Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bulantı ilacı içmiyon dimi, mısır patlatması denermisin onkoloji hastaların bulantılarına bile iyi geliyor

bulantı ilacı içmiyon dimi, mısır patlatması denermisin onkoloji hastaların bulantılarına bile iyi geliyor

Bulantı ilacı bile kar etmiyor inan. . Boğazım midem mahvoldu . Onu da denerim denemedigim ne kaldı ki . Bi o kalmış heralde onu da deneyim :)

Kizlar merhaba... Ovulasyon testinden medet umdugum bir zamandayim. Catlatma ignesiyle 4 denemem oldu sonuc husran. Bu son denememdi bu ay olmadi yine. Artik kendi basima denemek kafami toplamak istiyorum. Adetime 2 yada 3 gun varr BEkliyorum. doktorumun yumurta takibine gore ben 15 gun once yumurtladim. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum fotograftaki teste gore iki cizgi var silikte olsa ben gec yumurtlamis olabilirmiyim? Daha yeni yeni lh atio vucudum acaba. Adet
Ne 2 gun kala bu testin nasil cikmasi gerekir. Tesekkurler simdiden. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 108
Midende eksime oluyormu?Eksime varsa bogaz tahris oluyor insan mahfoluyor. Eksime varsa her yemekten sonra mz ye ekşimeyi alır canım.Allah yardımcın olsun canım.Senin ki büyük ihtimal ya ikiside kız yada bir kız bir erkek.

canım koyu gibi yarında yap at bakalım

Benim yumurtlamadan sonra yedinci günüm ama bir değişiklik yok ben de
Benim 8. Gün göğüs agrisla basladi birde sabahlari baş agrisiyla.10.günün dolmasını bekle canım belirtileri görürsün eger hamileysen.13. Gunumde hcg idrar dan pozitif çıktı benimki.Sende denersin hayırlısı

Kizlar iyi aksamlar herkese, bu topigi ve buna benzerlerini satir satir okudum ve soyle bir durum yasadim sormak istiyorum sizlere sonuca ulasan yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olur musunuz?..Bu ay reglimin bitiminden itibaren yumurtlama testi yapiyorum 11. Gun yakaladim cift cizgiyi sonra sadece meraktan tesadufen 16. Gun yani pazar gunu ogle saatlerine dogru tekrar test yaptim ve kopkoyu cift cizgiyi bir daha yakaladim. Bu testler hamileligide onceden haber veriyor diye duymus ve okumustum bu forumda bu yuzden tuttu beni bir heyecan ve dayanamayip ayni gun aksam ustu tekrar yaptim cizgi cok silikti bugun sabah idrariyla tekrar denedim yine silikti.. Simdi sorularim birincisi ben iki kez mi yumurtladim? ikincisi eger iki kere olduysa ikinci yumurtlamayi kacirdim mi:)) Lutfen acil sekilde aydinlatin beni:)) selamlar hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…