bulantı ilacı içmiyon dimi, mısır patlatması denermisin onkoloji hastaların bulantılarına bile iyi geliyorCanim yok daha çok kucukler :) 8 haftalığız henüz . Benim ilk reglime 4 gün kala 29 çıkmıştı reglimin 2 gunü 397 ve 5 haftalikken 7241 çıktı . İkiz gebelim olduğu için idrarda erken görmüşum . Çünkü reglime 5 gün kala idrar da ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm. Şimdi çok şükür ikisinnde kalp atisini duyduk . Bi tek mide bulantilarimiz kaldı . Onunla başa çıkamıyorum
Tesekkur ederim canım hamdolsun iyiyiz.Sen?[/QUOTE
bulantı ilacı içmiyon dimi, mısır patlatması denermisin onkoloji hastaların bulantılarına bile iyi geliyor
15. Gün canımYani bu durumda eklediğim fotoğrafa göre tam olarak kaçıncı gün çatlamış oluyor yumurtalarım? Çok teşekkürler bu arada :)
15. Gün canım
Ben ovul testiyle yaptım çıkmadı.hcg testi yaptım adetime 3 gun kalmıştı pozitif çıktı12.gün bugün elimde ovs var onlara yapıp duruyorum işte bekliyim biraz daha 08/12 kadar
Feccden ben katilamam böyle iyi bence.güzel olur gerçekden
Peki ıkı cızgıde koyu oldugu gunmu ilişki olacak yoksa ertesı gunmucanım devam et 2 güne koyulaşcak gibi
Keske acsanız. Gercekten zor oluyor burdaKızlar bi grup açsak fena olmaz , burdan zor oluyo valla , facebooktan daha kolay iletişim kurarız
Ozaman sabah 11 demı yspayım testıEvet evet uyanmış olurum :)
Senındemı 26 gunde bır oluyor canım adetlerınBenimde 8.gün böyleydi 11.gün kopkoyudu devam et yapmaya
Midende eksime oluyormu?Eksime varsa bogaz tahris oluyor insan mahfoluyor. Eksime varsa her yemekten sonra mz ye ekşimeyi alır canım.Allah yardımcın olsun canım.Senin ki büyük ihtimal ya ikiside kız yada bir kız bir erkek.Canim yok daha çok kucukler :) 8 haftalığız henüz . Benim ilk reglime 4 gün kala 29 çıkmıştı reglimin 2 gunü 397 ve 5 haftalikken 7241 çıktı . İkiz gebelim olduğu için idrarda erken görmüşum . Çünkü reglime 5 gün kala idrar da ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm. Şimdi çok şükür ikisinnde kalp atisini duyduk . Bi tek mide bulantilarimiz kaldı . Onunla başa çıkamıyorum
Neyi yazdın?Can'ım sana yazdım ama görmedin sanırım
canım ilaç içme yan etkisi var bebeğe içme sakınBulantı ilacı bile kar etmiyor inan. . Boğazım midem mahvoldu . Onu da denerim denemedigim ne kaldı ki . Bi o kalmış heralde onu da deneyim :)
canım koyu gibi yarında yap at bakalımKizlar merhaba... Ovulasyon testinden medet umdugum bir zamandayim. Catlatma ignesiyle 4 denemem oldu sonuc husran. Bu son denememdi bu ay olmadi yine. Artik kendi basima denemek kafami toplamak istiyorum. Adetime 2 yada 3 gun varr BEkliyorum. doktorumun yumurta takibine gore ben 15 gun once yumurtladim. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum fotograftaki teste gore iki cizgi var silikte olsa ben gec yumurtlamis olabilirmiyim? Daha yeni yeni lh atio vucudum acaba. Adet
Ne 2 gun kala bu testin nasil cikmasi gerekir. Tesekkurler simdiden. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
Benim yumurtlamadan sonra yedinci günüm ama bir değişiklik yok ben deNeyi yazdın?
Benim 8. Gün göğüs agrisla basladi birde sabahlari baş agrisiyla.10.günün dolmasını bekle canım belirtileri görürsün eger hamileysen.13. Gunumde hcg idrar dan pozitif çıktı benimki.Sende denersin hayırlısıBenim yumurtlamadan sonra yedinci günüm ama bir değişiklik yok ben de
2 aydır 26 günde oluyorum bu ayda 11 12 de koyuydu 13 te siliklesti canim değerlendirdik bekliyorum bakalım hayirlisiSenındemı 26 gunde bır oluyor canım adetlerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?