bence adet gününü beklebenimde adetlerim düzensizdir kasım 1 de başlamıştı bu ay ve 21 kasımda teste göre çatladı yumurta 22 ve 23 kasımda ilişki oldu dahada olmadı :) :) şimdi yarın 1 aralık hiçbir belirti yok bel ağrısı dışında ne yapmam lazım ki kafam karıştı adet günü geçtikten sonramı yaptırayım testi kızlaarr napmalıyım akıl verin :)
Amin sagol canım darısı sana ve tumbisteyenlere insallahcanımmm allah tamamına erdirsin çok sevindim
senin ovulasyon testi poztifleşmişmiydiAmin sagol canım darısı sana ve tumbisteyenlere insallah
bir sorum daha var lh pik ne zaman yapmıştıAmin sagol canım darısı sana ve tumbisteyenlere insallah
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımaaaaaaacanımmm allah tamamına erdirsin çok sevindim
Evet pozitiflesmisti.Onceki ay tam yakalayamadım koyuyu çünkü netleşmemisti.Akşama dogru yapmıştım siliklesme anina denk gelmisti demek.Bu ay saatleri değiştirdim 10.30 yada 11.00 gibi yaptım koyuyu o saatte yakalamıştım.Aynı günün akşamı 20.00 gibi tekrar yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı o gece değerlendirdik canım.12. Gün çatlama gerçekleştibir sorum daha var lh pik ne zaman yapmıştı
Sabirin çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Ilişki günlerin nasıldı[/QUOTE
Amin canim sagol.Sen erkek istiyordun degilmi.Yanlış hatirlamiyorsam
yani beta lh pik den sonra ne zaman pozitif olduEvet pozitiflesmisti.Onceki ay tam yakalayamadım koyuyu çünkü netleşmemisti.Akşama dogru yapmıştım siliklesme anina denk gelmisti demek.Bu ay saatleri değiştirdim 10.30 yada 11.00 gibi yaptım koyuyu o saatte yakalamıştım.Aynı günün akşamı 20.00 gibi tekrar yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı o gece değerlendirdik canım.12. Gün çatlama gerçekleşti
Yumurtlamadan tam 13 gun sonra canimyani beta lh pik den sonra ne zaman pozitif oldu
sağolasınYumurtlamadan tam 13 gun sonra canim
Sen lh pik yakiliyormuydun?sağolasın
bu ay denemedimde öncekilerde yakaladım, ama eşimde ileri hız problemi var bir kaç ay daha deneyip tüp bebeğe gitcem oda zorlu bir süreçSen lh pik yakiliyormuydun?
Sana bir tavsiyede bulunsam.Uygularmisin birde onu dene canımbu ay denemedimde öncekilerde yakaladım, ama eşimde ileri hız problemi var bir kaç ay daha deneyip tüp bebeğe gitcem oda zorlu bir süreç
tabi valla herşeyi uygularım :)Sana bir tavsiyede bulunsam.Uygularmisin birde onu dene canım
Dogal olarak hız ve sayı artırıcı yiyecekleri eşine kullandirttinmi canım?tabi valla herşeyi uygularım :)
Koyu çizgisi yakalayıp degerlendirmedinmi hiç?Evet canım 4 yaşında 1 kızım var , 1 de oğlum olsa fena olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?