- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
ay sabirin çok güldüm sana :) tıbben bilemedim nasıl olur.ama tıbbın bilmediği bir sürü bilmediği şey var sonuçta :)
doğrudur eskiden kız bebeklerde daha çok bulantı olur derdi büyükler o ispatlandı mesela beta daha yüksek olduğu içinmiş bulantıTıbbın bilsidir canım ben sadece dogrulamak için araştırma yaptım ve yüzde 99 olumlu sonuçlandı.Deneyen görür.Benim bi kardeşim hemşire biri doktor.Valla deneyen görür.Tibda kendi çapında arastirma yapar kesin sonuçlanır öyle söyler.Buna gerek gormedikleri için doktorlar söylemiyorlar.zaten olan olmuş ultrasyonda belli olacak 3 ay sonra diye.Ama biz kadinlar meraklaniriz ışte
Canim ilkinde acemiydik diye fazla hatirlayamiyoruz.Göğüs varda kuruk sokumunda yok.Komsumunki öyle olmuş ama kalça düşmesi diye birsey var eger oysa bilemem.Bacaklara ağrı atiyormu?
hayır yok göğüsler normalde bat yakın şişerdi,şimdi ovs dan sonra şişti. birde ovs günün üzerinden 11 gün geçti ovs testi pozitif çıktı anlamadım.normalde ovs gününü değerlendirmiştik zatenC
Canim ilkinde acemiydik diye fazla hatirlayamiyoruz.Göğüs varda kuruk sokumunda yok.Komsumunki öyle olmuş ama kalça düşmesi diye birsey var eger oysa bilemem.Bacaklara ağrı atiyormu?
Canim ben hepsinin uzerinde arastirma yaptım.Hic biri net cikmasi.Yani eksiymis,tuzluymus,tatliymis,bulantida sanmam.Benim kanaatimce 30 uzeri yaşlarda gebelik ağır gectigi için öyle.Benim kizimda da bulanti kusmam vardı oglumdada.Ama bu 3.gebeligimde yerimden kalkamiyordum bayilmak üzereydim resmen ve erkekti.Bunyeyle alakali bir durum.Birde gebeligin kötü gecmesinin tek sebebi (arastirmalarim sonucu)Kansizligin aşırı olmasıdır genel olarak...doğrudur eskiden kız bebeklerde daha çok bulantı olur derdi büyükler o ispatlandı mesela beta daha yüksek olduğu içinmiş bulantı
Hamile olabilirsin büyük ihtimal.Yumurtlamanin 13.günü evde gebelik testi yap çıkarhayır yok göğüsler normalde bat yakın şişerdi,şimdi ovs dan sonra şişti. birde ovs günün üzerinden 11 gün geçti ovs testi pozitif çıktı anlamadım.normalde ovs gününü değerlendirmiştik zaten
bugün 13 günü negatiften korkuyorumm..bat bekleyim diyorum.neye göre şüphelendin gebelikten?Hamile olabilirsin büyük ihtimal.Yumurtlamanin 13.günü evde gebelik testi yap çıkar
Korkma canım sabah ilk idrardan yap varsa var yoksa bati beklersin mecbur.Aşırı göğüs agrisi ve Sabahlari bas agrisiyla uyaniyordum.Birde kasik ve bel agrisibugün 13 günü negatiften korkuyorumm..bat bekleyim diyorum.neye göre şüphelendin gebelikten?
Tesekkur ederim canim.Allah razi olsun.Darısı sizlere insallah
Inş canim bu arada benim 1 hafta oldu bugün meraktan ovulasyon testi yaptm yardımcı olabilir misinTesekkur ederim canim.Allah razi olsun.Darısı sizlere insallah
Yok ya denemek amaçlı ben 13.gün gebelik yaptım pozitif çıktı ama ovul testi yaptim gercekten koyulasacakmi diye silik cikti gene.Ondan emin olamayiz.Sabirla bekle canımInş canim bu arada benim 1 hafta oldu bugün meraktan ovulasyon testi yaptm yardımcı olabilir misin
Tmm canim çok sağolYok ya denemek amaçlı ben 13.gün gebelik yaptım pozitif çıktı ama ovul testi yaptim gercekten koyulasacakmi diye silik cikti gene.Ondan emin olamayiz.Sabirla bekle canım
ovlasyona da güvenmemek lazım gebelik te çıksa silik çıkabilir yani demek kiYok ya denemek amaçlı ben 13.gün gebelik yaptım pozitif çıktı ama ovul testi yaptim gercekten koyulasacakmi diye silik cikti gene.Ondan emin olamayiz.Sabirla bekle canım
Aynenovlasyona da güvenmemek lazım gebelik te çıksa silik çıkabilir yani demek ki
Devam et pik yapana dek.Kızlar ilk defa yaptım test genelde adetten hemennsonra yumurtladıgımı sölemiştimdr sizce durum suan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?