Kanda ovudan 14 gun sonra kesin sonuc alabilirsinbeklemek ne gıcık yaa. ovulasyon 20siydi benim. bat 4 aralık. hemen test mest yapıp öğrenmek istiyorum. en erken ne zaman anlaşılır ya?
Bugünü ve sonraki iki günü değerlendir derim canım
Teşekkür ederim ilgilendiğin için, kaçırma diyosun yani canım sperm kalitesi beni endişelendiriyor ama neyse stres yapmadan oluruna bırakayım en iyisi gerisi Allah'tan zaten... havuç suyu sıkayım olmazsa birazdanBugünü ve sonraki iki günü değerlendir derim canım
bugün ilişki olsun sonra gün aşırıKızlaaarrrr acil yardıma ihtiyacım var!!!!!!
Az önce test yaptım çift çizgiyi yakaladım.
Ama pazar günü sabah ve dün akşam ilişki olmuştu. Bu durumda ne yapmalıyım sperm kalitesi için yarını bekleyim mi yoksa ilişki olsun mu tecrübeli arkadaşlar bir el atın hele
Bir de acaba zeytinyağlı sıcak su yapıp buharına mı otursam biraz spermler için zararlı mı olur yoksa çok sıcaklık
Daha erken mumkun değilmi?idrar testiyleson adet tarihinde 1-2 gün önce ilk idrar ile belli olur, hayırlısı hakkında
Daha erken mumkun değilmi?idrar testiyle
Ovulasyonla bebegi yakalamayi calistim oda erkek oldu... simdi bi bebek daha yakalasamda oda kiz olsa☺
inşallah canım Allah gönlündekini versin inşallahOvulasyonla bebegi yakalamayi calistim oda erkek oldu... simdi bi bebek daha yakalasamda oda kiz olsa☺
hadi hayırlısı güzel habelerle gel inşKızlar sağlık ocağında gebelik testi yapılıyormuş ben bilmiyodum, bat 26 Kasım. Yani yarın , daha fazla sabredemicem , Salı ve perşembe günleri yapılıyormuş, yarın sabah gidip kan testi yaptıracam çatlıyorum meraktan, hamile değilsemde bilmek istiyorum :) sonucu bildiririm dualarınızı bekliyorum
Çok iyi, ama hemen o gün sonuç çıkıyor mu acaba belki başka bir devlet hastanesinin laboratuvarına gönderiyor olabilirler.Kızlar sağlık ocağında gebelik testi yapılıyormuş ben bilmiyodum, bat 26 Kasım. Yani yarın , daha fazla sabredemicem , Salı ve perşembe günleri yapılıyormuş, yarın sabah gidip kan testi yaptıracam çatlıyorum meraktan, hamile değilsemde bilmek istiyorum :) sonucu bildiririm dualarınızı bekliyorum
Kızlar sabah 8 de ovulasyon testi yaptım silik bir şekilde çizgi belli aradan 4 saat gectı bidaha yaptım çizgi koyulaşmış şimdi benim ne zaman ilişkiye girmem lazım yardımcı olurmusunuz
Çok tsk edıyorumikisi aynı koyulukta olması lazım ve sıvı tüketimine dikkat ederek yap. iki çzgiyide aynı koyulukta yakaladığın andan itibaren 24-36 saat için de yumurta çatlar.bazıları gün aşırı bazılarıda ard arda 3 gün ilişki öneriyor
Amin cümlemizin insallah canim Allah razi olsuninşallah canım Allah gönlündekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?