Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlaaarrrr acil yardıma ihtiyacım var!!!!!!
Az önce test yaptım çift çizgiyi yakaladım.
Ama pazar günü sabah ve dün akşam ilişki olmuştu. Bu durumda ne yapmalıyım sperm kalitesi için yarını bekleyim mi yoksa ilişki olsun mu tecrübeli arkadaşlar bir el atın hele

Bir de acaba zeytinyağlı sıcak su yapıp buharına mı otursam biraz spermler için zararlı mı olur yoksa çok sıcaklık

Bugünü ve sonraki iki günü değerlendir derim canım
Teşekkür ederim ilgilendiğin için, kaçırma diyosun yani canım sperm kalitesi beni endişelendiriyor ama neyse stres yapmadan oluruna bırakayım en iyisi gerisi Allah'tan zaten... havuç suyu sıkayım olmazsa birazdan

bugün ilişki olsun sonra gün aşırı

Kızlar sağlık ocağında gebelik testi yapılıyormuş ben bilmiyodum, bat 26 Kasım. Yani yarın , daha fazla sabredemicem , Salı ve perşembe günleri yapılıyormuş, yarın sabah gidip kan testi yaptıracam çatlıyorum meraktan, hamile değilsemde bilmek istiyorum :) sonucu bildiririm dualarınızı bekliyorum

hadi hayırlısı güzel habelerle gel inş

Çok iyi, ama hemen o gün sonuç çıkıyor mu acaba belki başka bir devlet hastanesinin laboratuvarına gönderiyor olabilirler.

Salı günü sabah bi arkadaşım yaptırmış, öğleden sonra kendisini tlfla arayıp hamile olduğunu söylemişler başka bir sağlık ocağında :) Öğleden önce kanları toplayıp , bir hastanenin laboratuarına gönderip, sonuçlar geldikten sonra da bilgilendirme yapıyorlar sanırım.Yarın detayları paylaşıcam inşallah

Kızlar sabah 8 de ovulasyon testi yaptım silik bir şekilde çizgi belli aradan 4 saat gectı bidaha yaptım çizgi koyulaşmış şimdi benim ne zaman ilişkiye girmem lazım yardımcı olurmusunuz

ikisi aynı koyulukta olması lazım ve sıvı tüketimine dikkat ederek yap. iki çzgiyide aynı koyulukta yakaladığın andan itibaren 24-36 saat için de yumurta çatlar.bazıları gün aşırı bazılarıda ard arda 3 gün ilişki öneriyor

Kızlar sabah 8 de ovulasyon testi yaptım silik bir şekilde çizgi belli aradan 4 saat gectı bidaha yaptım çizgi koyulaşmış şimdi benim ne zaman ilişkiye girmem lazım yardımcı olurmusunuz

Çok tsk edıyorum

Kızlar bende bugün başladım teste. Silik çıkıyor ikinci çizgi. Sanki koyulasmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…