Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende 26 günde bir oluyorum bu ay ilk defa test denedim 5 gün önce kırmızı yı yakaladım. Ama hala teste devam ettım bugun yıne ıkıncı kırmızıyı silik olsada tekrar gördüm kafam karıştı
Kırmızıyı yakaladığında yumurta catlamak uzere demek.Siliklesmeye başladıysa çatlamış demek.Catladiktan sonra hep böyle silik olabilir.Recetesinde detaylı bilgi verilmiş,neden devamlı silik çizgi çıktığını anlatiyor canım...

Test sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).

Eklentiler

• 2015-12-02_10h32_47.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 89
Test sonucum çıktı bhcg 768 4 hafta +2 gün sizce normal mi değerim :).
3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000
Çoğul gebelik felan gibi şeyler dedimi doktor?

Birde birşey daha sormak istıyorum iç çamaşırımda bugün süt beyazı akıntı var ve kasığımdada hafif bir ağrı var bu ne oluyor
canım yuymurtlamada oluyor, gebelik durumunda da akıntıda artış oluyor..ama kokusuz dediğin gibi akıntılar normal diye kabul ediliyor..sağlıkcıyım kafan net olsun diye söyliyeyim dedim

canım yuymurtlamada oluyor, gebelik durumunda da akıntıda artış oluyor..ama kokusuz dediğin gibi akıntılar normal diye kabul ediliyor..sağlıkcıyım kafan net olsun diye söyliyeyim dedim
Çok tsk edıyorum :) peki yumurtlama olduğunu varsayarsak neden test pozitif çıkmadı

Goooody gözünaydın canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah , sorunsuz ve rahat bir hamilelik diliyorum ve darısı başımıza inşallah. Hangi günleri değerlendirdin, kız yada erkek bebek isteğin var mıydı ?

Çok tsk edıyorum :) peki yumurtlama olduğunu varsayarsak neden test pozitif çıkmadı
ya yumurtlama değil yada sıvı alımı fazla olmuş olabilr 3.seçenek ise önümüzdeki günlerde yumurtlama olabilir 4. seçenek hamile olabilirsin inş budur 5.seçenek ise normal akıntı diye kabul ettiğimiz akıntılardan

Umarım 4. Secenektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…