Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Haklısınız aslında bebek olsun ve sağlıklı olsun da gerisi teferruat. Dikkat etmek lazım, hamileyim nasılsa bebeğe yarar diye gereğinden fazla yememek lazım. Ben de 63 64 falanımdır muhtemelen tartılmaya karşıyım o yüzden tartılmıyorum ama senelerdir aynı kıyafetlere sığabiliyorum :).

Arkadaşlar sabah test yaptım. Dünkü kadar koyu iki çizgi de. Bu durum normal mi?

Eklentiler

• 14481124638841619794115.webp
    23 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar sabah test yaptım. Dünkü kadar koyu iki çizgi de. Bu durum normal mi?
Merhaba Arkadaşım 722. sayfanın sonuna fotoğrafını ekledim bu ayki testlerimin. Bende de aynı durum oldu iki gün üst üste kıpkırmızı çizgi çıktı. İkimizde de olduysa normal demek ki :)

merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum.9. günü basladim bugun 12. gunum takvime gore 17. gun catlamasi gerekiyor sabirla bekliyorum

Kızlar mrb. Ben ne durumdayım sizce?

Eklentiler

• 20151122_165617.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 138
Kizlar 13 kasimda kirmizi olan ovu testim 14 kasimda silikti
Şimdi benim bat 27 kasim mi 28 kasim mi?

Kizlar gecen ay buraya baya bi yazdim ovus testi ile takip ettim ilk kez ama kismet olmadi. Bu ay test almadim bilerek 15. Gunden itibaren gun asiri degerlendirmeye karar verdik. Bugun 17. Gun ve akintim sumuk gibi sunuyo resmen. Ama asil aklimi karistiran gecen ay 24. Gun cift cizgiyi yakalamistim ben bu kez erken yumurtlama olabilir mi acaba? Neyse biz yine de degerlendircez bakalim bu ay nasip olacak mi

Ben de ovulasyon testi yardımıyla hamile kalmaya çalışıyorum. İlk aşkım kız, gönül ikincisi de oğlan olsun istiyor. Geçen ay clearblue 10lu test almıştım. 10 tanesi yeterli gelmediğinden gülen yüzü kaçırdım. Bu ay hem 20li clearblue hem de 30lu dijital olmayan çizgili testlerden aldım. 21 kasım akşam 9 civarında hem gülen yüzü hem de çift çizgiyi yakaladım. Saat gece 1 gibi gene gülen yüz ve çift çizgi. Sonra sabaha karşı 4te birlikteliğimiz oldu. 22 kasım sabahından beri sağ kasığımda ağrı var. Çizgili test ise 22 kasım bütün gün silik olarak çıktı. Hatta bu sabah da denedim gene silik olarak çıkıyor. Az önce topiğin eski sayfalarına baktım ve gördüm ki sanırım ilişki için erken davranmışız. 22 kasımda olması daha mı doğruymuş meğer, yardımcı olur musunuz kızlar?

Kızlar laboquick marka gebelik testini yapmak için açtım az önce değişik bişey çıktı ilk kez görüyorum. Kağıttan ince uzun bi çubuk, nasıl yapılıyo anlamadım. Idrar mı batırılıyo kağıt , bilenler yardım edebilir mi

Bellikko aynı durumdayız. Ben ilk çift çizgiyi 11 Kasımda gördüm , 12 Kasım gece ilişki oldu. 13 Kasım sabah testi tekrar yaptığımda 2. Tamamen silikti. Ve sağ Kasığım çok ağrıdı o gün , 10 gündür de devam ediyor ağrı. Sağ sol iki tarafta. Bat 26 kasım yumurtlamaya göre , bakalım hayırlısı

Canım nasıl kullanıldığını bilmediğim için bir şey diyemedim ben yukarıdaki teste. Bu arada ben de 12 ve 13 ünde koyu kısmızı çizgi gördüm. Bugün 23. günüm adetten sonraki doktorum progesteron baktır demişti 21,22,23. günde gitmişken Bhcg de baktırayım dedim sonuçların gelmesini bekliyorum büyük bir heyecanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…