tüp bebek merkezine gitmenizi tavsiye ederim çünkü infertilite bir uzmanlık alanı ve her dr kendini uzman zannedip birşeyler denemeye çalışıyor. Güvenilir bir yerin tüp bebk merkezini tercih edebilirsiniz,ordaki çalışan arkadaşların tüpü bu alanda uzmanlaşıyor.allah yardımcınız olsubgittik bi kaç dr hepsi ayrı şey söyledi sinirlerim bozuldu benımde gıtmeyı kestim kendiliiğinden olur inş. diye fakat artık uzatmanın anlamı yok iyi dr bulduğum anda gidecem tekrar
Evet erkek bebek istıyoruzAkşam 4 ten önce yapma bikere, ben akşam 6gibi filan yaptım genelde..
Senin için cinsiyet önemlimiydi buarada
Akıntım var yumurtlama belırtılerım var ama test hala silik çıkıyor. Sabahkı daha belırgındı. Az önce yaptım daha silik çıktıYumurtlamadan bir kaç günce oluyormuş akıntı. Benimde koyu kırmızı çizgiden 2 3 gün önce olmuştu. Demek ki zaman yaklaştı.
Sıvı tüketiminden kaynaklanabilir canım.Akıntı önce yumurtanın etrafindaki salyalar atılır ardindan yumurta çatlar.Catlayincada sıvı akıntı gelmeye başlar anlaşılır zatenAkıntım var yumurtlama belırtılerım var ama test hala silik çıkıyor. Sabahkı daha belırgındı. Az önce yaptım daha silik çıktı
Daha önce t çizgisi c kadar veya c den saha koyu olmusmuydu?Yumurtladigindan eminmisin?
Evet enteresan.21 de ki kasik agrisiyla şimdiki kasik agrin aynı bölgedemi canim?Canim sen bu koyuluguda takip et ve degerlendir derim.Ya 21 de yumurtan catlamaya çalışırken catlamamis vaz geçmiş şimdi yeniden catliyor.Yada acaba hamilemisin?kimisinde gebe kaldiginda lh koyulaşıyor ya.Beta hcg yi nezaman yapmıştın?
Kızlar testım daha silik çıktı bu sefer. Testmı bozuk acaba. Bugun adetımın 10. Günü. 26 gunde bır adet oluyorum. Eki Görüntüle 1707845
Cok afedersın. Kahverengı sümüksü akıntı ne anlama gelıyor. Arada kahverengı vardı. Dun oldu bu akıntıSıvı tüketiminden kaynaklanabilir canım.Akıntı önce yumurtanın etrafindaki salyalar atılır ardindan yumurta çatlar.Catlayincada sıvı akıntı gelmeye başlar anlaşılır zaten
Sen ikinci çizgıyı göruncemı ilişki olmustu canım. Yanı 2 kasımdamıSenin muhtemelen 2günün var.. Valla 1günde kopkoyu oluyo ztn silik diye takılma benimde 13.gün silikti ertesi gün gene aynı saatte yaptığım eşit koyuluktaydı fikir için resmi koydum canım
bugün 0.06 çıktı değerlendireyim demi nolur nolmazEvet enteresan.21 de ki kasik agrisiyla şimdiki kasik agrin aynı bölgedemi canim?Canim sen bu koyuluguda takip et ve degerlendir derim.Ya 21 de yumurtan catlamaya çalışırken catlamamis vaz geçmiş şimdi yeniden catliyor.Yada acaba hamilemisin?kimisinde gebe kaldiginda lh koyulaşıyor ya.Beta hcg yi nezaman yapmıştın?
Sen ikinci çizgıyı göruncemı ilişki olmustu canım. Yanı 2 kasımdamı
Bişey diyeyim mi,bence vucudumuz döllenme olmadığı için ağlıyor :)) hemen hemen aynı şeyi ben de yaşıyorum. Hele kasık ve bel ağrısı... yumurtlama ve adet dönemlerimde ağrı olur ama şimdi adım atamıyorum, belimi doğrultamıyorum. Ama test negatif
insan üzülüyor demi negatif olduğunu görünce canım. Hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyleB
Bişey diyeyim mi,bence vucudumuz döllenme olmadığı için ağlıyor :)) hemen hemen aynı şeyi ben de yaşıyorum. Hele kasık ve bel ağrısı... yumurtlama ve adet dönemlerimde ağrı olur ama şimdi adım atamıyorum, belimi doğrultamıyorum. Ama test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?