Daha yeni yola çıkmışsin mübarek.Adetin duzenliyse 27 28 gunde bir oluyorsan 13 14. günler koyulaşır büyük ihtimal.Koyuyu yakalayincaya kadar teste devamKızlar bende bugün başladım teste. Silik çıkıyor ikinci çizgi. Sanki koyulasmayacak gibi
Sabirin canım 5 aydır deniyoruz ve adetim düzensiz oluyor. Her ay gebelik Testi yapmaktan ve tek çizgiyi görmekten usandim. Her ay hayal kırıklığıDaha yeni yola çıkmışsin mübarek.Adetin duzenliyse 27 28 gunde bir oluyorsan 13 14. günler koyulaşır büyük ihtimal.Koyuyu yakalayincaya kadar teste devam
Bugün başladım teste demiştin ondan yeni başladın sandım.Dr.gittinmi canım sebebini bi arastirsaydinSabirin canım 5 aydır deniyoruz ve adetim düzensiz oluyor. Her ay gebelik Testi yapmaktan ve tek çizgiyi görmekten usandim. Her ay hayal kırıklığı
canım hepimiz aynı durumdayız,stresssss herşeyi etkiliyr lütfen kendini rahatlatcak bir yol bul ki sağlam durabilesin..Sabirin canım 5 aydır deniyoruz ve adetim düzensiz oluyor. Her ay gebelik Testi yapmaktan ve tek çizgiyi görmekten usandim. Her ay hayal kırıklığı
bence tek ilişki olayı pek mantıklı değil,diğer aylarda gün aşırı densen..ilk ay hem daha moralini bozmaKızlar Anavatan kan ağladıilk deneme tutmadı, hayırlısı için dua etmiştim demekki hayırlısı şimdi değilmiş, önümüzdeki aylara bakacaz inşallah. Ilk denememdi ve erkek bebek için Çift çizgi sonrası tek ilişki denemiştik. Benimle aynı durumda olanlara fikir olsun.
Canim ben de gecen ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim cift cizgiyi yakaladigimiz gun ve ertesi gunu degerlendirdik tutmadi. Bu ay ovulasyon testi almadim 15. Gunden itibaren gun asiri degerlendiriyoruz kismet olur umarim hepimize bu ay :) moralini de bozma ilk denemeymis madem.Kızlar Anavatan kan ağladıilk deneme tutmadı, hayırlısı için dua etmiştim demekki hayırlısı şimdi değilmiş, önümüzdeki aylara bakacaz inşallah. Ilk denememdi ve erkek bebek için Çift çizgi sonrası tek ilişki denemiştik. Benimle aynı durumda olanlara fikir olsun.
Biz bu ay çift çizgiyi görmeden önceki gün ve devamındaki 4 günü değerlendirdik. ama sonuç başarısız oldu. 2 gün koyu çizgi gördüm bu arada. Gün aşırı bir gün arayla oluyor ya şimdi, sanki bir gün arayla vaktini kaçırcakmışız gibi korkuyorum. O yüzden her günü değerlendirdik ama olmadıbence tek ilişki olayı pek mantıklı değil,diğer aylarda gün aşırı densen..ilk ay hem daha moralini bozma
İnsallah bu ay nasip olur canimBiz bu ay çift çizgiyi görmeden önceki gün ve devamındaki 4 günü değerlendirdik. ama sonuç başarısız oldu. 2 gün koyu çizgi gördüm bu arada. Gün aşırı bir gün arayla oluyor ya şimdi, sanki bir gün arayla vaktini kaçırcakmışız gibi korkuyorum. O yüzden her günü değerlendirdik ama olmadı.
canım hergün olması spermin kalitesini bozuyor ama deneyip tutturanlarda var gün aşırı daha mantıklı bence, zaten denk gelecekse rabbim ol diyecekse olur..ben kendimi böyle telkin ediyorum tek ilişki ile hamile kalan bir sürü kişi varBiz bu ay çift çizgiyi görmeden önceki gün ve devamındaki 4 günü değerlendirdik. ama sonuç başarısız oldu. 2 gün koyu çizgi gördüm bu arada. Gün aşırı bir gün arayla oluyor ya şimdi, sanki bir gün arayla vaktini kaçırcakmışız gibi korkuyorum. O yüzden her günü değerlendirdik ama olmadı.
kesinlikle katiliyorum galiba altin kural rahat olup stres yapmamakcanım hergün olması spermin kalitesini bozuyor ama deneyip tutturanlarda var gün aşırı daha mantıklı bence, zaten denk gelecekse rabbim ol diyecekse olur..ben kendimi böyle telkin ediyorum tek ilişki ile hamile kalan bir sürü kişi var
Benimde 11 gibi koyu görmüştüm aynı gün saat 20 de tekrar testi yapmıştım siliklesmeye başladı degerlendirdik bakalim hayırlısı 4 günüm kaldı regl olmama.Hakkimizda hayırlısı olsun.Kızlar Anavatan kan ağladıilk deneme tutmadı, hayırlısı için dua etmiştim demekki hayırlısı şimdi değilmiş, önümüzdeki aylara bakacaz inşallah. Ilk denememdi ve erkek bebek için Çift çizgi sonrası tek ilişki denemiştik. Benimle aynı durumda olanlara fikir olsun.
Benimde 11 gibi koyu görmüştüm aynı gün saat 20 de tekrar testi yapmıştım siliklesmeye başladı degerlendirdik bakalim hayırlısı 4 günüm kaldı regl olmama.
Ya kusura bakmayın arkadaşlar 2 tane ekledim ama 4 eklenmiş yanlışlık olmuş...
Insallah canım ya.Artık mirayhifa arkadaşı gordukten sonra bence bsnde degilim diye dusunmeye başladım vallainş hamilesindir canım
Canim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni oluyor hakkinda hayirlisi olsun nasip olur insllahKızlar kan verdim şimdi , sonucu 4.30da öğrenicem. Bugün adet günüm , Karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi , hamile olsam Karnım ağrır mı sizce
Amin canim aminNasipten öteye yol yok kızlar , nasipte ne zaman var biz bilemeyiz. Dua edip bildiklerimizi uygulamak bizden gerisi Allah Kerim :) Moralimi bozmadım Allaha Şükür bir tane kızım var hiç olmasa da evlat sevgisini tattırdı Rabbim , inşallah isteyen herkese de tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?