Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çook teşekkür ederim :).
722. Sayfanın sonunda bu ayki ovulasyon testlerim var. 11 ve 12. gün koyu çizgi yakalamıştım. 11,12,13,14. günleri değerlendirdik. Cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun da ilk bebeğim zaten :)

Aslında eşim hekim sonuçları o aldı şu an belli olmaz dedi. Biraz yüksek gibi dönemine göre dedi. Ama 4 hafta 2 gün oldu normal de olabilir yani. 2 tane ise nasıl bakarım ya Allah teker teker versin inşallah :).

Aslında eşim hekim sonuçları o aldı şu an belli olmaz dedi. Biraz yüksek gibi dönemine göre dedi. Ama 4 hafta 2 gün oldu normal de olabilir yani. 2 tane ise nasıl bakarım ya Allah teker teker versin inşallah :).
ailede yoksa tedavi ilede olmadıysa değildir bazı kişilerde beta çabuk yükseliyor

Kac gunde bır adet oluyosunuz ben 26 gunde oluyorum

Ben buraya nadıl resım atılır bılmıyorum. Bılsem bende atardım keske ögrensem

Çift çizgıyı gordugunuz gunmu ilişki oldu. Hergunmu oldu ustuste peki.

Hayırlı olsun. Ne guzel cok sevındım

Bu arada arkadaşlar örnek olsun diye bu ayki ovulasyon testlerimin fotoğrafını göndereyim dedim gün gün. 2 gün peak yaptı, o iki günü ve sonraki iki günü de ne olur ne olmaz değerlendirdik.
Kacıncı gun ılk denemeyı yaptınız canım. Adetlerın kacgun suruyordu

Çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor. Ilk çift çizgiyi yakaladıktan sonra 6 saat aralıklarla testi yapmaya devam edip hafif de olsa silikleşmeyi yakalayınca yumurta çatlamış oluyor.

Çift çizgiyi yakaladığı gün ve sonra ki 3 gün ilişki en garantisi gibi duruyor , ama Sperm kalitesi için Çift çizgiyi yakaladığın ilk gün ilişki , sonra gün aşırı ilişki önerenler de var , tercih sizin :)

Ben cifst cizgiyi iki gun yakaladim normalmi? Ilk cocugumda bu testle oldu ama iki gun yakaladigimi hatirlamiyorum. Ilk yakaladigimda iliski oldu ikinci gun olmadi ucuncu gun baya siliklesmisti o gunude degerlendirdik. 4 gun ayni 3uncu gun gibi silik ama cizgi var sadece silil ovudan önceki gibi silikligi. Simdi benim yumurtalsr ne zamab catlamis oluyor acik siliklesincemi yoksa pik iki gun gordum ya o ikinci gunmu? Anlamadim

Bende 2 gün gördüm , yumurta 2. gördüğüm gün çatladı. Tam 14 gün sonra regl oldum. Ilişki günleriniz iyi bence. Ben 2. Kırmızı çizgiyi gördüğüm gün tek ilişki denedim tutmadı.

Merak ettim çocuğunuzun cinsiyeti nedir? Bende biraz önce test yaptım ikinci çizgide koyu yakaladım.. Şimdi 6saat sonra tekrar yapıcam silikleşmediyse bu gece yapsakmı bilemedim:/ buarada bi kızım var erkek istiyorum bekleyeyim dimi

Kızlar benim testte böyle akşama gene yapıcam silikleşmediyse bekliyim dimi erkek için.. Bide tek ilişkimi olsun bi sonraki gün tekrar denemelimiyim sizce

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 202
Cınsıyetı ne canım çocugunuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…