Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tesekkur ederim cevabin icin..

bu teste şahit oldun o zaman öyle mi?
Paket alirsan zaten yazıyor.Sonuç 5 dakika içerisinde gerçekleşecektir,10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almayin diyor.Acaba 10 dakikadan öncemi çıktı sonrami bilemiyorum.Gebelikte en iyi sonuç sabahki ilk idrardir tekrarlamani tavsiye ederim.insallah olumlu haber verirsin.Günün gecmismiydi?Kac gun gecti?

Canım tam anlatamadım galiba. İdrar testi yaptığımız kaset tipi testler var ya hani, o teste kanımı döküp baktılar. İdrar değil kan verdim. Kafamı karıştıran bu

Canım tam anlatamadım galiba. İdrar testi yaptığımız kaset tipi testler var ya hani, o teste kanımı döküp baktılar. İdrar değil kan verdim. Kafamı karıştıran bu
Bak bunu ilk duyuyorum.Deniz arkadaş saglikci onun bi bilgisi varsa aktarsin.Yumurtlamandan 13 gun gelmişse evde kendine idrardan yap canım.Bunu ilk duydum.

Bu arada durumumla ilgili özet geçeyim :) daha günüm geçmedi. Döngüm 31 gün. Bat 5 aralık. Ovulasyon testinde döngümün 17. günü =ayın da 20sinde çift çizgi yakaladım. Yani ovulasyondan sonra 12. Günümde test yapmış oldum. Biraz kurtluyum 2 günde bir test yaptırıyprım geçen çarşambadan beri :))

Anladim canım stres yapma herşey olacağına varır.Yarin veya ertesi gun dene gebeysen çıkar ozaman.Benim 13.gunumde çıktı.Hadi hayırlısı

Anladim canım stres yapma herşey olacağına varır.Yarin veya ertesi gun dene gebeysen çıkar ozaman.Benim 13.gunumde çıktı.Hadi hayırlısı
Çok sağol canım. İnşallah yarın netleştiririm. Bilmemek geriyor beni. Kesin negatif cevabı duysam da rahatlayacağım galiba :)

Çift çizgıyı gordugunuz gunmu ilişki oldu. Hergunmu oldu ustuste peki.
Evet üstüste oldu bizimki normalde gün aşırı diyorlar ama ben riske atmak istemedim çizgi silikleştiği gün ve o günden bir gün sonrayı da değerlendirmek gerekiyor ne olur ne olmaz. Çizgi silikleştiğinde yumurtlama olmuş oluyormuş.

Belki de 26 günde bir adet gördüğüm ve erken yani döngünün 11 12. gününde yumurtladığım için de olabilir erken oluşmuştur bebek.

Bu arada şöyle bir şey buldum internette benim yumurtlamamın üstünden 18 gün geçmişti dün aşağıdaki linkteki bilgilere göre normal

http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi

YUMURTLAMADAN SONRA GEÇEN GÜNE GÖRE bhcg değerleri

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Belki de 26 günde bir adet gördüğüm ve erken yani döngünün 11 12. gününde yumurtladığım için de olabilir erken oluşmuştur bebek.
canım günaydın. benim şu mesajıma sen de bi baksana

Kızlar ben bugün burda özel bi sağlık merkezini arayıp kanda hcgye yapıyor musunuz diye sordum gelin yapıyoruz dediler. Neyse gittim kanımı alıp tüpte bi cihaza koydular. Çıkardıklarında kanım kanım ayrışmıştı. Altta kırmızı kan üstte hemen hemen idrar renginde bir sıvı. Üstteki sıvıyı bizim internetten aldığımız ovu testiyle gelen gebelik testinin tıpatıp aynısına damlatıp test yaptı. Ordayken 2. Çizgi çıkmadı. Testi yanıma alıp eve getirdiğimde silik çizgi gördüm.
Şimdi iki sorum var. Birincisi hiç bu teste şahit oldunuz mu? İkincisi hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…