Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

aminnn

Evet canim 50 adet uzerine 8 gebelik test hediye 30 tl aldım.Kardesim de tahmini yumurtlama günleri degerlendirdi tutmadi bu ay.Sordum akintisini,anlattigina göre adet olmaya 2 3 gün kala yumurtlama olmuş.Dedim stresten yumurtalarin gec çatlamış ama bilmedigi için degerlendirememis

canım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.
kardesınde adet gecıkmesı yasadı mı ?

canım merhaba. yazın dıkkatımı cektı de. bende bu ay adete 3 gun kala yumurtladım. normalde 28 gunde oluyorum. bu ay 36 oldu hala gelmedı adetım.
canım geçen ay bende oldu dediğin adete 2 gün kala oldu yumurtlama sonra adetim 16 gün gecikdi,gecikirse telaş yapma

Evet bir hafta gecikti gebe sanıyordu ama regl oldu.

Stres öyle acayip şeyler cikariyorki insanda hayret ediyoz valla.Test yaptinmi

canım geçen ay bende oldu dediğin adete 2 gün kala oldu yumurtlama sonra adetim 16 gün gecikdi,gecikirse telaş yapma
hamilede olabilirsin tabi gebelik testi yap istersen
Evet bir hafta gecikti gebe sanıyordu ama regl oldu.
maalesef hıc belirtim yok kızlar. anlatayım kısaca. ov. testıyle takıp edıyordum. yumurtlama olmadıgını fark edınce 22. gun progesteron testı yaptım yumurtlamadıgımı gördüm. sonra 26. gün akıntım oldu. hemen ovu testi yaptım pozıtıftı. ustunden 10 gun gectı su an.
30.07.2015
28.08.2015
23.09.2015
21.10.2015 son adet tarıhlerım... neden gec oldu bu sefer bılmıyorum. aslında akıntı gelınce degerlendırdım ama. en ufak belırtım yok. olursa gercekten mucıze olur :)

Merhana arkadaşlar, öncelikle herkese selam. Bende vahim durumlu bir pko 'luyum sanırım kendim bildim bileli. Daha 1.5 evliyim ama çocuk sahibi olmak istiyorum yaştan sebep, dr gittim rahim duvarımın kalın olduğunu kistlerimin bittiğini söyledi. Ama adet düzensizliğim olduğundan bir de eşimle suan için ayrı illerdeyiz. O takvimi tutturmak çok önemli. Bu testle hamile kalan arkadaşları geçmişten okudum . Bir de pko bağlı insülin direncim oluştu, aşırı kilom yok ama ideal kilom için 8-10 kg vermem lazım. Bu testi nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim, direkt sipariş edicem. Mensim bitti bitecek :) Herkese allah gönlündeki anneliği nasip etsin inş.

Çıktı arkadaşım valla :)2. Çizgi silik rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhaba 2.çocuk kız olması ićin bisey yaptınızmı 2.ye kaçıncı günler ilişkiye girdiniz ben bu ay 8,9.10. Günler ilişki oldu yumurtlamam 13.gün kız ıcin 3gun onceden bırakmak lazımmış diye duydum ama ben test yapmadım netten baktığım tahmini yumurtlama günümdü

Cnm bunlar hurafe ya kurban olduğum Allah ne verirse o kabulumuz ben inanmıyorum açıkçası

Birde yazayım buraya adete 1 gün kala beta hcg 1050 çoğul olma durumu söz konusu hakkımızda hayırlısı

Canim yumurtlamadan 6 gun sonra duvara tutunma gerçekleşiyor.10 gun gecmisse sabahları baş agrisiyla uyaniyormusun?Veya göğüslerde ağri varmi?

Tabiki rabbim ne verirse o olur ama yinede bir ümit iste denedim 1oğlum var benimde
Canım yumurtlamaya denk gelmese tamamdır kız oluyor.Test kullaniyorsan hergün iliski olsun testte koyuyu yakalarsan ilişkiye ara ver.Birde yüzeysel iliski olursa yani derin birleşme olmazsa kız oluyor...

Canım yumurtlamaya denk gelmese tamamdır kız oluyor.Test kullaniyorsan hergün iliski olsun testte koyuyu yakalarsan ilişkiye ara ver.Birde yüzeysel iliski olursa yani derin birleşme olmazsa kız oluyor...
Y (erkek)kromozomu bir gün yaşıyor. X (kız)kromozomu 3 gün yaşıyor.Yumurtlama gerçekleştiğinde Y kromozomu ölmüşse X kromozomunu yumurta yakalar...Mesele bundan ibaret.Bilmem anlatabildimmi.

Merhaba arkadaşlar. Bemim ovulasyon 20sindeydi. Bat 5 aralık yani 10 gün var. Dün bir arkadaşımın da gazıyla gidip kan verdim. Beta hcg 3.8 çıktı. Ne dersiniz daha 10 gün var yükselir mi değer?

Merhaba arkadaşlar. Bemim ovulasyon 20sindeydi. Bat 5 aralık yani 10 gün var. Dün bir arkadaşımın da gazıyla gidip kan verdim. Beta hcg 3.8 çıktı. Ne dersiniz daha 10 gün var yükselir mi değer?
Cok erken olmus. Ama insallah yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…