Kırmızıyı yakaladığında yumurta catlamak uzere demek.Siliklesmeye başladıysa çatlamış demek.Catladiktan sonra hep böyle silik olabilir.Recetesinde detaylı bilgi verilmiş,neden devamlı silik çizgi çıktığını anlatiyor canım...Bende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı
Tsk ederim belki koyulaşır kasık ağrılarım varCanım benim ay boyu benim hep böyle çıkıyordu zaten.T C den daha koyu yada eşit koyulukta olursa pozitiftir bu negatif anlaminda...
Gaza geliyor gibiyimmmm ama bekleyecem cuma gününü. Çünkü geçen hafta hem burda okuduklarım hem de iş yerindeki arkadaşların söylemlerinden (gözlerin parlıyor hamilesin/kaşların karışmış hamilesin/ kirpiklerin dolaşmış hamilesin:))) )koşup gidip test yaptım ve çok çok üzüldüm negatif çıkınca. En iyisi senin gibi unutmak, tamamen akıldan çıkarmak :))
Test sonucun kaçta çıkıyor bu arada?
Maşallah canım.Rabbim tamamina erdirsin.Sadaka ver hemen.Sadaka kaza belanın önüne geçer inşallah...Test sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).
3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50Test sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).
lh vucutta sürekli var silik çıması normalKızlar günaydın bu sbah ovulasyon testi yaptım hafif silik bu ay ikinci kez bunu görüyorum acaba ıkı kez mi yumurtluycam
haydi hayırlı olsunnn. tescillenmiş oldu böylece :)Test sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).
Anladım cnm peki ıkı kez yumurtlama olanilirmi bir aydalh vucutta sürekli var silik çıması normal
normal canımTest sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).
olabiliyor o yüzden beta yı pozitif görmeden umutlanmayın,başıma geldi de oyüzden:)Anladım cnm peki ıkı kez yumurtlama olanilirmi bir ayda
Birde birşey daha sormak istıyorum iç çamaşırımda bugün süt beyazı akıntı var ve kasığımdada hafif bir ağrı var bu ne oluyorlh vucutta sürekli var silik çıması normal
canım yuymurtlamada oluyor, gebelik durumunda da akıntıda artış oluyor..ama kokusuz dediğin gibi akıntılar normal diye kabul ediliyor..sağlıkcıyım kafan net olsun diye söyliyeyim dedimBirde birşey daha sormak istıyorum iç çamaşırımda bugün süt beyazı akıntı var ve kasığımdada hafif bir ağrı var bu ne oluyor
yani sebebsiz de olabilir adet tarihin ne zamancanım yuymurtlamada oluyor, gebelik durumunda da akıntıda artış oluyor..ama kokusuz dediğin gibi akıntılar normal diye kabul ediliyor..sağlıkcıyım kafan net olsun diye söyliyeyim dedim
Çok tsk edıyorum :) peki yumurtlama olduğunu varsayarsak neden test pozitif çıkmadıcanım yuymurtlamada oluyor, gebelik durumunda da akıntıda artış oluyor..ama kokusuz dediğin gibi akıntılar normal diye kabul ediliyor..sağlıkcıyım kafan net olsun diye söyliyeyim dedim
ya yumurtlama değil yada sıvı alımı fazla olmuş olabilr 3.seçenek ise önümüzdeki günlerde yumurtlama olabilir 4. seçenek hamile olabilirsin inş budur 5.seçenek ise normal akıntı diye kabul ettiğimiz akıntılardanÇok tsk edıyorum :) peki yumurtlama olduğunu varsayarsak neden test pozitif çıkmadı
Adet tarihim 12 sinde olcam 10 gün varyani sebebsiz de olabilir adet tarihin ne zaman
Adet tarihim 12 sinde olcam 10 gün varyani sebebsiz de olabilir adet tarihin ne zaman
Umarım 4. Secenektir :)ya yumurtlama değil yada sıvı alımı fazla olmuş olabilr 3.seçenek ise önümüzdeki günlerde yumurtlama olabilir 4. seçenek hamile olabilirsin inş budur 5.seçenek ise normal akıntı diye kabul ettiğimiz akıntılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?