Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

doğrudur eskiden kız bebeklerde daha çok bulantı olur derdi büyükler o ispatlandı mesela beta daha yüksek olduğu içinmiş bulantı

C
S sabirin gebelik belirtin oldumu hiç kuyruk sokumu ağrıyor çok.göğüsler de şiş. 2 gebelik benim ama ilkinde hiiç belirti olmamıştı
Canim ilkinde acemiydik diye fazla hatirlayamiyoruz.Göğüs varda kuruk sokumunda yok.Komsumunki öyle olmuş ama kalça düşmesi diye birsey var eger oysa bilemem.Bacaklara ağrı atiyormu?

C

Canim ilkinde acemiydik diye fazla hatirlayamiyoruz.Göğüs varda kuruk sokumunda yok.Komsumunki öyle olmuş ama kalça düşmesi diye birsey var eger oysa bilemem.Bacaklara ağrı atiyormu?
hayır yok göğüsler normalde bat yakın şişerdi,şimdi ovs dan sonra şişti. birde ovs günün üzerinden 11 gün geçti ovs testi pozitif çıktı anlamadım.normalde ovs gününü değerlendirmiştik zaten

doğrudur eskiden kız bebeklerde daha çok bulantı olur derdi büyükler o ispatlandı mesela beta daha yüksek olduğu içinmiş bulantı
Canim ben hepsinin uzerinde arastirma yaptım.Hic biri net cikmasi.Yani eksiymis,tuzluymus,tatliymis,bulantida sanmam.Benim kanaatimce 30 uzeri yaşlarda gebelik ağır gectigi için öyle.Benim kizimda da bulanti kusmam vardı oglumdada.Ama bu 3.gebeligimde yerimden kalkamiyordum bayilmak üzereydim resmen ve erkekti.Bunyeyle alakali bir durum.Birde gebeligin kötü gecmesinin tek sebebi (arastirmalarim sonucu)Kansizligin aşırı olmasıdır genel olarak...

Hamile olabilirsin büyük ihtimal.Yumurtlamanin 13.günü evde gebelik testi yap çıkar

Tesekkur ederim canim.Allah razi olsun.Darısı sizlere insallah
Inş canim bu arada benim 1 hafta oldu bugün meraktan ovulasyon testi yaptm yardımcı olabilir misin

Eklentiler

• 20151203_122717.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar merak ettim...ilk sayfayı okuyunca benim de bir kızım var...ikincisinin erkek olmasını istiyorum. ....silikleşme olayını anlatırmısıniz rica etsem

Inş canim bu arada benim 1 hafta oldu bugün meraktan ovulasyon testi yaptm yardımcı olabilir misin
Yok ya denemek amaçlı ben 13.gün gebelik yaptım pozitif çıktı ama ovul testi yaptim gercekten koyulasacakmi diye silik cikti gene.Ondan emin olamayiz.Sabirla bekle canım

Yok ya denemek amaçlı ben 13.gün gebelik yaptım pozitif çıktı ama ovul testi yaptim gercekten koyulasacakmi diye silik cikti gene.Ondan emin olamayiz.Sabirla bekle canım
ovlasyona da güvenmemek lazım gebelik te çıksa silik çıkabilir yani demek ki

Ya ben ogluma ovu testiyle hamile kalmistim amma velakim unuttum gittiii... o zaman daha cok gunleri degerlenfirdigimizi hatirliyorum. Ve o zaman 28 gunde bi adet olurdum simdi 32-35 gunde bi iki ay once 35 di gecen ay 32 bende yine ovu testine basladim bat baslangici 15.11 di ve pik 29-30 yapti ve ayin 1 inde baya siliklesti..bat normalde 16-19.12 de felan ama ben baya erken yumurtladim... simdi ben ayin 29.11 ve 1.12 ini degerlendirdim..uygunmu sizce dogrumu yani veee erken yumurtlama gibi durum olabilir dimi hamilelik varsa 14 gunde idrarda bellu oluyor sanirim bati beklersem ooooo bata daha uzun zaman var.

Kızlar ilk defa yaptım test genelde adetten hemennsonra yumurtladıgımı sölemiştimdr sizce durum suan ne

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…