Sonucumu aldım bu ay gebelik yok ne yazık ki biraz moralim bozuldu. 2. ayımızdı daha gerçi ama yumurtlamayı kaçırmadık. Neyse en azından tahlillerimi de yaptırmış oldum ay başında yine kadın doğumcuya gideceğim. Kan testi yaptırmak en iyisi insan kendi kendine daha uzun süre bekleyip kuruntu yapıyor, geçen ay 6 7 tane idrar testi yapmıştım.Hakkında hayırlısı olsun cnm , mutlaka bildir sonucu merak ettim bende çokBelki gaza gelip hastaneye koşarım, ben bu elimdeki ki testten hiçbişey anlamadım :))
Olabilir değişebiliyormuşKizlar gecen ay buraya baya bi yazdim ovus testi ile takip ettim ilk kez ama kismet olmadi. Bu ay test almadim bilerek 15. Gunden itibaren gun asiri degerlendirmeye karar verdik. Bugun 17. Gun ve akintim sumuk gibi sunuyo resmen. Ama asil aklimi karistiran gecen ay 24. Gun cift cizgiyi yakalamistim ben bu kez erken yumurtlama olabilir mi acaba? Neyse biz yine de degerlendircez bakalim bu ay nasip olacak mi
Canım sperm 72 saat yaşıyor sağlıklıysa stres yapma olacsksa bir şekilde denk gelirBen de ovulasyon testi yardımıyla hamile kalmaya çalışıyorum. İlk aşkım kız, gönül ikincisi de oğlan olsun istiyor. Geçen ay clearblue 10lu test almıştım. 10 tanesi yeterli gelmediğinden gülen yüzü kaçırdım. Bu ay hem 20li clearblue hem de 30lu dijital olmayan çizgili testlerden aldım. 21 kasım akşam 9 civarında hem gülen yüzü hem de çift çizgiyi yakaladım. Saat gece 1 gibi gene gülen yüz ve çift çizgi. Sonra sabaha karşı 4te birlikteliğimiz oldu. 22 kasım sabahından beri sağ kasığımda ağrı var. Çizgili test ise 22 kasım bütün gün silik olarak çıktı. Hatta bu sabah da denedim gene silik olarak çıkıyor. Az önce topiğin eski sayfalarına baktım ve gördüm ki sanırım ilişki için erken davranmışız. 22 kasımda olması daha mı doğruymuş meğer, yardımcı olur musunuz kızlar?
2. denemenizmiş canım bozma moralini. herşeyin hayırlısı...Sonucumu aldım bu ay gebelik yok ne yazık ki biraz moralim bozuldu. 2. ayımızdı daha gerçi ama yumurtlamayı kaçırmadık. Neyse en azından tahlillerimi de yaptırmış oldum ay başında yine kadın doğumcuya gideceğim. Kan testi yaptırmak en iyisi insan kendi kendine daha uzun süre bekleyip kuruntu yapıyor, geçen ay 6 7 tane idrar testi yapmıştım.
SKızlar laboquick marka gebelik testini yapmak için açtım az önce değişik bişey çıktı ilk kez görüyorum. Kağıttan ince uzun bi çubuk, nasıl yapılıyo anlamadım. Idrar mı batırılıyo kağıt , bilenler yardım edebilir mi
Hakkımızda hayırlısı... Habersiz bırakmayın. Ben sizinkini de çok merak ettim. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.Bellikko aynı durumdayız. Ben ilk çift çizgiyi 11 Kasımda gördüm , 12 Kasım gece ilişki oldu. 13 Kasım sabah testi tekrar yaptığımda 2. Tamamen silikti. Ve sağ Kasığım çok ağrıdı o gün , 10 gündür de devam ediyor ağrı. Sağ sol iki tarafta. Bat 26 kasım yumurtlamaya göre , bakalım hayırlısı
Umarım denk gelir. Aslan burcu bir oğlum olsun çok isterdim. Buldum da bunuyorum değil mi Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı...Canım sperm 72 saat yaşıyor sağlıklıysa stres yapma olacsksa bir şekilde denk gelir
:) allahtan en ince ayrıntıyı bile isteyebiliyormuşuz hakkında hayırlısı olsunUmarım denk gelir. Aslan burcu bir oğlum olsun çok isterdim. Buldum da bunuyorum değil mi Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı...
canım takılma ovulasyon testine inş hamilesindir, koyu çıkanlarda olmuş çıkmayanlarda..öncedende yazmıştım belki denk gelmiştir lh testi betayı lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor oyüzden yanılma payı var.inş güzel haberlerle gel[QUOTE="deniz1983
Hayirli sabahlar canım.Benim regl olmama 6 gün var.Lh testi yaptım koyu çizgi çıkmadı.Çıkmama ihtimali varmı yoksa gebe degilimde ondan mi?lh testinden anlasiliyormus diye okudum da...
Amin 8inşallah canım.6 gun var reglime ama aşırı bir göğüs ağrısı ve sabahlari bas agrisiyla uyanmaya başladım ondan şüphelendim birde bel ağrım sabahları cok var...canım takılma ovulasyon testine inş hamilesindir, koyu çıkanlarda olmuş çıkmayanlarda..öncedende yazmıştım belki denk gelmiştir lh testi betayı lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor oyüzden yanılma payı var.inş güzel haberlerle gel
canım gebelik belirtisi, hayırlısı olsun inşAmin 8inşallah canım.6 gun var reglime ama aşırı bir göğüs ağrısı ve sabahlari bas agrisiyla uyanmaya başladım ondan şüphelendim birde bel ağrım sabahları cok var...
Amin canım.İlk burda paylaşacam inşallahcanım gebelik belirtisi, hayırlısı olsun inş
Vakti gelmemiş demek...Sabırla stressiz devamMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Adetimin 9. Günü e ovulasyon testi aldım. Bende 5 aydır deniyoruz ve olmadı. Ikinci bebeği bi türlü tutturamadik. :)
son adet tarihinde 1-2 gün önce ilk idrar ile belli olur, hayırlısı hakkındabeklemek ne gıcık yaa. ovulasyon 20siydi benim. bat 4 aralık. hemen test mest yapıp öğrenmek istiyorum. en erken ne zaman anlaşılır ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?