- 19 Haziran 2013
- 112
- 71
- 98
Estağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...Sabirin bunu bilmiyodum, hamile kalırsam dikkat edecem. Sen hep burda ol gitme sakın , Engin bilgilerinden faydalanıyoruz Allah razı olsun
Canım tekrar dene ama sıvı tüketimine dikkat ederek testi yap.ilişkiden sonra Y spermlerin 24 saat ömrü var.24 saat içerisinde catlama gerçekleşirse Y ler hazirda bekledigi için inşallah catlar veya catlamistir...
Canım tekrar dene ama sıvı tüketimine dikkat ederek testi yap.ilişkiden sonra Y spermlerin 24 saat ömrü var.24 saat içerisinde catlama gerçekleşirse Y ler hazirda bekledigi için inşallah catlar veya catlamistir...
CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENCE SÜPER BİR HAMİLELİK OLACAKEstağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...Eşim hem çocuklarla ilgilencek hem benimle.Allah yardımcımız olsun.Bebis için herşey deger.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Dua edecem sizlerede
Estağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...Eşim hem çocuklarla ilgilencek hem benimle.Allah yardımcımız olsun.Bebis için herşey deger.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Dua edecem sizlerede
Çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gunu
Yapmaya devam et canım ben 28 günde bir oluyorum.Bir ay 19.gün çatladı,diger ay 12.gün çatlama oldu.Sabırla devam.Bu ay yakalayamazsan d8ger ay yakalarsin inşallahBugun 10. Gunum. Bunu azönce yaptım. 26 gundebır adet oluyorum. Bu negatıfmı acaba. Yumurta yokmu
Canım dun akşam testi tekrarladinmi merak ettim çatlama vaktini yakaladinmi acaba?İnşallah canım bakalım elimizden geleni yaptık.. Özellikle söylediklerini uyguladım valla:) bu ay da bu defteri böylece kapadık..İnşallah y'leri tutturmuşumdur:)
Amin.inşallah.Allah razı olsun canımCNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENCE SÜPER BİR HAMİLELİK OLACAK
Evet negatif baya bir koyulaşıyor zaten anlıyorsun olunca.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim destekleriniz için.Allah yardımcın olsun.. Herşey güzel olucaktır eminim dualarımız seninle gönlünü ferah tut
Ayy inşallah canım.Amin.insallah hepiniz yakalarsiniz...Iyi geçer inşallah , her gebelik aynı olmaz , 2 çocuklusun gurbettesin, Allah yardım eder. Darısı bize inşallah , benimde 9. Günüm ovulasyon testine başlicam bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?