aminnnNasipten öteye yol yok kızlar , nasipte ne zaman var biz bilemeyiz. Dua edip bildiklerimizi uygulamak bizden gerisi Allah Kerim :) Moralimi bozmadım Allaha Şükür bir tane kızım var hiç olmasa da evlat sevgisini tattırdı Rabbim , inşallah isteyen herkese de tattırsın.
Evet canim 50 adet uzerine 8 gebelik test hediye 30 tl aldım.Kardesim de tahmini yumurtlama günleri degerlendirdi tutmadi bu ay.Sordum akintisini,anlattigina göre adet olmaya 2 3 gün kala yumurtlama olmuş.Dedim stresten yumurtalarin gec çatlamış ama bilmedigi için degerlendirememisBugün ayın 26sı. Buna göre yumurtlamam kesin olarak 12 kasımda oldu. Bende 12 Kasım gecesi tek ilişki de bulunmuştum. Tam tutturdum gününü ama olmayınca olmuyomuş:) Bir daha ki ay çift çizgiyi gördükten 12-20 saat içinde ilk ilişki sonra 1 gün arayla ilişki düşünüyorum nasipse. Tabi önce ovulasyon testi siparişi vermem lazım. Laboquick mi alayım yine sizce ?
canım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.Evet canim 50 adet uzerine 8 gebelik test hediye 30 tl aldım.Kardesim de tahmini yumurtlama günleri degerlendirdi tutmadi bu ay.Sordum akintisini,anlattigina göre adet olmaya 2 3 gün kala yumurtlama olmuş.Dedim stresten yumurtalarin gec çatlamış ama bilmedigi için degerlendirememis
canım geçen ay bende oldu dediğin adete 2 gün kala oldu yumurtlama sonra adetim 16 gün gecikdi,gecikirse telaş yapmacanım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.
kardesınde adet gecıkmesı yasadı mı ?
hamilede olabilirsin tabi gebelik testi yap istersencanım geçen ay bende oldu dediğin adete 2 gün kala oldu yumurtlama sonra adetim 16 gün gecikdi,gecikirse telaş yapma
Evet bir hafta gecikti gebe sanıyordu ama regl oldu.canım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.
Stres öyle acayip şeyler cikariyorki insanda hayret ediyoz valla.Test yaptinmicanım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.
canım geçen ay bende oldu dediğin adete 2 gün kala oldu yumurtlama sonra adetim 16 gün gecikdi,gecikirse telaş yapma
hamilede olabilirsin tabi gebelik testi yap istersen
maalesef hıc belirtim yok kızlar. anlatayım kısaca. ov. testıyle takıp edıyordum. yumurtlama olmadıgını fark edınce 22. gun progesteron testı yaptım yumurtlamadıgımı gördüm. sonra 26. gün akıntım oldu. hemen ovu testi yaptım pozıtıftı. ustunden 10 gun gectı su an.Evet bir hafta gecikti gebe sanıyordu ama regl oldu.
merhaba 2.çocuk kız olması ićin bisey yaptınızmı 2.ye kaçıncı günler ilişkiye girdiniz ben bu ay 8,9.10. Günler ilişki oldu yumurtlamam 13.gün kız ıcin 3gun onceden bırakmak lazımmış diye duydum ama ben test yapmadım netten baktığım tahmini yumurtlama günümdüÇıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnm bunlar hurafe ya kurban olduğum Allah ne verirse o kabulumuz ben inanmıyorum açıkçasımerhaba 2.çocuk kız olması ićin bisey yaptınızmı 2.ye kaçıncı günler ilişkiye girdiniz ben bu ay 8,9.10. Günler ilişki oldu yumurtlamam 13.gün kız ıcin 3gun onceden bırakmak lazımmış diye duydum ama ben test yapmadım netten baktığım tahmini yumurtlama günümdü
Tabiki rabbim ne verirse o olur ama yinede bir ümit iste denedim 1oğlum var benimdeCnm bunlar hurafe ya kurban olduğum Allah ne verirse o kabulumuz ben inanmıyorum açıkçası
Canim yumurtlamadan 6 gun sonra duvara tutunma gerçekleşiyor.10 gun gecmisse sabahları baş agrisiyla uyaniyormusun?Veya göğüslerde ağri varmi?maalesef hıc belirtim yok kızlar. anlatayım kısaca. ov. testıyle takıp edıyordum. yumurtlama olmadıgını fark edınce 22. gun progesteron testı yaptım yumurtlamadıgımı gördüm. sonra 26. gün akıntım oldu. hemen ovu testi yaptım pozıtıftı. ustunden 10 gun gectı su an.
30.07.2015
28.08.2015
23.09.2015
21.10.2015 son adet tarıhlerım... neden gec oldu bu sefer bılmıyorum. aslında akıntı gelınce degerlendırdım ama. en ufak belırtım yok. olursa gercekten mucıze olur :)
Canım yumurtlamaya denk gelmese tamamdır kız oluyor.Test kullaniyorsan hergün iliski olsun testte koyuyu yakalarsan ilişkiye ara ver.Birde yüzeysel iliski olursa yani derin birleşme olmazsa kız oluyor...Tabiki rabbim ne verirse o olur ama yinede bir ümit iste denedim 1oğlum var benimde
Y (erkek)kromozomu bir gün yaşıyor. X (kız)kromozomu 3 gün yaşıyor.Yumurtlama gerçekleştiğinde Y kromozomu ölmüşse X kromozomunu yumurta yakalar...Mesele bundan ibaret.Bilmem anlatabildimmi.Canım yumurtlamaya denk gelmese tamamdır kız oluyor.Test kullaniyorsan hergün iliski olsun testte koyuyu yakalarsan ilişkiye ara ver.Birde yüzeysel iliski olursa yani derin birleşme olmazsa kız oluyor...
Iki gundur basim agriyo ama. Benim adetten once bas agrisi oluyoCanim yumurtlamadan 6 gun sonra duvara tutunma gerçekleşiyor.10 gun gecmisse sabahları baş agrisiyla uyaniyormusun?Veya göğüslerde ağri varmi?
Cok erken olmus. Ama insallah yukselirMerhaba arkadaşlar. Bemim ovulasyon 20sindeydi. Bat 5 aralık yani 10 gün var. Dün bir arkadaşımın da gazıyla gidip kan verdim. Beta hcg 3.8 çıktı. Ne dersiniz daha 10 gün var yükselir mi değer?
herhangi bir tedavi oldunuzmu?olmadıysnız ailede ikiz varmı?Birde yazayım buraya adete 1 gün kala beta hcg 1050 çoğul olma durumu söz konusu hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?