Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızın daha çok ister bence kızkardeş :) Şu an kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı büyüyünce keşke bir kız kardeşim olsun der eminim. Erkeğe o kadar değil ama kıza kız kardeş bence şart , benim gönlümden geçen 1 kız 1 erkek sonra tekrar kız. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin herkese.

Hakket nasil oluyor bi cinsiyet olayi... ilk burda okudum☺☺☺ esimde kiz cocuklarimi cok seviyor Allah bir erkek verdi birde kiz verse nede guzel olurrrr

Arkadaslar bise sorucam size ayip olmaz insallah. Ben uzun zanan önce bir arkadasimdan duymuystum. Eger yunurta catladiysa gebelige hazirsa iliskide spermlerin hepsi iceri akar disari artik felan olmaz demsti. Affiniza siginarak soruyorum bunun aslini astarini bilen duyan varmi??

Kız için adetten sonra sık ilişki deniliyor , benim kızımda adet bittikten sonra sık ilişki ile olmuştu. Iyi ki olmuş Rabbime Hamdolsun , Allah herkesin gönlüne göre versin.

Öyle şey olmaz canım :)

kızlar bende 2. gebelik istiyorum oğlum 7 yaşına korumasız 5 ay yukarıda ovlasyonda çift çıktı yorumlarsanız sevinirim.

Arkadaslar yardim edermisiniz 24 kasim ovs gunum uzerinden 11 gun gecti bat 8/12 yorumlarmisiniz lutfen

Bende kullandığım ay hamile kaldım . Hemde ikiz :) koyuluk var aslında ama tavsiyem hergün dikkat ederek yapmaya devam et en sağlıklı sonucu 2 3 gün kala tahmin edebiliriz . Kasık ağrıların var mı

Bende kullandığım ay hamile kaldım . Hemde ikiz :) koyuluk var aslında ama tavsiyem hergün dikkat ederek yapmaya devam et en sağlıklı sonucu 2 3 gün kala tahmin edebiliriz . Kasık ağrıların var mı
seni tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin beişlerini.normalda göğüs hassasiyetim olmaz bu sefer ovdan sonra ara ara sancı ve şişlik var sol kasığım çok ağrıyor ara ara. ağrımazdı adet günü olurdu hep bu defa ağrım oldu.fakat sabah yaptım silik ti.akşam çift koyu sabah tekrar silik çıktı ben anlamadım inş hamişimdir yaa.

ALlah razı olsun inşallah senin de güzel haberlerini aliriz . Göğüs en önemli belirti sanırım . Genel olarak bi çok kişi göğüs hassasiyeti yaşıyor gebelik belirtisi olarak . Ben ama idrarimdan anlamıştım. Çok su içmeme rağmen sabahları çok koyu oluyordu . Sen yine de stres yapma erken daha hergün sıvı alımına dikkat ederek yap testini insallh güzel olur

Ovu testiylemi gebelik testi yapiyorsunuz?
ne zamsn ve ne koyuluka olmali... benim pikten sonra dun siliklesmeye basladi. Ama cizgi tamamen gitmedi önce kaybolmasimi gerel ve pik gibi iki rengin aynimi olmasi gerekiyor hamilelik testi icin?

ne zamsn ve ne koyuluka olmali... benim pikten sonra dun siliklesmeye basladi. Ama cizgi tamamen gitmedi önce kaybolmasimi gerel ve pik gibi iki rengin aynimi olmasi gerekiyor hamilelik testi icin?
aslında teorik olarak ölçüm yapılmaz. ovlasyondan sonraki bat yakın tarihte iki çizginin aynı koyulukta olması hamile kalan hanımlar için gebelik olarak değerlendirilmiş biz de deniyor aynı koyuluk bat kadar devam ederse belki diyoruz.

LH hep olur . Yani ikinci çizgi hep var sadece yumurtlama zamanı lh değeri yukselince daha da belirginlesir . Ve Gebelik varsa da bu değer yüksek olur zamanla koyulasmaya baslar hatta regl günü t çizgisi c den daha koyu olur .

Canım benımde 26 gunde adet oluyorum. Bugun 8. Gunum. Ovulasyon testı yaptım silik çıkıyor. Sanırım bugun yok yumurta. Ne zaman olurkı benım

Canım benımde 26 gunde adet oluyorum. Bugun 8. Gunum. Ovulasyon testı yaptım silik çıkıyor. Sanırım bugun yok yumurta. Ne zaman olurkı benım

Senin 9. Gün den itibaren yapman gerekiyor . Yapmaya devam et bakalım geç de yumurtlayabilirsin teste devam :)

Her gün saat 20:30'da yaptım. Detaylı bilgi verebilirsen çoooook sevinirim. Bir türlü net olarak anlayamadım şu olayı. Zaten ilk kullanışımdı bu ay.
Tahmin ettigim gibi seninki gunduz 11 13 arası yapsaydin tam koyuyu yakalardin 8.30 a kadar catlama olmuş yani tam vaktinde degerlendirmissin canım.Yumurtalarin erken çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…