- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 34
Hiçbir belirtim yok tek ayaklarım çok usuyor ama bu belirti değil heralde oglumdada ben hicbisey hissetmemiştim senin var mi[/QUOTE]evet hayırlısı bakalım bende paylaşmıştım ovs gününde tam 11.gün böyle çıktı inş hamişsizdir. belirti varmı?
Gercekten mi suan bile ayaklarim donuyo resmen hayirli olsun canim bu arada Allah im kucagina aldigin gunleride gostersin darisi basimiza insBenim ayaklarım çok Üşüyordu. Meğer gebelik belirtimmis :)
Gercekten mi suan bile ayaklarim donuyo resmen hayirli olsun canim bu arada Allah im kucagina aldigin gunleride gostersin darisi basimiza ins
Valla canim onuda ilk duyuyom.Benim suan bel göğüs ve baş agrisi var...ya bişey sorucam kuyruk sokumda ağrı oluştu hiç olmaz dı neden acaba fikrin var mı?
Sabirinn 3. Kez soruyorum idrarda cinsiyet nasıl belli oluyo , çatlicam artık söyle da :)
evet göğüsler çok erken şişti ama iyi sen çok arası yok ben çok beklemişim yaa..inşallah kaç aydır istiyorsun?aynen bende o yleydim eninde 3.5 yaşında oğlum tekrar nasip eder Allah im ins yakınmış bat tarihlerimizde
canım gün aşırı devam et strese sokma kendini,olacaksa denk gelirKızlar benim dün sabahki testim ikiside koyuydu akşamı biraz daha silik gibiydi akşamını değerlendirdik bugun sabah yine yaptım dün akşamkiyle aynı ben şimdi bu akşamı da değerlendiriyim mi yoksa yarın mı? Buarada akşam acayip kasık ağrım vardı affınıza sığınıyorum ama baya da işkence gibi oldu o iş ama oldu neyse:) acaba akşam çatlamışmıdır umarım yakalamışımdır ya
canım gün aşırı devam et strese sokma kendini,olacaksa denk gelir
Valla canim onuda ilk duyuyom.Benim suan bel göğüs ve baş agrisi var...
Canım tekrar dene ama sıvı tüketimine dikkat ederek testi yap.ilişkiden sonra Y spermlerin 24 saat ömrü var.24 saat içerisinde catlama gerçekleşirse Y ler hazirda bekledigi için inşallah catlar veya catlamistir...Kızlar benim dün sabahki testim ikiside koyuydu akşamı biraz daha silik gibiydi akşamını değerlendirdik bugun sabah yine yaptım dün akşamkiyle aynı ben şimdi bu akşamı da değerlendiriyim mi yoksa yarın mı? Buarada akşam acayip kasık ağrım vardı affınıza sığınıyorum ama baya da işkence gibi oldu o iş ama oldu neyse:) acaba akşam çatlamışmıdır umarım yakalamışımdır ya
Bende oda yok ben 1 yıldır canimevet göğüsler çok erken şişti ama iyi sen çok arası yok ben çok beklemişim yaa..inşallah kaç aydır istiyorsun?
e artık dr gitme zaman gelmiş bir hormon testi yaptır bakalım.Bende oda yok ben 1 yıldır canim
Yaptırdım kistim vardı gitti şükür prolaktin hormonum biraz yüksekti oda ilaç içtim düştü şükür iste bu ay ovulasyon testiyle denedik bekliyorum bakalım inse artık dr gitme zaman gelmiş bir hormon testi yaptır bakalım.
Hastanedeydim bugün.Kusura bakma canım.Beta 525 çıktı.Adetimin üstünden 2 gün geçti.inşallah normaldir degerlerim.Sabirinn 3. Kez soruyorum idrarda cinsiyet nasıl belli oluyo , çatlicam artık söyle da :)
inş canım..Yaptırdım kistim vardı gitti şükür prolaktin hormonum biraz yüksekti oda ilaç içtim düştü şükür iste bu ay ovulasyon testiyle denedik bekliyorum bakalım ins
ay sabirin çok güldüm sana :) tıbben bilemedim nasıl olur.ama tıbbın bilmediği bir sürü bilmediği şey var sonuçta :)Hastanedeydim bugün.Kusura bakma canım.Beta 525 çıktı.Adetimin üstünden 2 gün geçti.inşallah normaldir degerlerim.
Idrarda cinsiyete gelince.Yıllardır yapmış olduğum bi araştırma ve yüzde 99 net bir bilgiye ulaştım.Öncelikle kendimde denedim sonra başkalarında.Gebeligin ilk haftasindan itibaren kız çocuklarına gebeysen idrar çok aşırı koyulaşıyor.Erkekte ise açık sarı oluyor.Sıvı fazla tüketmeden ki idrarin asıl rengi önemli tabi...Arkadaslarada kime sorduyam idrar rengini dedigim gibi kız dediklerim kız çıktı erkek dediklerim erkek çıktı....
Tıbbın bilsidir canım ben sadece dogrulamak için araştırma yaptım ve yüzde 99 olumlu sonuçlandı.Deneyen görür.Benim bi kardeşim hemşire biri doktor.Valla deneyen görür.Tibda kendi çapında arastirma yapar kesin sonuçlanır öyle söyler.Buna gerek gormedikleri için doktorlar söylemiyorlar.zaten olan olmuş ultrasyonda belli olacak 3 ay sonra diye.Ama biz kadinlar meraklaniriz ışteay sabirin çok güldüm sana :) tıbben bilemedim nasıl olur.ama tıbbın bilmediği bir sürü bilmediği şey var sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?