Tesekkur ederim cevabin icin..İki kez yumurtlama çok nadir görülen birşey.Onu düzenli teste devam ederek ve akintini takip ederek görecektin Canım.Yumurtanda hemen çatlamamis olabilir.16.gün de koyu gördüğüne göre...Catlama gerçekleşmişmi acaba..?Onuda teste devam ederek ve akinti takibinde anlardin canım.Yumurta catladiktan dollenen yumurta tam 6 gün sonra rahim duvarina tutunur.Ve yumurtlamadan 10 ila 15 gün sonra hcg kan ve idrardan belli olur...
Evet cift cizgiyi gordugum gunu degerlendirebildik sadece esim is sebebiyle sehir disina cikti cunku.. ikinci kez cift cizgi gordugumdede yoktu malesef..Çift çizgıyı gordugun gun mu ilişki oldu canım. Kac gun degerlenfırdınız
Sabirin her sorumuza cevap veriyorsun çok sag olTesekkur ederim cevabin icin..
bu teste şahit oldun o zaman öyle mi?5 dakika dan sonra çıkarsa itimad etmeyin diyor.Sen ezcaneden al evde sabah ilk idrarla yap canım netlesir ozaman
Canım yarin tekrar test yap dene bak siliklesmede ne gibi fark var paylasirsin.Hızır gibisin valla:) sağol canım
Paket alirsan zaten yazıyor.Sonuç 5 dakika içerisinde gerçekleşecektir,10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almayin diyor.Acaba 10 dakikadan öncemi çıktı sonrami bilemiyorum.Gebelikte en iyi sonuç sabahki ilk idrardir tekrarlamani tavsiye ederim.insallah olumlu haber verirsin.Günün gecmismiydi?Kac gun gecti?bu teste şahit oldun o zaman öyle mi?
Canım tam anlatamadım galiba. İdrar testi yaptığımız kaset tipi testler var ya hani, o teste kanımı döküp baktılar. İdrar değil kan verdim. Kafamı karıştıran buPaket alirsan zaten yazıyor.Sonuç 5 dakika içerisinde gerçekleşecektir,10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almayin diyor.Acaba 10 dakikadan öncemi çıktı sonrami bilemiyorum.Gebelikte en iyi sonuç sabahki ilk idrardir tekrarlamani tavsiye ederim.insallah olumlu haber verirsin.Günün gecmismiydi?Kac gun gecti?
Bak bunu ilk duyuyorum.Deniz arkadaş saglikci onun bi bilgisi varsa aktarsin.Yumurtlamandan 13 gun gelmişse evde kendine idrardan yap canım.Bunu ilk duydum.Canım tam anlatamadım galiba. İdrar testi yaptığımız kaset tipi testler var ya hani, o teste kanımı döküp baktılar. İdrar değil kan verdim. Kafamı karıştıran bu
Bu arada durumumla ilgili özet geçeyim :) daha günüm geçmedi. Döngüm 31 gün. Bat 5 aralık. Ovulasyon testinde döngümün 17. günü =ayın da 20sinde çift çizgi yakaladım. Yani ovulasyondan sonra 12. Günümde test yapmış oldum. Biraz kurtluyum 2 günde bir test yaptırıyprım geçen çarşambadan beri :))Paket alirsan zaten yazıyor.Sonuç 5 dakika içerisinde gerçekleşecektir,10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almayin diyor.Acaba 10 dakikadan öncemi çıktı sonrami bilemiyorum.Gebelikte en iyi sonuç sabahki ilk idrardir tekrarlamani tavsiye ederim.insallah olumlu haber verirsin.Günün gecmismiydi?Kac gun gecti?
Anladim canım stres yapma herşey olacağına varır.Yarin veya ertesi gun dene gebeysen çıkar ozaman.Benim 13.gunumde çıktı.Hadi hayırlısıBu arada durumumla ilgili özet geçeyim :) daha günüm geçmedi. Döngüm 31 gün. Bat 5 aralık. Ovulasyon testinde döngümün 17. günü =ayın da 20sinde çift çizgi yakaladım. Yani ovulasyondan sonra 12. Günümde test yapmış oldum. Biraz kurtluyum 2 günde bir test yaptırıyprım geçen çarşambadan beri :))
Deniz online olunca sen de bakar mısın soruma?canım ilaç içme yan etkisi var bebeğe içme sakın
Çok sağol canım. İnşallah yarın netleştiririm. Bilmemek geriyor beni. Kesin negatif cevabı duysam da rahatlayacağım galiba :)Anladim canım stres yapma herşey olacağına varır.Yarin veya ertesi gun dene gebeysen çıkar ozaman.Benim 13.gunumde çıktı.Hadi hayırlısı
Atarsan sevınırım canımYok canim sen yapmaya devam et benim 7 8gun biraz koyuydu 9 10 siliklesti gibiydi 11.gün bir anda pil yaptı istersen benim testleri atabilirim
Hangı gunler ilişki olfu canım. Çift cızgıyı gordugun gunmu sonrakı gunmu
Ama henuz ıkı cızgıyı yanyana koyu olarak görmedım. Yarın 9. Gunum bakalım ne cıkacak.Erken çatlama olmuş olabilir
adet aralığım 26 gündü ilk kırmızı çizgiyi gördüğümüzde denedik canım :)Kacıncı gun ılk denemeyı yaptınız canım. Adetlerın kacgun suruyordu
Evet üstüste oldu bizimki normalde gün aşırı diyorlar ama ben riske atmak istemedim çizgi silikleştiği gün ve o günden bir gün sonrayı da değerlendirmek gerekiyor ne olur ne olmaz. Çizgi silikleştiğinde yumurtlama olmuş oluyormuş.Çift çizgıyı gordugunuz gunmu ilişki oldu. Hergunmu oldu ustuste peki.
Belki de 26 günde bir adet gördüğüm ve erken yani döngünün 11 12. gününde yumurtladığım için de olabilir erken oluşmuştur bebek.ailede yoksa tedavi ilede olmadıysa değildir bazı kişilerde beta çabuk yükseliyor
Belki de 26 günde bir adet gördüğüm ve erken yani döngünün 11 12. gününde yumurtladığım için de olabilir erken oluşmuştur bebek.
canım günaydın. benim şu mesajıma sen de bi baksanaBelki de 26 günde bir adet gördüğüm ve erken yani döngünün 11 12. gününde yumurtladığım için de olabilir erken oluşmuştur bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?