Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

E zaten kullanılıyor bilmiyormuydun canım?Ben doktora gitmeden ilk 3 ay alip kullanmaya başlamıştım.Dr. gittigimde kullandınmi diye sordu evet kullandım dedim.Hatta gene verdi ilh 3 ay gebelikte kullanmaya devam et dedi tekrar

Canım dun akşam testi tekrarladinmi merak ettim çatlama vaktini yakaladinmi acaba?

En son bu testi yaptım akşam silikleşmiş baya ama genede değerlendirdik.. Bi önceki gece konuşmuştuk ya çok hafif silikti sen gene riske atma demiştin iyiki seni dinlemişim beklememişim bence o gece çatlama oldu çünkü çok fena kasık ağrım vardı.. Zonklama gibi.. Çatlarken ağrı olur dimi?

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 292
ÇATLARKEN OLUYOR ÇATLAMADAN SONRA HEMEN KESİLYOR AĞRI

Süper maşallah yakalamissin Allahın izniyle.Herhangi bi sıkıntı yoksa vücutta,gebe kalirsin inşallah.Pozitif çıkarsa idrar rengini kontrol et.Bakalım ne olacak...

D deniz1983 canım laboratuvar sonuçlarında gebe olup olmadığımızı ne ile anlıyoruz hangi değere bakmamız lazım yardımcı olurmusun?

Niloya tek ilişki mi oldu cnm ?

Yok canım çift koyuyu sabah görmüştüm akşama yaptığımda çok hafif açılma vardı resmi eklemiştim hatta.. Kararsızdım ama ilişki oldu. Bayada ağrım vardı hatta.. İyiki olmuş çünkü sabahı tekrar yaptığımda baya silikti ama ogünde yaptık noolur noolmaz bakalım kısmet..

Anladım canım, ben geçen ay tek ilişki denedim bu ay 2 ilişki denicem bugün başlıyorum ovulasyon testine , hakkımızda hayırlısı inşallah. Güzel haberler alalım hep birlikte

Anladım canım, ben geçen ay tek ilişki denedim bu ay 2 ilişki denicem bugün başlıyorum ovulasyon testine , hakkımızda hayırlısı inşallah. Güzel haberler alalım hep birlikte

amin canım inşallah.. Sabah akşam dene testleri daha iyi fikir veriyo

Süper maşallah yakalamissin Allahın izniyle.Herhangi bi sıkıntı yoksa vücutta,gebe kalirsin inşallah.Pozitif çıkarsa idrar rengini kontrol et.Bakalım ne olacak...

Hayırlısı canım artık kısmet.. Senin idrar rengin nasıl buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…