Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hayırlısı bakalım.Beklenmekten baska caremiz yok. Benimde 4 günüm kalmış regl olmama.Sabirla bekliyelim bakalım
Seninde azmis. Adet olunca dr a gidicem zaten. Yumurta takibi icin cagirdi. Gec oldu filan diyince. 10. Ay bu ay..daha fazla beklemeyiz insallah

Merhaba arkadaşlar. Bemim ovulasyon 20sindeydi. Bat 5 aralık yani 10 gün var. Dün bir arkadaşımın da gazıyla gidip kan verdim. Beta hcg 3.8 çıktı. Ne dersiniz daha 10 gün var yükselir mi değer?
Evet insallah yükselir canım.Daha 10 gunun var ama hergün 1 kat yukseliyor.10 gune kadar tam olur inşallah

Merhaba arkadaşlar. Bemim ovulasyon 20sindeydi. Bat 5 aralık yani 10 gün var. Dün bir arkadaşımın da gazıyla gidip kan verdim. Beta hcg 3.8 çıktı. Ne dersiniz daha 10 gün var yükselir mi değer?
Bence yükselir 2 gün sonra tekrar kan verin
Amin cümlemizin inşallah
Hayirlisi olsun insallah

Kızlar merhaba. Moralim baya bozuk sizinle de paylaşmak istedim. Önceki gün yazmıştım bat'a 10 gün olduğu halde dayanamayıp kanda bhcgye baktırdım ve 3.8 çıktı. 2 gün sonra tekrar baktır dediler. Bugün hem bu sonucu aldığım özel hastaneye hem de devlet hastanesine gene kan verdim. Özelde değerim >1000 çıktı. Nasıl bu kadar yüksek olur niye net bir değer değil de >1000 çıktı diye kafamız karışsa da eşimle sevindirik olup hoplaya zıplaya doktorun odasına geçtik. Doktorun yanında başka bir doktor vardı ve biz de sizi bekliyorduk dediler. Testiniz karışmış yeniden kan alacaz dediler. Ve yeni sonuç 3.7.
Devletteki sonucu alalım dedik o da tam felaket=0.1
Çok üzüldüm çok üzüldük... ama dersimi de aldım. Bundan sonra bat'ı beklemeden test mest yapmak yok. Delik teşik oldum zaten(

kötü olmuş damdan düşmüş gibi oluyorsun bende farklı bir şekilde yaşadım aynı olayı

Arkadaşlar benimde daha 2 gun var reglime inşallah gebeyimdir.Test yaptım pozitif çıktı.Darisi tüm isteyen herkese...

Alttakini sabah yaptım usttekini akşam emin olmak için tekrar denedim sabahinkinden dahada koyu olmuş az bi farkla

Kızlar bende test sonuçlarimi göstermek istiyorum nasıl yukleyim? ??
Yazi yazdığın vakit görürsün altinda
Cevapla _Dosya Yükle_ varya,işte dosya yüklemeyi tikla.No fil...hosen i tikla istedigin fotoyu ekleyebilirsin.Benim telefonumda böyle...

canımmm allah tamamına erdirsin çok sevindim

benimde adetlerim düzensizdir kasım 1 de başlamıştı bu ay ve 21 kasımda teste göre çatladı yumurta 22 ve 23 kasımda ilişki oldu dahada olmadı :) :) şimdi yarın 1 aralık hiçbir belirti yok bel ağrısı dışında ne yapmam lazım ki kafam karıştı adet günü geçtikten sonramı yaptırayım testi kızlaarr napmalıyım akıl verin :)
canımmm allah tamamına erdirsin çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…