Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah tutar canım.Yumurtlamadan 13 gun sonra hcg idrar testi yaptım pozitif çıktı

Benım test hakkında çok bılgım yok. Sen tam zamanında yapmışsın. Benım 26 gunde bır oluyor. Ilk defa kullanıyorum bende testlerı. Sen nasıl yaptın testlerı. Kac saat sıvı içmedın canım

Adetimin ilk gününü başlangıç olarak aldım ve testleri 11. günden itibaren yapmaya başladım. İkinci çizgi silikleşmeye başlayınca da 17. günde bıraktım.

Günde bir kez ve her gün saat 20:30 gibi yaptım (işten ancak o saatte eve gelebiliyorum çünkü).
Saat 17:00 gibi de sıvı tüketimini bıraktım. Hatta yemek bile yemedim :)

Arkadaslar yardim edermisiniz 24 kasim ovs gunum uzerinden 11 gun gecti bat 8/12 yorumlarmisiniz lutfen

Eklentiler

• IMG_20151201_220129.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 93
Bende saat dörtte yapayım dıyorum. Bugun 8. Gunum

Arkadaşlar cinsiyet belirleyemezsiniz bu çok zor, atıy
sabirin merakımdan soruyorum sen niye erkek istiyorsun oğlun varmış
olmuş :)

Canım benim 15.gün de catlama olmuş bile.Daha oncede dediğim gibi kimilerinde erken çatlama oluyor.Yeni catlama olmuş öyle yakalamissin.Keske saatleride not alsaydın daha iyi anlatirdim sana.

Vücutta herhangi bir eksiklik varsa gebelige engeldir.Folik asit o eksikleride tamamlamaya yardimci oluyor.Kullan canım

Arkadaşlar cinsiyet belirleyemezsiniz bu çok zor, atıy

sabirin merakımdan soruyorum sen niye erkek istiyorsun oğlun varmış

olmuş :)
Bir kizim vardı denedim 2.Oglum oldu Hamdolsun.8 yil araverdik tekrar gebe kaldim ama düşük yaptım.Oglum çok istiyordu erkek olmasını nasib olmadı çok üzüldü.Yaş geçiyor.Fazla da getirme imkanımız yok benim gebeligim cok agir geçiyor hep hastanede serum felan...Rabbim nasib etsede bi oglum daha olsa yeter.Kiz olsa ailem baski yapar bitane daha erkek olsun diye ondan canım...

Ben bu cinsiyet olayini bilmiyordum bebegim erkek.

anladım canım cinsiyeti belli olunca haber ver

Canım benim 15.gün de catlama olmuş bile.Daha oncede dediğim gibi kimilerinde erken çatlama oluyor.Yeni catlama olmuş öyle yakalamissin.Keske saatleride not alsaydın daha iyi anlatirdim sana.

Her gün saat 20:30'da yaptım. Detaylı bilgi verebilirsen çoooook sevinirim. Bir türlü net olarak anlayamadım şu olayı. Zaten ilk kullanışımdı bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…