Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yok cnm yanlış değil , çift çizgi yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demek. Çift çizgiyi gördüğün günden itibaren günaşırı ilişki en doğrusu sanırım.

Günaydın arkadaşlar geçen hafta pazartesi (8 gün önce) kan tahlili yaptırmıştım (ovulasyondan 10 gün sonra). Negatif çıkmıştı şimdi adetim 3 gün gecikti. Stres falan da yapmıyorum hatta geciktiğini de yeni farkettim sayılır. Adet olacak gibi ağrım var ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Bir an önce adet olayım da bir sonraki ay gelsin istiyorum .

canım gebelik testini tekrarla, lh testi yapmaya dvam ettinmi

1 haftaya kadar olan geikmeler normal sayılıyor yılda 1-2 kez olma şartı ile tabi

canım gebelik testini tekrarla, lh testi yapmaya dvam ettinmi
LH testi yapmaya devam etmedim. 2 gün kırmızıydı sonraki gün silindi, devamında silik olur diye devam etmedim. Akşam eve gidince bir gebelik testi yapayım en iyisi. Geçen ay da gecikti ama çok stres yapmıştım geçen ay. Ama olsa kanda çıkmaz mıydı bilmiyorum. Bakalım akşama kadar kırmızılar gelmezse test yapayım.

canım ya stresen ki bence yapmışsın stres yada ümit vermek istemem ama bazen iki defa yumurtlama oluyor eğer ilişkiye devam ettiysen hamile de olabilrsin,inş da öylesindir..

Kızlar merhaba, bi süredir takip ediyorum forumu benim bi kızım var allah kısmet ederse bide erkek evlat olsa hiç fena olmaz:) benim kafam karıştı açıkçası erkek için tam yumurta çatlama anına denk getirmeli deniyo bu ay bende test aldım hatta 13. Günüm ama 2. Çizgi hala silik şimdi ben koyu çizgiyi yakalayınca mı yoksa silikleşme başladığında mı yapmalıyım?

Koyu çizgiyi yakaladığında 6 saat arayla takip et canım azda olsa hafif siliklesmeye başlamışsa tamadir degerlendirin

Koyu çizgiyi yakaladığında 6 saat arayla takip et canım azda olsa hafif siliklesmeye başlamışsa tamadir degerlendirin
Gebe kaldiktan sonra belli oluyor zaten idrardan kizmi erkekmi diye.Bende yeni gebeyim...Darisi isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…