Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar sabah konu ile alakalı başka topikleri okudum biraz, yumurtlama gününde tek ilişki ile hamile kalıp kızı olan çok var , kafam karıştı valla :)

Kızlar sabah konu ile alakalı başka topikleri okudum biraz, yumurtlama gününde tek ilişki ile hamile kalıp kızı olan çok var , kafam karıştı valla :)
Onlar koyuyu görmüş tek iliski olmuş kesin ama yumurtası hemen catlamamistir Canım.Y yani erkek kromozomu 24 saat yaşıyor X yani kız kromozomu 3 gun yasiyabiliyor.Yani 24 saat sonra sonra yumurtasi çatlamışsa Y degilde X kromozomu tutar.Ondan dolayida kız olur canım

Mesele tek ilişki meselesi degil canım.Y kromozomu atiktir hızlı varır erken yorulur.X kromozomu tembeldir geç varır...Bilmem anlatabildimmi

canım aylardır aynı şeyi yaşadığım için en azından adet günü geçince test yapıyorsun negatifi gördünmü umudun kalmıyor ama öncesinde yapınca acabalar ve ümitler insanı mahvediyor

çok haklısın canım bi kaç gün bekleyeyim bende

bel ağrısı dışında bir belirti yok canım hayırlısı olsun bakalım rabbim büyük teşekkür ederim ilgin için

Canım biliyorum bende defalarca okudum bu konuyu , x y kromozomları konusunda uzman oldum okuya okuya :) 2 kızın mı var peki , 3. yü risk alıp tek ilişki denediğine göre 2 kızın var , merakımı hoşgör, bende seninle aynı durumda olduğum için herşeyi öğrenmek istiyorum :)

Demekki tam uzman olmamissin.Bir kaç fırın daha ekmek yemen lazım

Espiri yaptım alinmayasin canım.Benim ilk kızım oldu.ikinciyi erkek istedim çok iyi detayli bir arastirma yaptım Allahin izniyle oglum oldu.8 yil ara verdik sonra 3.gebeligimde 4 aylıkken bebegimin kalp atışları durmuştu aldirmak zorunda kaldık,oda erkekti.Bu 4. Gebeligim ama Allah nasib ederse 3. Cogum olacak inşallah.

canım ya stresen ki bence yapmışsın stres yada ümit vermek istemem ama bazen iki defa yumurtlama oluyor eğer ilişkiye devam ettiysen hamile de olabilrsin,inş da öylesindir..
İnanamıyorum bu fotoğraf gerçek mi bir yanlışlık olabilir mi? Kan tahlilini erken yaptırmışım demek ki. Aşağıda b hcg testim. Şoka girdim bir iki saat geçsin bir test daha yapcam

Eklentiler

• 20151201_170052.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 70
canımmm normalde ben çok karamsarımdır ama bugün sana yazarken allahım dedim kızı boşuna heveslendirmeyeyim sen utandırma, gözün aydın olsun, allah tamamına erdirsin..

Bende erkek için uğraşıyorum yumurtlama zamanı haricinde başka tavsiyeniz varmı peki:)

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

İnanamıyorum bu fotoğraf gerçek mi bir yanlışlık olabilir mi? Kan tahlilini erken yaptırmışım demek ki. Aşağıda b hcg testim. Şoka girdim bir iki saat geçsin bir test daha yapcam

Masallah süper cikmis hemde.Allahbtamamina erdirsin

Allah tamamına erdirsin Can'ım farklılık hissettin mi

canımmm normalde ben çok karamsarımdır ama bugün sana yazarken allahım dedim kızı boşuna heveslendirmeyeyim sen utandırma, gözün aydın olsun, allah tamamına erdirsin..

canım benim gözün aydın çok sevindim

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Hepinize çok teşekkür ederim. Şaşkınım kan tahlilin 8 gün önce negatifti çünkü ama erken davrandım tahlil için demek ki. Adetim gecikince bir deneyeyim dedim.
Bu arada bir test daha yaptım inanamayıp o da aynı çıktı, daha önce belki 10 kez gebelik testi yapmışımdır ilk defa ikinci çizgi var.
Yarın sabah kan tahlili de yaptıracağım.
Bu arada belirti olarak adet olacak gibi vucudum halsiz baya. Normalde ishal olur ya adet olmadan önce tam tersi kabızlık var biraz iğrençleştim ama kusura bakmayın. Kasıklarıma sağdan soldan arada saplanma gibi ağrılar giriyor. Adet dönemi çok üşengeç olurdum şu an çok çalışma isteğim var bu belirti mi bilmiyorum.
Umarım gerçekten gebeyimdir ve isteyen herkeste en kısa zamanda bebişine kavuşur :)

Adet dönemi çok üşengeç olurdum şu an çok çalışma isteğim var bu belirti mi bilmiyorum.
ay nasıl güldüm buna :)) ben de adetimin 24. gününde yaptığım hcg testinden negatif sonuç aldığımdan beri işten geldikten sonra bi duvar siliyorum bi kapı siliyorum...tüm gardrobu indirip yıkadım ama enerjim tükenmedi :)) hıncımı evden çıkarıyorum diye düşünüyordum ama bi kişi belirti dese yarın gene test yapacam :)) adetime de 4 gün var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…