İki kez yumurtlama çok nadir görülen birşey.Onu düzenli teste devam ederek ve akintini takip ederek görecektin Canım.Yumurtanda hemen çatlamamis olabilir.16.gün de koyu gördüğüne göre...Catlama gerçekleşmişmi acaba..?Onuda teste devam ederek ve akinti takibinde anlardin canım.Yumurta catladiktan dollenen yumurta tam 6 gün sonra rahim duvarina tutunur.Ve yumurtlamadan 10 ila 15 gün sonra hcg kan ve idrardan belli olur...Kizlar iyi aksamlar herkese, bu topigi ve buna benzerlerini satir satir okudum ve soyle bir durum yasadim sormak istiyorum sizlere sonuca ulasan yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olur musunuz?..Bu ay reglimin bitiminden itibaren yumurtlama testi yapiyorum 11. Gun yakaladim cift cizgiyi sonra sadece meraktan tesadufen 16. Gun yani pazar gunu ogle saatlerine dogru tekrar test yaptim ve kopkoyu cift cizgiyi bir daha yakaladim. Bu testler hamileligide onceden haber veriyor diye duymus ve okumustum bu forumda bu yuzden tuttu beni bir heyecan ve dayanamayip ayni gun aksam ustu tekrar yaptim cizgi cok silikti bugun sabah idrariyla tekrar denedim yine silikti.. Simdi sorularim birincisi ben iki kez mi yumurtladim? ikincisi eger iki kere olduysa ikinci yumurtlamayi kacirdim mi:)) Lutfen acil sekilde aydinlatin beni:)) selamlar hepinize..
Sanırım benımde ogunlere denk gelıyor. Ama bız zaten tam o gunlerde deneme yapıyoruz aylardır. Ama olmuyor malesef.2 aydır 26 günde oluyorum bu ayda 11 12 de koyuydu 13 te siliklesti canim değerlendirdik bekliyorum bakalım hayirlisi
Çift çizgıyı gordugun gun mu ilişki oldu canım. Kac gun degerlenfırdınızKizlar iyi aksamlar herkese, bu topigi ve buna benzerlerini satir satir okudum ve soyle bir durum yasadim sormak istiyorum sizlere sonuca ulasan yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olur musunuz?..Bu ay reglimin bitiminden itibaren yumurtlama testi yapiyorum 11. Gun yakaladim cift cizgiyi sonra sadece meraktan tesadufen 16. Gun yani pazar gunu ogle saatlerine dogru tekrar test yaptim ve kopkoyu cift cizgiyi bir daha yakaladim. Bu testler hamileligide onceden haber veriyor diye duymus ve okumustum bu forumda bu yuzden tuttu beni bir heyecan ve dayanamayip ayni gun aksam ustu tekrar yaptim cizgi cok silikti bugun sabah idrariyla tekrar denedim yine silikti.. Simdi sorularim birincisi ben iki kez mi yumurtladim? ikincisi eger iki kere olduysa ikinci yumurtlamayi kacirdim mi:)) Lutfen acil sekilde aydinlatin beni:)) selamlar hepinize..
Bugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum2 aydır 26 günde oluyorum bu ayda 11 12 de koyuydu 13 te siliklesti canim değerlendirdik bekliyorum bakalım hayirlisi
Yok canim sen yapmaya devam et benim 7 8gun biraz koyuydu 9 10 siliklesti gibiydi 11.gün bir anda pil yaptı istersen benim testleri atabilirimBugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum
Bugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum
Benim 8. Gün göğüs agrisla basladi birde sabahlari baş agrisiyla.10.günün dolmasını bekle canım belirtileri görürsün eger hamileysen.13. Gunumde hcg idrar dan pozitif çıktı benimki.Sende denersin hayırlısı
Erken çatlama olmuş olabilirBugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum
Gensde yapmaya devam et derimBugun yaptım test sabah ıkıncı çizgi bıraz belırgındı. Az önce yaptım hiç yok gıbı bişey. Kafam karıstı. Bugun 9. Gunum
Sen ne yaptin canim gittin mi drGensde yapmaya devam et derim
Gittim bayan doktor yoktu,erkek vardı.Gün boyu ameliyatta dedi bende geri döndüm yarin giderim inşallah tekrar.Sen ne yaptin canim gittin mi dr
Hayırlısı canim güzel haberler alırsın insGittim bayan doktor yoktu,erkek vardı.Gün boyu ameliyatta dedi bende geri döndüm yarin giderim inşallah tekrar.
Tahmin edebiliyorum canım.idrardan belli oluyor zatenanladım canım cinsiyeti belli olunca haber ver
5 dakika dan sonra çıkarsa itimad etmeyin diyor.Sen ezcaneden al evde sabah ilk idrarla yap canım netlesir ozamanKızlar ben bugün burda özel bi sağlık merkezini arayıp kanda hcgye yapıyor musunuz diye sordum gelin yapıyoruz dediler. Neyse gittim kanımı alıp tüpte bi cihaza koydular. Çıkardıklarında kanım kanım ayrışmıştı. Altta kırmızı kan üstte hemen hemen idrar renginde bir sıvı. Üstteki sıvıyı bizim internetten aldığımız ovu testiyle gelen gebelik testinin tıpatıp aynısına damlatıp test yaptı. Ordayken 2. Çizgi çıkmadı. Testi yanıma alıp eve getirdiğimde silik çizgi gördüm.
Şimdi iki sorum var. Birincisi hiç bu teste şahit oldunuz mu? İkincisi hamile miyim?
Estagfirullah.Rabbim gönlüne göre versin.Hızır gibisin valla:) sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?