Kacgunde bır adet oluyosun canım.
Maşallah güzel yakalamissin canım.Bu catlamak üzere demek.Aksam birdaha yap hafif siliklesmisse çatlamış demek hemen degerlendirin.Siliklesmemisse sabah birdaha dene.Kimisinde çatlama uzun sürüyor 2 3 gun koyu görenler bile var ondan.Ama derin birleşme olmasina dikkat et ve 1 saat kalkma daha onceki sayfalarda detaylara değinmiştim.Siliklestigi gun degerlendir bir gün ara diger gün tekrar degerlendir.Benim 3 gebeligimdede denedim erkek oldu (tabi 4 aylık bi dusugumde oldu)Eltimin 2 kizi vardı uygulattim onunda erkek oldu.Kime söylemiş sem erkek olmuş Allahın izniyle tabi.Biz sadece vesileyiz.Kızlar benim testte böyle akşama gene yapıcam silikleşmediyse bekliyim dimi erkek için.. Bide tek ilişkimi olsun bi sonraki gün tekrar denemelimiyim sizce
Evet bende okudum. Çift cızgıden sonra ustuste deneyıp oglu olan cok varmışBen erkek için tek ilişki denedim tutmadı , siz de belki tutar. Çift çizgiden sonra 2 3 gün üst üste ilişki deneyip oğlu olan da var. Bu konuda benim de kafam karışık açıkçası
Ozaman çift cızgı olunca ilişki olmadınmı canım. Bende basladım ovulasyon testıne. Ilk defa kullanıyorum. Bugun8. Gunum. 26 gunde bır adet oluyorum. Cok heyecanlıyımMaşallah güzel yakalamissin canım.Bu catlamak üzere demek.Aksam birdaha yap hafif siliklesmisse çatlamış demek hemen degerlendirin.Siliklesmemisse sabah birdaha dene.Kimisinde çatlama uzun sürüyor 2 3 gun koyu görenler bile var ondan.Ama derin birleşme olmasina dikkat et ve 1 saat kalkma daha onceki sayfalarda detaylara değinmiştim.Siliklestigi gun degerlendir bir gün ara diger gün tekrar degerlendir.Benim 3 gebeligimdede denedim erkek oldu (tabi 4 aylık bi dusugumde oldu)Eltimin 2 kizi vardı uygulattim onunda erkek oldu.Kime söylemiş sem erkek olmuş Allahın izniyle tabi.Biz sadece vesileyiz.
Kacıncı sayfada canım. Neler yazmıştın. Zahmet olmasa yıne yazarmısın.Maşallah güzel yakalamissin canım.Bu catlamak üzere demek.Aksam birdaha yap hafif siliklesmisse çatlamış demek hemen degerlendirin.Siliklesmemisse sabah birdaha dene.Kimisinde çatlama uzun sürüyor 2 3 gun koyu görenler bile var ondan.Ama derin birleşme olmasina dikkat et ve 1 saat kalkma daha onceki sayfalarda detaylara değinmiştim.Siliklestigi gun degerlendir bir gün ara diger gün tekrar degerlendir.Benim 3 gebeligimdede denedim erkek oldu (tabi 4 aylık bi dusugumde oldu)Eltimin 2 kizi vardı uygulattim onunda erkek oldu.Kime söylemiş sem erkek olmuş Allahın izniyle tabi.Biz sadece vesileyiz.
Maşallah güzel yakalamissin canım.Bu catlamak üzere demek.Aksam birdaha yap hafif siliklesmisse çatlamış demek hemen degerlendirin.Siliklesmemisse sabah birdaha dene.Kimisinde çatlama uzun sürüyor 2 3 gun koyu görenler bile var ondan.Ama derin birleşme olmasina dikkat et ve 1 saat kalkma daha onceki sayfalarda detaylara değinmiştim.Siliklestigi gun degerlendir bir gün ara diger gün tekrar degerlendir.Benim 3 gebeligimdede denedim erkek oldu (tabi 4 aylık bi dusugumde oldu)Eltimin 2 kizi vardı uygulattim onunda erkek oldu.Kime söylemiş sem erkek olmuş Allahın izniyle tabi.Biz sadece vesileyiz.
Ozaman çift cızgı olunca ilişki olmadınmı canım. Bende basladım ovulasyon testıne. Ilk defa kullanıyorum. Bugun8. Gunum. 26 gunde bır adet oluyorum. Cok heyecanlıyım
Yok,hafifde olsa siliklesmeye başlamıştı öyle degerlendirdim canım. Geçmiş sayfalarda Pazartesi günü paylaşmıştim fotoyu bakabilirsiniz.Size gostermek için atmamistim testlerimi.28 günde bir oluyorum 12. Gün catlama gerçekleşti.Kisiden kişiye degisir.Mesela stres yaptigin biseyler olmussa catlaman gecikir dikkat etmeniz gerek.Heyecan bile strese dönüşüyor bilesin canım.Takma oyuncak niyetine kullanmanızı tavsiye ederim.Ozaman çift cızgı olunca ilişki olmadınmı canım. Bende basladım ovulasyon testıne. Ilk defa kullanıyorum. Bugun8. Gunum. 26 gunde bır adet oluyorum. Cok heyecanlıyım
Pazartesinden itibaren ki yazilarima bakabilirsiniz canım...Yok,hafifde olsa siliklesmeye başlamıştı öyle degerlendirdim canım. Geçmiş sayfalarda Pazartesi günü paylaşmıştim fotoyu bakabilirsiniz.Size gostermek için atmamistim testlerimi.28 günde bir oluyorum 12. Gün catlama gerçekleşti.Kisiden kişiye degisir.Mesela stres yaptigin biseyler olmussa catlaman gecikir dikkat etmeniz gerek.Heyecan bile strese dönüşüyor bilesin canım.Takma oyuncak niyetine kullanmanızı tavsiye ederim.
Canım senin neden tutmadi Rabbim daha iyi bilir ancak,benim bildiklerime dayanarak söylüyorum.Ya catladiktan 12 saat geçmiş öyle iliski olmuş,geç kalmışsin.Yada daha yüksek bir ihtimal rahimde veya yumurtalık etrafinda iltihap varsa oda gebelige büyük engeldir canim.Eger bu ay da gebe kalmasan git doktora iltihap varsa fitil felan verir.Tavsiyem budur canım.inşallah bu ay sende gebe kalirsin.Ben erkek için tek ilişki denedim tutmadı , siz de belki tutar. Çift çizgiden sonra 2 3 gün üst üste ilişki deneyip oğlu olan da var. Bu konuda benim de kafam karışık açıkçası
Ben aylardır denıyorum olmuyor. Bu defada ovulasyon testıyle deneyelım defım. İlk defa kullanıcam. Hiç bilgım yok testle ılgılı. Keske facede sayfa olsada oraya koysam resımleriYok,hafifde olsa siliklesmeye başlamıştı öyle degerlendirdim canım. Geçmiş sayfalarda Pazartesi günü paylaşmıştim fotoyu bakabilirsiniz.Size gostermek için atmamistim testlerimi.28 günde bir oluyorum 12. Gün catlama gerçekleşti.Kisiden kişiye degisir.Mesela stres yaptigin biseyler olmussa catlaman gecikir dikkat etmeniz gerek.Heyecan bile strese dönüşüyor bilesin canım.Takma oyuncak niyetine kullanmanızı tavsiye ederim.
Sanırım senın 16 ve 17. Gun catlamış. Kesın bılgım yok ama ssanırım oyle. Guzel ıyı yapmıssın bence. Tam yumurtlama gunlerınde olmuşHanımlar, bana da bir bakabilir misiniz? Bu ay bu testi ilk defa kullandım. 14, 15 ve 16. günlerde çalışmamız oldu :)
Sizce doğru yapabilmiş miyiz? Bu arada adetime de yaklaşık 11 gün var. Şimdiden teşekkürler.
Kacgunde bır adet oluyosun canımHanımlar, bana da bir bakabilir misiniz? Bu ay bu testi ilk defa kullandım. 14, 15 ve 16. günlerde çalışmamız oldu :)
Sizce doğru yapabilmiş miyiz? Bu arada adetime de yaklaşık 11 gün var. Şimdiden teşekkürler.
Sanırım senın 16 ve 17. Gun catlamış. Kesın bılgım yok ama ssanırım oyle
Kacgunde bır adet oluyosun canım
Yokk canım olurmu tam gunlerınde yapmışsınız.Tüh, o zaman çalışmalar boşa gitti desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?