Evet canım bir iki gun oncesindende baslayabiliyor.3 saat öncesinden sıvı almada ve ilk idrar olmasın saat 10 dan sonra daha iyi çıkar bilgin olsunCok akıntım var benım. Bu yumurtlamadanmı oluyor
beta-hcg canm 5-15 ise şüpheli ki genelde pozitif oluyor 15 üstüde pozitif oluyr
Deneme yapılsa hamılelık olurmukiYumurtlamadan bir kaç günce oluyormuş akıntı. Benimde koyu kırmızı çizgiden 2 3 gün önce olmuştu. Demek ki zaman yaklaştı.
Bu gunlerde günaşırı ilişki olması gerekıyor degılmı.Evet canım bir iki gun oncesindende baslayabiliyor.3 saat öncesinden sıvı almada ve ilk idrar olmasın saat 10 dan sonra daha iyi çıkar bilgin olsun
Saat kacda yapsam bırdahakini. Sabah onda yapmıstım bugunEvet canım bir iki gun oncesindende baslayabiliyor.3 saat öncesinden sıvı almada ve ilk idrar olmasın saat 10 dan sonra daha iyi çıkar bilgin olsun
adetin geçtimi cnm0.06tutmadı bu ay sağlık olsun rabbim büyüktür.
adetin geçtimi cnm
hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz biliyorum ama bu bebek konusunda gerçekten tevekkül gerekiyor gelceği zamanı allah dan başka değiştirip ayarlayan olamıyor. ben çok yaptım acaba günümü kaçırdım şöyle yapsaydım olurmuydu diye ama bu kendini yıpratmakdan başka bir işe yaramadı stresimi çoğalttım.Biz elmizden geleni yapıp gerisin rabbime bırakacağız. allah hepmizin yardımcısı olsun hepimizin dualarımızda unutmayalımadetin geçtimi cnm
adetin neden düzensiz mutlaka bir sebebi vardırnormalde düzensiz olan bırısııyım zaten kasım bır de adet olmuştum ve kasım 21 de çatlamıştı yumurta
adetin neden düzensiz mutlaka bir sebebi vardır
11 olur 11.30 olur.En koyuyu yakaladiktan sonra ilişki başlaması gerekSaat kacda yapsam bırdahakini. Sabah onda yapmıstım bugun
inofolic var folic asit yerine onu kullansan birde havuç kürü saraçoğlunun denesen adetlerini düzene soksan stresinde azalır benim geçen ay düzensizlik olmuştu sinirim daha fazla gerildiaynen öyle canım rabbim en iyisini bilir beklemekten başka çare yok.. yumurtalıklarım çatlamakta zorlanıyolarmış öyle demişti dr.
soğan suyu iç düzene girer dediler ağustos ayında içtim 2 ay üst üste düzenli oldu ama sonra bozuldu tekrar o yüzden havuç kürü filan yapmak istememiştim. şuan moralmen bozuk olduğum için hiç bişey yapasım gelmiyor açıkcasıinofolic var folic asit yerine onu kullansan birde havuç kürü saraçoğlunun denesen adetlerini düzene soksan stresinde azalır benim geçen ay düzensizlik olmuştu sinirim daha fazla gerildi
şöyle yap sadece inofolic kullan bu ay dinlenmeye bırak kendini hiçbirşey takip etme ben bu ay öyle yaptım çok yorulmuştum kafam baya rahatladısoğan suyu iç düzene girer dediler ağustos ayında içtim 2 ay üst üste düzenli oldu ama sonra bozuldu tekrar o yüzden havuç kürü filan yapmak istememiştim. şuan moralmen bozuk olduğum için hiç bişey yapasım gelmiyor açıkcasıbu ay çok umutluydum ama kısmet değilmiş..
adetim üçüncü günü içmeye başlaamalıyım demi nette öyle okudum şimdi dr gidecem bu ay iyice muayene olcaz hem ben hem eşim 2,5 yıllık evlıyım hiç korunmadık rabbim ol demeyince olmadı sabrın sonu selamettir sabrediyorum ve beklemedeyim. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim deniz çok iyisin..şöyle yap sadece inofolic kullan bu ay dinlenmeye bırak kendini hiçbirşey takip etme ben bu ay öyle yaptım çok yorulmuştum kafam baya rahatladı
Saat kacda yapsam bırdahakini. Sabah onda yapmıstım bugun
hiç gitmedinizmi önceden 2,5 sene uzun bir zaman..her şeyin çaresi var artık üzülme .canlı sperm varsa tüp bebek e başvurusunuz.bende bir kaç ay sonra öyle yapacağımadetim üçüncü günü içmeye başlaamalıyım demi nette öyle okudum şimdi dr gidecem bu ay iyice muayene olcaz hem ben hem eşim 2,5 yıllık evlıyım hiç korunmadık rabbim ol demeyince olmadı sabrın sonu selamettir sabrediyorum ve beklemedeyim. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim deniz çok iyisin..
istediğin zaman başlayabilirsin folic asit o zararı yokhiç gitmedinizmi önceden 2,5 sene uzun bir zaman..her şeyin çaresi var artık üzülme .canlı sperm varsa tüp bebek e başvurusunuz.bende bir kaç ay sonra öyle yapacağım
aynen öyle canım rabbim en iyisini bilir beklemekten başka çare yok.. yumurtalıklarım çatlamakta zorlanıyolarmış öyle demişti dr.
hiç gitmedinizmi önceden 2,5 sene uzun bir zaman..her şeyin çaresi var artık üzülme .canlı sperm varsa tüp bebek e başvurusunuz.bende bir kaç ay sonra öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?