Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar merhaba; Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Ovulasyon testi Nasıl kullanılıyor acaba??ne Zaman birlikte olmak gerekli?? Kaç günlük almak gerekli?? Ne zaman yapılmalı?? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sabirin bunu bilmiyodum, hamile kalırsam dikkat edecem. Sen hep burda ol gitme sakın , Engin bilgilerinden faydalanıyoruz Allah razı olsun

Adetin bittiği günden itibaren kullanmaya başla , hergün aynı saatte ve 4 saat öncesinden sıvı alımını keserek her gün yapmaya devam et. 2. Çizgi 1. Ile eşit koyulukta olunca , yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demek , ona göre ilişkiye gir. Bazıları çift çizgiyi gördüğü günden itibaren 3 gün ilişki öneriyor , bazıları Sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki öneriyor tercih sizin, Allah gönlünüze göre versin.

Sabirin bunu bilmiyodum, hamile kalırsam dikkat edecem. Sen hep burda ol gitme sakın , Engin bilgilerinden faydalanıyoruz Allah razı olsun
Estağfurullah..Elimden geldiğince.Tabi bu gebeligim nasil geçer bilemiyorum.Dua edinde iyi geçsin.Gurbetteyim yakinimda bi akrabada yok...Eşim hem çocuklarla ilgilencek hem benimle.Allah yardımcımız olsun.Bebis için herşey deger.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Dua edecem sizlerede

Canım tekrar dene ama sıvı tüketimine dikkat ederek testi yap.ilişkiden sonra Y spermlerin 24 saat ömrü var.24 saat içerisinde catlama gerçekleşirse Y ler hazirda bekledigi için inşallah catlar veya catlamistir...
Canım tekrar dene ama sıvı tüketimine dikkat ederek testi yap.ilişkiden sonra Y spermlerin 24 saat ömrü var.24 saat içerisinde catlama gerçekleşirse Y ler hazirda bekledigi için inşallah catlar veya catlamistir...

İnşallah canım bakalım elimizden geleni yaptık.. Özellikle söylediklerini uyguladım valla:) bu ay da bu defteri böylece kapadık..İnşallah y'leri tutturmuşumdur:)

CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENCE SÜPER BİR HAMİLELİK OLACAK

Allah yardımcın olsun.. Herşey güzel olucaktır eminim dualarımız seninle gönlünü ferah tut

Iyi geçer inşallah , her gebelik aynı olmaz , 2 çocuklusun gurbettesin, Allah yardım eder. Darısı bize inşallah , benimde 9. Günüm ovulasyon testine başlicam bugün :)

bugün 13. gün. sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif oturup adetimi bekleyeyim bari

Bugun 10. Gunum. Bunu azönce yaptım. 26 gundebır adet oluyorum. Bu negatıfmı acaba. Yumurta yokmu

Bugun 10. Gunum. Bunu azönce yaptım. 26 gundebır adet oluyorum. Bu negatıfmı acaba. Yumurta yokmu
Yapmaya devam et canım ben 28 günde bir oluyorum.Bir ay 19.gün çatladı,diger ay 12.gün çatlama oldu.Sabırla devam.Bu ay yakalayamazsan d8ger ay yakalarsin inşallah

İnşallah canım bakalım elimizden geleni yaptık.. Özellikle söylediklerini uyguladım valla:) bu ay da bu defteri böylece kapadık..İnşallah y'leri tutturmuşumdur:)
Canım dun akşam testi tekrarladinmi merak ettim çatlama vaktini yakaladinmi acaba?

Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim , geçen hafta gebelik testi yaptırmıştım. Betahcg dışında hormon ve vitamin tahlili de yaptı Dr , sonuç B12 eksikliği varmış az miktarda , folik asit ve bu ilacı verdi , planlı gebeliklerde folik asit kullanmak gerekiyormuş bilginiz olsun diye paylaştım.

Eklentiler

• 20151204_100708-1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 269
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…