Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hakkında hayırlısı olsun cnm , mutlaka bildir sonucu merak ettim bende çok Belki gaza gelip hastaneye koşarım, ben bu elimdeki ki testten hiçbişey anlamadım :))

Hakkında hayırlısı olsun cnm , mutlaka bildir sonucu merak ettim bende çok Belki gaza gelip hastaneye koşarım, ben bu elimdeki ki testten hiçbişey anlamadım :))
Sonucumu aldım bu ay gebelik yok ne yazık ki biraz moralim bozuldu. 2. ayımızdı daha gerçi ama yumurtlamayı kaçırmadık. Neyse en azından tahlillerimi de yaptırmış oldum ay başında yine kadın doğumcuya gideceğim. Kan testi yaptırmak en iyisi insan kendi kendine daha uzun süre bekleyip kuruntu yapıyor, geçen ay 6 7 tane idrar testi yapmıştım.

Olabilir değişebiliyormuş

Canım sperm 72 saat yaşıyor sağlıklıysa stres yapma olacsksa bir şekilde denk gelir

2. denemenizmiş canım bozma moralini. herşeyin hayırlısı...

Kızlar takvime göre 17. Günde yumurtlamam bugün test yaptım baya yakın çizgiler birbirine bugün 14. Gunum sizce bu pozitif mi

S
Hakkımızda hayırlısı... Habersiz bırakmayın. Ben sizinkini de çok merak ettim. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.

[QUOTE="deniz1983
Hayirli sabahlar canım.Benim regl olmama 6 gün var.Lh testi yaptım koyu çizgi çıkmadı.Çıkmama ihtimali varmı yoksa gebe degilimde ondan mi?lh testinden anlasiliyormus diye okudum da...

[QUOTE="deniz1983
Hayirli sabahlar canım.Benim regl olmama 6 gün var.Lh testi yaptım koyu çizgi çıkmadı.Çıkmama ihtimali varmı yoksa gebe degilimde ondan mi?lh testinden anlasiliyormus diye okudum da...
canım takılma ovulasyon testine inş hamilesindir, koyu çıkanlarda olmuş çıkmayanlarda..öncedende yazmıştım belki denk gelmiştir lh testi betayı lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor oyüzden yanılma payı var.inş güzel haberlerle gel

Sabah karın ağrısı ile uyandım , regl öncesi Karnım tatlı tatlı ağrır, galiba tutmayacak bu ay, hayırlısı inşallah

Amin 8inşallah canım.6 gun var reglime ama aşırı bir göğüs ağrısı ve sabahlari bas agrisiyla uyanmaya başladım ondan şüphelendim birde bel ağrım sabahları cok var...

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Adetimin 9. Günü e ovulasyon testi aldım. Bende 5 aydır deniyoruz ve olmadı. Ikinci bebeği bi türlü tutturamadik. :)

beklemek ne gıcık yaa. ovulasyon 20siydi benim. bat 4 aralık. hemen test mest yapıp öğrenmek istiyorum. en erken ne zaman anlaşılır ya?

Selam arkadaslar ben önceden yine burdaydim ve yine geldim...17 aylik bir oglul oldu ovulasyon testiyle☺☺ simdi ikincisini istiyorum Allah izin verirse ve yine ovu testiyle☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…