Arkadaslar bise sorucam size ayip olmaz insallah. Ben uzun zanan önce bir arkadasimdan duymuystum. Eger yunurta catladiysa gebelige hazirsa iliskide spermlerin hepsi iceri akar disari artik felan olmaz demsti. Affiniza siginarak soruyorum bunun aslini astarini bilen duyan varmi??
Arkadaslar yardim edermisiniz 24 kasim ovs gunum uzerinden 11 gun gecti bat 8/12 yorumlarmisiniz lutfen
seni tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin beişlerini.normalda göğüs hassasiyetim olmaz bu sefer ovdan sonra ara ara sancı ve şişlik var sol kasığım çok ağrıyor ara ara. ağrımazdı adet günü olurdu hep bu defa ağrım oldu.fakat sabah yaptım silik ti.akşam çift koyu sabah tekrar silik çıktı ben anlamadım inş hamişimdir yaa.Bende kullandığım ay hamile kaldım . Hemde ikiz :) koyuluk var aslında ama tavsiyem hergün dikkat ederek yapmaya devam et en sağlıklı sonucu 2 3 gün kala tahmin edebiliriz . Kasık ağrıların var mı
seni tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin beişlerini.normalda göğüs hassasiyetim olmaz bu sefer ovdan sonra ara ara sancı ve şişlik var sol kasığım çok ağrıyor ara ara. ağrımazdı adet günü olurdu hep bu defa ağrım oldu.fakat sabah yaptım silik ti.akşam çift koyu sabah tekrar silik çıktı ben anlamadım inş hamişimdir yaa.
aslında teorik olarak ölçüm yapılmaz. ovlasyondan sonraki bat yakın tarihte iki çizginin aynı koyulukta olması hamile kalan hanımlar için gebelik olarak değerlendirilmiş biz de deniyor aynı koyuluk bat kadar devam ederse belki diyoruz.Ovu testiylemi gebelik testi yapiyorsunuz?
ne zamsn ve ne koyuluka olmali... benim pikten sonra dun siliklesmeye basladi. Ama cizgi tamamen gitmedi önce kaybolmasimi gerel ve pik gibi iki rengin aynimi olmasi gerekiyor hamilelik testi icin?
Ovu testiylemi gebelik testi yapiyorsunuz?
ne zamsn ve ne koyuluka olmali... benim pikten sonra dun siliklesmeye basladi. Ama cizgi tamamen gitmedi önce kaybolmasimi gerel ve pik gibi iki rengin aynimi olmasi gerekiyor hamilelik testi icin?
Kızlar ben beceremıyorum resım koymayı
Canım benımde 26 gunde adet oluyorum. Bugun 8. Gunum. Ovulasyon testı yaptım silik çıkıyor. Sanırım bugun yok yumurta. Ne zaman olurkı benımBende kullandığım ay hamile kaldım . Hemde ikiz :) koyuluk var aslında ama tavsiyem hergün dikkat ederek yapmaya devam et en sağlıklı sonucu 2 3 gün kala tahmin edebiliriz . Kasık ağrıların var mı
Canım benımde 26 gunde adet oluyorum. Bugun 8. Gunum. Ovulasyon testı yaptım silik çıkıyor. Sanırım bugun yok yumurta. Ne zaman olurkı benım
Tahmin ettigim gibi seninki gunduz 11 13 arası yapsaydin tam koyuyu yakalardin 8.30 a kadar catlama olmuş yani tam vaktinde degerlendirmissin canım.Yumurtalarin erken çatlamışHer gün saat 20:30'da yaptım. Detaylı bilgi verebilirsen çoooook sevinirim. Bir türlü net olarak anlayamadım şu olayı. Zaten ilk kullanışımdı bu ay.
Tahmin ettigim gibi seninki gunduz 11 13 arası yapsaydin tam koyuyu yakalardin 8.30 a kadar catlama olmuş yani tam vaktinde degerlendirmissin canım.Yumurtalarin erken çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?