E zaten kullanılıyor bilmiyormuydun canım?Ben doktora gitmeden ilk 3 ay alip kullanmaya başlamıştım.Dr. gittigimde kullandınmi diye sordu evet kullandım dedim.Hatta gene verdi ilh 3 ay gebelikte kullanmaya devam et dedi tekrarKızlar şimdi sağlık ocağından geldim , geçen hafta gebelik testi yaptırmıştım. Betahcg dışında hormon ve vitamin tahlili de yaptı Dr , sonuç B12 eksikliği varmış az miktarda , folik asit ve bu ilacı verdi , planlı gebeliklerde folik asit kullanmak gerekiyormuş bilginiz olsun diye paylaştım.
Canım dun akşam testi tekrarladinmi merak ettim çatlama vaktini yakaladinmi acaba?
ÇATLARKEN OLUYOR ÇATLAMADAN SONRA HEMEN KESİLYOR AĞRIEn son bu testi yaptım akşam silikleşmiş baya ama genede değerlendirdik.. Bi önceki gece konuşmuştuk ya çok hafif silikti sen gene riske atma demiştin iyiki seni dinlemişim beklememişim bence o gece çatlama oldu çünkü çok fena kasık ağrım vardı.. Zonklama gibi.. Çatlarken ağrı olur dimi?
Süper maşallah yakalamissin Allahın izniyle.Herhangi bi sıkıntı yoksa vücutta,gebe kalirsin inşallah.Pozitif çıkarsa idrar rengini kontrol et.Bakalım ne olacak...En son bu testi yaptım akşam silikleşmiş baya ama genede değerlendirdik.. Bi önceki gece konuşmuştuk ya çok hafif silikti sen gene riske atma demiştin iyiki seni dinlemişim beklememişim bence o gece çatlama oldu çünkü çok fena kasık ağrım vardı.. Zonklama gibi.. Çatlarken ağrı olur dimi?
Benimkinde ağrı felan olmadı.Hatta catlama olmadimi diye düşünmeye başlamıştım ama testte silik çıkınca çatlamış dedim kendikendimeÇATLARKEN OLUYOR ÇATLAMADAN SONRA HEMEN KESİLYOR AĞRI
Niloya tek ilişki mi oldu cnm ?
Yok yok yapmaz.Sadece vücutta gebelik öncesi herhangi bi eksiklik varsa takviyeyle tamamlama işine yarıyor.Kilo falan yapıyor mu, zayıfım ama kilo takıntım var umarım yapmaz :)
ÇATLARKEN OLUYOR ÇATLAMADAN SONRA HEMEN KESİLYOR AĞRI
Anladım canım, ben geçen ay tek ilişki denedim bu ay 2 ilişki denicem bugün başlıyorum ovulasyon testine , hakkımızda hayırlısı inşallah. Güzel haberler alalım hep birlikte
tam olarak yumurta olgunlaştığı sırada başlıyor çatlarken artıyor çatlayıncada kesiliyorBenim heray oluyo ağrım demekki çatlama ağrısı.. Sabahı kesildi zaten hakkaten
Süper maşallah yakalamissin Allahın izniyle.Herhangi bi sıkıntı yoksa vücutta,gebe kalirsin inşallah.Pozitif çıkarsa idrar rengini kontrol et.Bakalım ne olacak...
AçıkHayırlısı canım artık kısmet.. Senin idrar rengin nasıl buarada?
Cok akıntım var benım. Bu yumurtlamadanmı oluyorEvet negatif baya bir koyulaşıyor zaten anlıyorsun olunca.
Yumurtlamadan bir kaç günce oluyormuş akıntı. Benimde koyu kırmızı çizgiden 2 3 gün önce olmuştu. Demek ki zaman yaklaştı.Cok akıntım var benım. Bu yumurtlamadanmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?