Hatirlarsan canım ilk katıldığında sana bazi tavsiyelerde bulunmuştum. Onlari uygularsan yada uyguladiysan Allahin izniyle tamamdırEvet canım 4 yaşında 1 kızım var , 1 de oğlum olsa fena olmaz :)
tekrar anlatır mısın biz de faydalanalım :)Hatirlarsan canım ilk katıldığında sana bazi tavsiyelerde bulunmuştum. Onlari uygularsan yada uyguladiysan Allahin izniyle tamamdır
Canım nette hızlandırıcı ve artırıcı dogal yiyecekler var onları uygula ve yanı sıra (benim uygulamam) günde 1 avuç fındık ve kuru uzum,günde 2 3 adet ceviz içi aç karına,günde 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi, sabah akşam küçük kâse de tahin pekmez yedir(keçi boynuzu pekmezini pekmez yerine tahine katabilirsin),hergün bir veya iki fincan acı kahve ver eşine.Adet oldugun günden ta yumurtlaman olana kadar hiç asla ilişki olmasın (birikmesi için).lh pik yakaladığında gun aşırı değerlendirin canım.Ha degerlendirdiginde de kalça altına ince bi yastık koy en az 1 saat hiç kalkma.(çok önemli)tabi valla herşeyi uygularım :)
kullanırDogal olarak hız ve sayı artırıcı yiyecekleri eşine kullandirttinmi canım?
inşallah allah razı olsun uygulayacağımCanım nette hızlandırıcı ve artırıcı dogal yiyecekler var onları uygula ve yanı sıra (benim uygulamam) günde 1 avuç fındık ve kuru uzum,günde 2 3 adet ceviz içi aç karına,günde 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi, sabah akşam küçük kâse de tahin pekmez yedir(keçi boynuzu pekmezini pekmez yerine tahine katabilirsin),hergün bir veya iki fincan acı kahve ver eşine.Adet oldugun günden ta yumurtlaman olana kadar hiç asla ilişki olmasın (birikmesi için).lh pik yakaladığında gun aşırı değerlendirin canım.Ha degerlendirdiginde de kalça altına ince bi yastık koy en az 1 saat hiç kalkma.(çok önemli)
Dua da edersen,Rabbim inşallah verir.
Cumlemizden.Rabbim şifa versin insallahinşallah allah razı olsun uygulayacağım
İnşallah seninde mijdeli haberini burdan alırız canıminşallah allah razı olsun uygulayacağım
bence adet gününü bekle
ay inş hepimizin teker teker müjdeli haberleri olsun :)İnşallah seninde mijdeli haberini burdan alırız canım
canım aylardır aynı şeyi yaşadığım içinadet günüm yarın :) ama beklicem mecbur teşekkür ederim ilgin için canım
Canim yumurtlamandan 10 gun geçmiş.Varsa belirtiler baslamis olmasi gerek yada başlar.ben 13 gun gectikten sonra test yaptim yani adetime 2 gun kalmıştı pozitif çıktı.Belirtilerde göğüs ağrısı,bel,kasik agrim ve sabahları baş agrisiyla uyanmaya başlamıştım.benimde adetlerim düzensizdir kasım 1 de başlamıştı bu ay ve 21 kasımda teste göre çatladı yumurta 22 ve 23 kasımda ilişki oldu dahada olmadı :) :) şimdi yarın 1 aralık hiçbir belirti yok bel ağrısı dışında ne yapmam lazım ki kafam karıştı adet günü geçtikten sonramı yaptırayım testi kızlaarr napmalıyım akıl verin :)
İnşallah tutmuştur.Belirtiler yokmuKırmızı çizgiyi yakaladıktan 1 gün sonra tek ilişki denedik
Hatırladım canım ya kusura bakma.Sabirin sen beni tamamen unutmuşsun :)) Adet oldum tutmadı bu ay :) 5.günü bugün adetimin. Ben kısaca özet geçeyim, denemeye başladığım ilk ayımdı, ovulasyon testinin çift çizgi çıktığı gün değil sonraki günü tek ilişki oldu erkek bebek olasılığı yüksek diye. Daha da olmadı Korunmasız ilişki, sonuç tutmadı :) bu ay tekrar denicem ovulasyon siparişi verdim. Tek değil 2 3 deneme yaparım bu ay, tek tutmadı bende tam yumurtlama günümü yakaladığım halde
17 den sonra siliklesmeye başlamışsa ertesi gün 12 çok geç kalmış olunur canım.Bidakine dikkat et...inşallah tutar11 Kasım saat 17de ilk kez kırmızı çizgiyi gördüm. 12 Kasım gündüz 12de tekrar test yaptım yine çift çizgi idi, gece 12de ilişki oldu. 13 Kasım sabah 11de test yaptığımda silikleşmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?