Çook teşekkür ederim :).Goooody gözünaydın canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah , sorunsuz ve rahat bir hamilelik diliyorumve darısı başımıza inşallah. Hangi günleri değerlendirdin, kız yada erkek bebek isteğin var mıydı ?
Aslında eşim hekim sonuçları o aldı şu an belli olmaz dedi. Biraz yüksek gibi dönemine göre dedi. Ama 4 hafta 2 gün oldu normal de olabilir yani. 2 tane ise nasıl bakarım ya Allah teker teker versin inşallah :).3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000
Çoğul gebelik felan gibi şeyler dedimi doktor?
ailede yoksa tedavi ilede olmadıysa değildir bazı kişilerde beta çabuk yükseliyorAslında eşim hekim sonuçları o aldı şu an belli olmaz dedi. Biraz yüksek gibi dönemine göre dedi. Ama 4 hafta 2 gün oldu normal de olabilir yani. 2 tane ise nasıl bakarım ya Allah teker teker versin inşallah :).
umarımUmarım 4. Secenektir :)
Kac gunde bır adet oluyosunuz ben 26 gunde oluyorumEvet 722. sayfanın en altında bu ayki ovulasyon testlerimi paylaştım gün gün oradan da bakabilirsiniz. Ve şu an galiba hamileyim. Benim 11 ve 12. gün koyu çizgi vardı. 11,12,13,14. günleri değerlendirdim ne olur ne olmaz.
Ben buraya nadıl resım atılır bılmıyorum. Bılsem bende atardım keske ögrensemEvet 722. sayfanın en altında bu ayki ovulasyon testlerimi paylaştım gün gün oradan da bakabilirsiniz. Ve şu an galiba hamileyim. Benim 11 ve 12. gün koyu çizgi vardı. 11,12,13,14. günleri değerlendirdim ne olur ne olmaz.
Çift çizgıyı gordugunuz gunmu ilişki oldu. Hergunmu oldu ustuste peki.Aslında eşim hekim sonuçları o aldı şu an belli olmaz dedi. Biraz yüksek gibi dönemine göre dedi. Ama 4 hafta 2 gün oldu normal de olabilir yani. 2 tane ise nasıl bakarım ya Allah teker teker versin inşallah :).
Hayırlı olsun. Ne guzel cok sevındımÇook teşekkür ederim :).
722. Sayfanın sonunda bu ayki ovulasyon testlerim var. 11 ve 12. gün koyu çizgi yakalamıştım. 11,12,13,14. günleri değerlendirdik. Cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun da ilk bebeğim zaten :)
Kacıncı gun ılk denemeyı yaptınız canım. Adetlerın kacgun suruyorduBu arada arkadaşlar örnek olsun diye bu ayki ovulasyon testlerimin fotoğrafını göndereyim dedim gün gün. 2 gün peak yaptı, o iki günü ve sonraki iki günü de ne olur ne olmaz değerlendirdik.
canım cevapla sekmesi varya hemen onun yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsunBen buraya nadıl resım atılır bılmıyorum. Bılsem bende atardım keske ögrensem
Ben cifst cizgiyi iki gun yakaladim normalmi? Ilk cocugumda bu testle oldu ama iki gun yakaladigimi hatirlamiyorum. Ilk yakaladigimda iliski oldu ikinci gun olmadi ucuncu gun baya siliklesmisti o gunude degerlendirdik. 4 gun ayni 3uncu gun gibi silik ama cizgi var sadece silil ovudan önceki gibi silikligi. Simdi benim yumurtalsr ne zamab catlamis oluyor acik siliklesincemi yoksa pik iki gun gordum ya o ikinci gunmu? Anlamadim
Cınsıyetı ne canım çocugunuzunBen cifst cizgiyi iki gun yakaladim normalmi? Ilk cocugumda bu testle oldu ama iki gun yakaladigimi hatirlamiyorum. Ilk yakaladigimda iliski oldu ikinci gun olmadi ucuncu gun baya siliklesmisti o gunude degerlendirdik. 4 gun ayni 3uncu gun gibi silik ama cizgi var sadece silil ovudan önceki gibi silikligi. Simdi benim yumurtalsr ne zamab catlamis oluyor acik siliklesincemi yoksa pik iki gun gordum ya o ikinci gunmu? Anlamadim
Kacgunde bır adet oluyosun canım.Kızlar benim testte böyle akşama gene yapıcam silikleşmediyse bekliyim dimi erkek için.. Bide tek ilişkimi olsun bi sonraki gün tekrar denemelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?