Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İki kez yumurtlama çok nadir görülen birşey.Onu düzenli teste devam ederek ve akintini takip ederek görecektin Canım.Yumurtanda hemen çatlamamis olabilir.16.gün de koyu gördüğüne göre...Catlama gerçekleşmişmi acaba..?Onuda teste devam ederek ve akinti takibinde anlardin canım.Yumurta catladiktan dollenen yumurta tam 6 gün sonra rahim duvarina tutunur.Ve yumurtlamadan 10 ila 15 gün sonra hcg kan ve idrardan belli olur...

2 aydır 26 günde oluyorum bu ayda 11 12 de koyuydu 13 te siliklesti canim değerlendirdik bekliyorum bakalım hayirlisi
Sanırım benımde ogunlere denk gelıyor. Ama bız zaten tam o gunlerde deneme yapıyoruz aylardır. Ama olmuyor malesef.

Çift çizgıyı gordugun gun mu ilişki oldu canım. Kac gun degerlenfırdınız

2 aydır 26 günde oluyorum bu ayda 11 12 de koyuydu 13 te siliklesti canim değerlendirdik bekliyorum bakalım hayirlisi
Bugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum

Bugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum
Yok canim sen yapmaya devam et benim 7 8gun biraz koyuydu 9 10 siliklesti gibiydi 11.gün bir anda pil yaptı istersen benim testleri atabilirim

D dorti bak canim bunlar benim fikir olması açısından sırayla 7 8 9 11 12 13 günler var

Eklentiler

• PhotoGrid_1448806714461.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 232
Kızlar acil bi bakın gözünüzü seviyim:) şimdi yaptığım test sanki sabah yaptığıma göre biraz silik gibi geldi ne diyosunuz? Bu akşam başlasak mı yoksa bekliyimmi silikleşmekten kastınız daha mı azalsın bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 241

Bence degerlendir canım.Benimkide buydu

Kızlar ben bugün burda özel bi sağlık merkezini arayıp kanda hcgye yapıyor musunuz diye sordum gelin yapıyoruz dediler. Neyse gittim kanımı alıp tüpte bi cihaza koydular. Çıkardıklarında kanım kanım ayrışmıştı. Altta kırmızı kan üstte hemen hemen idrar renginde bir sıvı. Üstteki sıvıyı bizim internetten aldığımız ovu testiyle gelen gebelik testinin tıpatıp aynısına damlatıp test yaptı. Ordayken 2. Çizgi çıkmadı. Testi yanıma alıp eve getirdiğimde silik çizgi gördüm.
Şimdi iki sorum var. Birincisi hiç bu teste şahit oldunuz mu? İkincisi hamile miyim?

5 dakika dan sonra çıkarsa itimad etmeyin diyor.Sen ezcaneden al evde sabah ilk idrarla yap canım netlesir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…