Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sabah söyleyecektim ama umut vermek istemedim hayal kırıklığı olmasın diye.Canım kan testi de olsa yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif çıkıyor.İdrar dan da 13 15.gün olarak değişiyor.

Bende erkek için uğraşıyorum yumurtlama zamanı haricinde başka tavsiyeniz varmı peki:)
Canim benim yumurtlama çok önemli yumurtlamadan önce olursa kız olur,Y ler 24 saat sonra öluyorya öldükten sonra yumurta catlarsa kız olur.Çünkü X ler agir yolculuk yapıyorlar gec variyorlar.Bilmem anlata bildimmi.Birde derin birleşme olmasi lazım.Y ler hızlı oldugu için ilk onlar yumurtayla birlesirse erkek oluyor işte.O haftalar tuzlu ve kırmızı et ve etli yemek tüketin,tavuk balık süt ve süt ürünlerini mümkün oldukça tuketmesin (eşin).iliskiden sonra 1 saat kalkma daha once tarif ettigim gibi.Okadar.Benimkisi Rabbim daha iyi bilir ama erkege benziyor...Darısı isteyen herkese canım

Kızlar günaydın bu sbah ovulasyon testi yaptım hafif silik bu ay ikinci kez bunu görüyorum acaba ıkı kez mi yumurtluycam

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 98
kızlar ovulasyon testine ne zaman baslamalıyım ilk defa denicem :)
Bence adetin bittiği zaman başlamalısın ne zaman olduğu bellli olmuyor çogu 14. Gün oluyor dıyor ama ornek verıyım arkadaşım adetın bıttığı gun yaptı o günmüş hemen hamile kaldı

26 günde bir oluyorum o zaman 2 gün sonra biticek hemen yapalım :)
Bende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı

Bende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı
kacıncı gün gördün cnm ilk cift cizgiyi

Bende 23. günde hcg testi yaptırmıştım. Bugün kan tahlilimi de verdim biraz önce bu arada 3 4 gündür çok sık idrara çıkıyorum o da bi belirti sanırım :)

Bende 23. günde hcg testi yaptırmıştım. Bugün kan tahlilimi de verdim biraz önce bu arada 3 4 gündür çok sık idrara çıkıyorum o da bi belirti sanırım :)
Gaza geliyor gibiyimmmm ama bekleyecem cuma gününü. Çünkü geçen hafta hem burda okuduklarım hem de iş yerindeki arkadaşların söylemlerinden (gözlerin parlıyor hamilesin/kaşların karışmış hamilesin/ kirpiklerin dolaşmış hamilesin:))) )koşup gidip test yaptım ve çok çok üzüldüm negatif çıkınca. En iyisi senin gibi unutmak, tamamen akıldan çıkarmak :))
Test sonucun kaçta çıkıyor bu arada?

Evet en iyisi unutmak ama ne mümkün. Kan tahlilim negatif çıkmasa ben de umudu kesip unutamazdım muhtemelen. Bugünkü kan tahlilim öğlene çıkmış olur :).

Merhaba herkese. Bende ovuladyon testıne basladım. Ama hiç bilgım yok. Ilk defa kullanıyorum. Testte çift çizgıyı göruncemı deneme oluyor acaba

Merhaba herkese. Bende ovuladyon testıne basladım. Ama hiç bilgım yok. Ilk defa kullanıyorum. Testte çift çizgıyı göruncemı deneme oluyor acaba

Evet 722. sayfanın en altında bu ayki ovulasyon testlerimi paylaştım gün gün oradan da bakabilirsiniz. Ve şu an galiba hamileyim. Benim 11 ve 12. gün koyu çizgi vardı. 11,12,13,14. günleri değerlendirdim ne olur ne olmaz.

Kızlar günaydın bu sbah ovulasyon testi yaptım hafif silik bu ay ikinci kez bunu görüyorum acaba ıkı kez mi yumurtluycam
Canım benim ay boyu benim hep böyle çıkıyordu zaten.T C den daha koyu yada eşit koyulukta olursa pozitiftir bu negatif anlaminda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…