Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

adetin geçtimi cnm
hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz biliyorum ama bu bebek konusunda gerçekten tevekkül gerekiyor gelceği zamanı allah dan başka değiştirip ayarlayan olamıyor. ben çok yaptım acaba günümü kaçırdım şöyle yapsaydım olurmuydu diye ama bu kendini yıpratmakdan başka bir işe yaramadı stresimi çoğalttım.Biz elmizden geleni yapıp gerisin rabbime bırakacağız. allah hepmizin yardımcısı olsun hepimizin dualarımızda unutmayalım

aynen öyle canım rabbim en iyisini bilir beklemekten başka çare yok.. yumurtalıklarım çatlamakta zorlanıyolarmış öyle demişti dr.
inofolic var folic asit yerine onu kullansan birde havuç kürü saraçoğlunun denesen adetlerini düzene soksan stresinde azalır benim geçen ay düzensizlik olmuştu sinirim daha fazla gerildi

inofolic var folic asit yerine onu kullansan birde havuç kürü saraçoğlunun denesen adetlerini düzene soksan stresinde azalır benim geçen ay düzensizlik olmuştu sinirim daha fazla gerildi
soğan suyu iç düzene girer dediler ağustos ayında içtim 2 ay üst üste düzenli oldu ama sonra bozuldu tekrar o yüzden havuç kürü filan yapmak istememiştim. şuan moralmen bozuk olduğum için hiç bişey yapasım gelmiyor açıkcası bu ay çok umutluydum ama kısmet değilmiş..

şöyle yap sadece inofolic kullan bu ay dinlenmeye bırak kendini hiçbirşey takip etme ben bu ay öyle yaptım çok yorulmuştum kafam baya rahatladı

şöyle yap sadece inofolic kullan bu ay dinlenmeye bırak kendini hiçbirşey takip etme ben bu ay öyle yaptım çok yorulmuştum kafam baya rahatladı
adetim üçüncü günü içmeye başlaamalıyım demi nette öyle okudum şimdi dr gidecem bu ay iyice muayene olcaz hem ben hem eşim 2,5 yıllık evlıyım hiç korunmadık rabbim ol demeyince olmadı sabrın sonu selamettir sabrediyorum ve beklemedeyim. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim deniz çok iyisin..

hiç gitmedinizmi önceden 2,5 sene uzun bir zaman..her şeyin çaresi var artık üzülme .canlı sperm varsa tüp bebek e başvurusunuz.bende bir kaç ay sonra öyle yapacağım

aynen öyle canım rabbim en iyisini bilir beklemekten başka çare yok.. yumurtalıklarım çatlamakta zorlanıyolarmış öyle demişti dr.

Hiç üzülme canım allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok.. Genelde kafayı çok takınca da oluyo çok örneği var insanlar tamam olmuyo artık diyip kabullendikten sonra akabinde bebişin geldiği.. Ki tıp çok ilerledi herşeyin çaresi var.. Sen kafanı boşalt doktoruna git belki çatlatma iğnesi falan verir hem çatlama problemi varsa

gittik bi kaç dr hepsi ayrı şey söyledi sinirlerim bozuldu benımde gıtmeyı kestim kendiliiğinden olur inş. diye fakat artık uzatmanın anlamı yok iyi dr bulduğum anda gidecem tekrar
hiç gitmedinizmi önceden 2,5 sene uzun bir zaman..her şeyin çaresi var artık üzülme .canlı sperm varsa tüp bebek e başvurusunuz.bende bir kaç ay sonra öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…