Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tahmin ettigim gibi seninki gunduz 11 13 arası yapsaydin tam koyuyu yakalardin 8.30 a kadar catlama olmuş yani tam vaktinde degerlendirmissin canım.Yumurtalarin erken çatlamış

Yani bu durumda eklediğim fotoğrafa göre tam olarak kaçıncı gün çatlamış oluyor yumurtalarım? Çok teşekkürler bu arada :)

Valla bizimki tam tersi ikiside erkek kardeş olsun istiyor...Rabbim hayirli salih nasib etsin cumlemize

Yumurtladan 13 gün gectiyse yap çıkar canım

Benim bildiğim kadarıyla yok :) koyuluk var dikkat ederek yapmaya devam et bakalım yarın bile koyu olabilir belli olmaz :) yapmaya devam
Sen yarında burdamısın peki canım. Ben yarın sabah 11 de yaparım resım koyarım buraya yardımcı olursan sevınırım

Senin cinsiyeti belli oldumu canım.kac haftalık hamilesin?Birde kan testin kaç çıktı?

Senin cinsiyeti belli oldumu canım.kac haftalık hamilesin?Birde kan testin kaç çıktı?

Canim yok daha çok kucukler :) 8 haftalığız henüz . Benim ilk reglime 4 gün kala 29 çıkmıştı reglimin 2 gunü 397 ve 5 haftalikken 7241 çıktı . İkiz gebelim olduğu için idrarda erken görmüşum . Çünkü reglime 5 gün kala idrar da ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm. Şimdi çok şükür ikisinnde kalp atisini duyduk . Bi tek mide bulantilarimiz kaldı . Onunla başa çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…