Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çok ilginç ilk defa böyle birşey duyuyorum. Hiç bilmiyorum ki sen kendin idrar testi yaptın mı peki canım. BHCG bi sayısal değer söylemeleri gerekmez mi neden hamilelik testine damlatmışlar ki, bir de üstüne para almışlardır belki de. Bence hamile olabilirsin sonuçta sonucu oraya bakıp söylüyorlarsa testte bir değişim olmuş.

Valla interneti de aradım taradım hiç bir ize rastlamadım bu teste dair.para da aldılar tabi almazlar mı :)
İdrardan en son iki gün önce bakmıştım. Test kalmadı elimde. Bu akşam alıp deneyecem. göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrısı falan başladı bende dünden beri. ama aynıları adet öncesi de olduğu için insan ayırt edemiyor. hadi bakalım....

canım sen gün aşırı ilişkide bulun bence riske atma

canım normalde zaten beta kan serumundan bakılıyor,bazı lab lar serumu ayırıp tekrar makinede okutuyorki yanlış çıkma ihtimali çok çok düşük bazıları ise manuel bakıyor seninki gbi..şimdi bence adetinin geçmesini bekle 2 gün kalmış sabah ilk idrar ile yap sonucu alırsın..biliyorum beklemek çok zor..yumurtlamadan sonra takip ettinmi lh testiyle.birde pik gününden kaç gün geçti?kusura bakma önceki sayfaları okuyamadım tam

pik günümden 12-13 gün geçti. ayın 20sinde ve 21inde 2 gün çift koyu çizgi gördüm. sonrasında 3 gün takip ettim önce silikleşti sonra tam silindi. ama geçen hafta meraktan 2 gün baktım. 2. çizgiyi yeniden silik olarak gördüm. beklemek çok çok zor yaa

2.ÇİZGİ OLUR VUCUTTA HEP SALGILANIYOR LH. TESTİN YANILMA PAYI VAR MI DERSEN VAR. ÇÜNKÜ 2. ÇİZGİ ÇIKTI DİYORSUN, OYÜZDE BEKLEYEBİLİRSEN 5 NE KADAR BEKLEYEMEM DİYORSAN ELİNDE DE VARSA YARIN İLK İDRAR İLE YAP VARSA MUTLAKA ÇIKAR..HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞ

benimde böyle hatta daha fazla koyu çıkıyor vucutta lh hormonu herzaman olmasından kaynaklı bu durum.

hadi inşallah canım benim. eşimden önce sizinle paylaşacam haberi :))

Slm kızlar ben en koyu çizgiyi 11.gün yakaladım ve bu gün 18.günüm merakından ovulasyon testi yaptım 13.siliklesmisti şimdi tekrar belli olmuş gibi 2.defami yumurtluyorum acaba

Eklentiler

• 20151203_122717.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 256
Slm kızlar ben en koyu çizgiyi 11.gün yakaladım ve bu gün 18.günüm merakından ovulasyon testi yaptım 13.siliklesmisti şimdi tekrar belli olmuş gibi 2.defami yumurtluyorum acaba
benimde böyle hatta daha koyuydu. bat 08/12 kuruk sokumum ağrıyo bende aca 2 defamı yumurtluyorum diye düşündüm bazılarında gebelik olarak değerlendiriyorlar.meraktan ertesi gün tekrar yaptım silikleşti sonra tekrarla testi.

st: 43872277, member: 715910"]benimde böyle hatta daha koyuydu. bat 08/12 kuruk sokumum ağrıyo bende aca 2 defamı yumurtluyorum diye düşündüm bazılarında gebelik olarak değerlendiriyorlar.meraktan ertesi gün tekrar yaptım silikleşti sonra tekrarla testi.[/QUOTE]
Tmm Canim benimde 12/12 bat hayırlısı ins

Tmm Canim benimde 12/12 bat hayırlısı ins[/QUOTE]
evet hayırlısı bakalım bende paylaşmıştım ovs gününde tam 11.gün böyle çıktı inş hamişsizdir. belirti varmı?

evet hayırlısı bakalım bende paylaşmıştım ovs gününde tam 11.gün böyle çıktı inş hamişsizdir. belirti varmı?[/QUOTE]
Hiçbir belirtim yok tek ayaklarım çok usuyor ama bu belirti değil heralde oglumdada ben hicbisey hissetmemiştim senin var mi

evet hayırlısı bakalım bende paylaşmıştım ovs gününde tam 11.gün böyle çıktı inş hamişsizdir. belirti varmı?
Hiçbir belirtim yok tek ayaklarım çok usuyor ama bu belirti değil heralde oglumdada ben hicbisey hissetmemiştim senin var mi[/QUOTE]
evet 7 yaşında oğlum var benimde bende hiç bişey hissettmedim haata bütün gebelki boyunca karnım şişmese hamile olduğumu bile anlamayacaktım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…