- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Tahmin ettigim gibi seninki gunduz 11 13 arası yapsaydin tam koyuyu yakalardin 8.30 a kadar catlama olmuş yani tam vaktinde degerlendirmissin canım.Yumurtalarin erken çatlamış
Valla bizimki tam tersi ikiside erkek kardeş olsun istiyor...Rabbim hayirli salih nasib etsin cumlemizeKızın daha çok ister bence kızkardeş :) Şu an kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı büyüyünce keşke bir kız kardeşim olsun der eminim. Erkeğe o kadar değil ama kıza kız kardeş bence şart , benim gönlümden geçen 1 kız 1 erkek sonra tekrar kız. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin herkese.
Aa kızlar bende yaptım sonunda
Burdakı sayfalar facebookdada sayfa acıyolarda. Ordan daha rahat konusuluyorNe grubu :)
Burdakı sayfalar facebookdada sayfa acıyolarda. Ordan daha rahat konusuluyor
Eki Görüntüle 1705903 [/QUOTE Slm benimde 8.gün böyleydi 11.gün en koyu oldu 13 de catladi
İlk kız olması çok guzel birşey benceKız için adetten sonra sık ilişki deniliyor , benim kızımda adet bittikten sonra sık ilişki ile olmuştu. Iyi ki olmuş Rabbime Hamdolsun , Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yumurtladan 13 gün gectiyse yap çıkar canımseni tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin beişlerini.normalda göğüs hassasiyetim olmaz bu sefer ovdan sonra ara ara sancı ve şişlik var sol kasığım çok ağrıyor ara ara. ağrımazdı adet günü olurdu hep bu defa ağrım oldu.fakat sabah yaptım silik ti.akşam çift koyu sabah tekrar silik çıktı ben anlamadım inş hamişimdir yaa.
Sen yarında burdamısın peki canım. Ben yarın sabah 11 de yaparım resım koyarım buraya yardımcı olursan sevınırımBenim bildiğim kadarıyla yok :) koyuluk var dikkat ederek yapmaya devam et bakalım yarın bile koyu olabilir belli olmaz :) yapmaya devam
12.gün bugün elimde ovs var onlara yapıp duruyorum işte bekliyim biraz daha 08/12 kadarYumurtladan 13 gün gectiyse yap çıkar canım
Sen yarında burdamısın peki canım. Ben yarın sabah 11 de yaparım resım koyarım buraya yardımcı olursan sevınırım
Senin cinsiyeti belli oldumu canım.kac haftalık hamilesin?Birde kan testin kaç çıktı?ALlah razı olsun inşallah senin de güzel haberlerini aliriz . Göğüs en önemli belirti sanırım . Genel olarak bi çok kişi göğüs hassasiyeti yaşıyor gebelik belirtisi olarak . Ben ama idrarimdan anlamıştım. Çok su içmeme rağmen sabahları çok koyu oluyordu . Sen yine de stres yapma erken daha hergün sıvı alımına dikkat ederek yap testini insallh güzel olur
canım devam et 2 güne koyulaşcak gibiBunu bu sabah yaptım kıxlar adetımın 8. Gunu bugun
güzel olur gerçekdenKızlar bi grup açsak fena olmaz , burdan zor oluyo valla , facebooktan daha kolay iletişim kurarız
Senin cinsiyeti belli oldumu canım.kac haftalık hamilesin?Birde kan testin kaç çıktı?
Tesekkur ederim canım hamdolsun iyiyiz.Sen?Merhaba nasılsın ??
Benimde 8.gün böyleydi 11.gün kopkoyudu devam et yapmayaSen yarında burdamısın peki canım. Ben yarın sabah 11 de yaparım resım koyarım buraya yardımcı olursan sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?