Sabah söyleyecektim ama umut vermek istemedim hayal kırıklığı olmasın diye.Canım kan testi de olsa yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif çıkıyor.İdrar dan da 13 15.gün olarak değişiyor.Hepinize çok teşekkür ederim. Şaşkınım kan tahlilin 8 gün önce negatifti çünkü ama erken davrandım tahlil için demek ki. Adetim gecikince bir deneyeyim dedim.
Bu arada bir test daha yaptım inanamayıp o da aynı çıktı, daha önce belki 10 kez gebelik testi yapmışımdır ilk defa ikinci çizgi var.
Yarın sabah kan tahlili de yaptıracağım.
Bu arada belirti olarak adet olacak gibi vucudum halsiz baya. Normalde ishal olur ya adet olmadan önce tam tersi kabızlık var biraz iğrençleştim ama kusura bakmayın. Kasıklarıma sağdan soldan arada saplanma gibi ağrılar giriyor. Adet dönemi çok üşengeç olurdum şu an çok çalışma isteğim var bu belirti mi bilmiyorum.
Umarım gerçekten gebeyimdir ve isteyen herkeste en kısa zamanda bebişine kavuşur :)
Canim benim yumurtlama çok önemli yumurtlamadan önce olursa kız olur,Y ler 24 saat sonra öluyorya öldükten sonra yumurta catlarsa kız olur.Çünkü X ler agir yolculuk yapıyorlar gec variyorlar.Bilmem anlata bildimmi.Birde derin birleşme olmasi lazım.Y ler hızlı oldugu için ilk onlar yumurtayla birlesirse erkek oluyor işte.O haftalar tuzlu ve kırmızı et ve etli yemek tüketin,tavuk balık süt ve süt ürünlerini mümkün oldukça tuketmesin (eşin).iliskiden sonra 1 saat kalkma daha once tarif ettigim gibi.Okadar.Benimkisi Rabbim daha iyi bilir ama erkege benziyor...Darısı isteyen herkese canımBende erkek için uğraşıyorum yumurtlama zamanı haricinde başka tavsiyeniz varmı peki:)
Bence adetin bittiği zaman başlamalısın ne zaman olduğu bellli olmuyor çogu 14. Gün oluyor dıyor ama ornek verıyım arkadaşım adetın bıttığı gun yaptı o günmüş hemen hamile kaldıkızlar ovulasyon testine ne zaman baslamalıyım ilk defa denicem :)
Bende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı26 günde bir oluyorum o zaman 2 gün sonra biticek hemen yapalım :)
kacıncı gün gördün cnm ilk cift cizgiyiBende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı
Benim 5 gün sürürüyor sanırım 11. Gündü ayın 12 sinde adet olucsmadetin kac gün sürer benım 6 gün o zaman 11 gün mü yumurtlama oldu sende
Aslında ıkı senedır denıyoruz ama 4 ay once eşimle kontrole gıttık varikoselinşallah bu ay tutturururz cnm ya kac aydır denıyorsun
Bende 23. günde hcg testi yaptırmıştım. Bugün kan tahlilimi de verdim biraz önce bu arada 3 4 gündür çok sık idrara çıkıyorum o da bi belirti sanırım :)ay nasıl güldüm buna :)) ben de adetimin 24. gününde yaptığım hcg testinden negatif sonuç aldığımdan beri işten geldikten sonra bi duvar siliyorum bi kapı siliyorum...tüm gardrobu indirip yıkadım ama enerjim tükenmedi :)) hıncımı evden çıkarıyorum diye düşünüyordum ama bi kişi belirti dese yarın gene test yapacam :)) adetime de 4 gün var valla
Gaza geliyor gibiyimmmm ama bekleyecem cuma gününü. Çünkü geçen hafta hem burda okuduklarım hem de iş yerindeki arkadaşların söylemlerinden (gözlerin parlıyor hamilesin/kaşların karışmış hamilesin/ kirpiklerin dolaşmış hamilesin:))) )koşup gidip test yaptım ve çok çok üzüldüm negatif çıkınca. En iyisi senin gibi unutmak, tamamen akıldan çıkarmak :))Bende 23. günde hcg testi yaptırmıştım. Bugün kan tahlilimi de verdim biraz önce bu arada 3 4 gündür çok sık idrara çıkıyorum o da bi belirti sanırım :)
Aslında ıkı senedır denıyoruz ama 4 ay once eşimle kontrole gıttık varikosel
Ameliyat oldu 4 ay önce spermlerde artış var bu ay özellıkle denemek ıstedım ovulasyon testınıanladım cnm inşallah düzelir tedaviyle düzeliyor o sorun etme
Evet en iyisi unutmak ama ne mümkün. Kan tahlilim negatif çıkmasa ben de umudu kesip unutamazdım muhtemelen. Bugünkü kan tahlilim öğlene çıkmış olur :).Gaza geliyor gibiyimmmm ama bekleyecem cuma gününü. Çünkü geçen hafta hem burda okuduklarım hem de iş yerindeki arkadaşların söylemlerinden (gözlerin parlıyor hamilesin/kaşların karışmış hamilesin/ kirpiklerin dolaşmış hamilesin:))) )koşup gidip test yaptım ve çok çok üzüldüm negatif çıkınca. En iyisi senin gibi unutmak, tamamen akıldan çıkarmak :))
Test sonucun kaçta çıkıyor bu arada?
Merhaba herkese. Bende ovuladyon testıne basladım. Ama hiç bilgım yok. Ilk defa kullanıyorum. Testte çift çizgıyı göruncemı deneme oluyor acaba
Canım benim ay boyu benim hep böyle çıkıyordu zaten.T C den daha koyu yada eşit koyulukta olursa pozitiftir bu negatif anlaminda...Kızlar günaydın bu sbah ovulasyon testi yaptım hafif silik bu ay ikinci kez bunu görüyorum acaba ıkı kez mi yumurtluycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?