurtlamış olabilirim :)

ayyy çok heyecanlandım :) hem bu gece hem de yarın sabah diyosun yani. peki sonra devam etmeyeyim mi? deniz1983 gün aşırı devam et demiş.

gün aşırı diyorlar yani bir gün arayla ama zor olsa da ben işimi şansa bırakmak istemedim her gün denedik. bakalım ne olacak. Bu topic çok uğurlu bi topic gelen hamile kalıyor :). İnşallah biz de o kervana katılırız.

Teşekkür ederim. peki ertesi gece tek ilişki olursa erkek olma şansı yüksek olur diyorlar. doğruluk payı var mıdır?
Valla cnm erkek kız erkeğin kromozomlarıyla alakalı ama döllenme de alakalı olabiliyormuş yumoş erken dollenmişse erkek geç dollenmişse kız derler benim oğlum erken döllenme idi adete 6 gün kala öğrenmiştim buda erken dollenme 5gun Kala cikti Allah bilir tabi bunlar inanis sadece

ayyy çok heyecanlandım :) hem bu gece hem de yarın sabah diyosun yani. peki sonra devam etmeyeyim mi? deniz1983 gün aşırı devam et demiş.
Er yrn gecede devam et ama sonrası günler hikaye bana gore çift çizgi gördüğün gün ve sonrası önemli iyi değerlendir iyi haberlerini alalım inşallah :)

Öncelikle gözün aydın. umarım sağlıklı bi gebelik dönemi geçirirsin :)
ben 31 günde bir oluyorum. 4 kasımda adet oldum. bu arada bizde de 2 gün önce ilişki oldu. seni takip edeyim ben. inşallah en kısa sürede güzel haberi sizlerle paylaşmak da nasip olur :)

Geç çatlamış yumoş normal 15 16 çatlaması gerekirmiş kotu değil ama kaçırmamışsın Allahtan hadi bol şans cnm aminn inş rabbim tüm bekleyişlerimizi hayrıyla sonlandırır

17. gün çift çizgi gördüm ya pardon yanlış söylüyorum. bugün ayın 20'si ya, kafam karıştı

Şu anda çok garip gelebilir ama şunu düşünüyorum. Balık etliyim. Görseniz şişman demezsiniz şişman değilim ama zayıf da değilim. Eğer bu ay hamile kalırsam (kalmak da istiyorum zira). Hepten şişmanlayıp yarım dünya mı olurum acaba ya . Çok fazla kilo almak istemiyorum sonuçta çocuk her türlü aynı kiloda doğuyor ama işte bu ayarlanabilen birşey değildir ki .

canım ben gebelik varmı diye bakıyorum ama yok sanırım..yumurtlamam geçti.8 9 10 kasımdı
Bende 10 kasimda yumurtladım ama hemen kotu düşünme herkeste hemen çıkıcak dşye bşy yok kimisi adeti geçiyor yine çıkmıyor sabret inş seninledir bebişin

Ben oğlumda 55 kilo ile hamile kaldım 9 kilo aldım doğuma giderken kilo kalmadı doğum sonrası şuan 62 kiloyum aynı şeyi bende düşünmüyorum değil yani sağlıklı beslenince almıyorsun aslında oğlumda 3,5 kilo doğmuştu ufak değildi kilolar gider emzirirken takma bebeğe odaklan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…