Haklısınız aslında bebek olsun ve sağlıklı olsun da gerisi teferruat. Dikkat etmek lazım, hamileyim nasılsa bebeğe yarar diye gereğinden fazla yememek lazım. Ben de 63 64 falanımdır muhtemelen tartılmaya karşıyım o yüzden tartılmıyorum ama senelerdir aynı kıyafetlere sığabiliyorum :).Ben oğlumda 55 kilo ile hamile kaldım 9 kilo aldım doğuma giderken kilo kalmadı doğum sonrası şuan 62 kiloyum aynı şeyi bende düşünmüyorum değil yani sağlıklı beslenince almıyorsun aslında oğlumda 3,5 kilo doğmuştu ufak değildi kilolar gider emzirirken takma bebeğe odaklan :)
Ayy canım inşallah senin dediğin gibidir...hayırlısı Allah'tan..Bende 10 kasimda yumurtladım ama hemen kotu düşünme herkeste hemen çıkıcak dşye bşy yok kimisi adeti geçiyor yine çıkmıyor sabret inş seninledir bebişin
Merhaba Arkadaşım 722. sayfanın sonuna fotoğrafını ekledim bu ayki testlerimin. Bende de aynı durum oldu iki gün üst üste kıpkırmızı çizgi çıktı. İkimizde de olduysa normal demek ki :)Arkadaşlar sabah test yaptım. Dünkü kadar koyu iki çizgi de. Bu durum normal mi?
Normal bende de olmuştu oğlum da bgnüde değerlendir sen yrn silikleşir testArkadaşlar sabah test yaptım. Dünkü kadar koyu iki çizgi de. Bu durum normal mi?
Bende 3gün kırmızıydı test.normal bencede...Merhaba Arkadaşım 722. sayfanın sonuna fotoğrafını ekledim bu ayki testlerimin. Bende de aynı durum oldu iki gün üst üste kıpkırmızı çizgi çıktı. İkimizde de olduysa normal demek ki :)
11. gün çatlamış canımKızlar mrb. Ben ne durumdayım sizce?
27 ama herkesde tam 14.gün olmuyor 13 de olabiliyorKizlar 13 kasimda kirmizi olan ovu testim 14 kasimda silikti
Şimdi benim bat 27 kasim mi 28 kasim mi?
teşekkürler canımmm dün değerlendirmedik ama bugün sabah değerlendik vee bu akşamda değerlendircez yarın da değerlendirmeye gerek var mı acaba :)11. gün çatlamış canım
bence bu akşam yerine yarın olsa daha iyi olur,sperm kalitesi içinteşekkürler canımmm dün değerlendirmedik ama bugün sabah değerlendik vee bu akşamda değerlendircez yarın da değerlendirmeye gerek var mı acaba :)
Teşekkür ettim canim..Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin.27 ama herkesde tam 14.gün olmuyor 13 de olabiliyor
Canım nasıl kullanıldığını bilmediğim için bir şey diyemedim ben yukarıdaki teste. Bu arada ben de 12 ve 13 ünde koyu kısmızı çizgi gördüm. Bugün 23. günüm adetten sonraki doktorum progesteron baktır demişti 21,22,23. günde gitmişken Bhcg de baktırayım dedim sonuçların gelmesini bekliyorum büyük bir heyecanla :)Bellikko aynı durumdayız. Ben ilk çift çizgiyi 11 Kasımda gördüm , 12 Kasım gece ilişki oldu. 13 Kasım sabah testi tekrar yaptığımda 2. Tamamen silikti. Ve sağ Kasığım çok ağrıdı o gün , 10 gündür de devam ediyor ağrı. Sağ sol iki tarafta. Bat 26 kasım yumurtlamaya göre , bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?