Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

gittik bi kaç dr hepsi ayrı şey söyledi sinirlerim bozuldu benımde gıtmeyı kestim kendiliiğinden olur inş. diye fakat artık uzatmanın anlamı yok iyi dr bulduğum anda gidecem tekrar
tüp bebek merkezine gitmenizi tavsiye ederim çünkü infertilite bir uzmanlık alanı ve her dr kendini uzman zannedip birşeyler denemeye çalışıyor. Güvenilir bir yerin tüp bebk merkezini tercih edebilirsiniz,ordaki çalışan arkadaşların tüpü bu alanda uzmanlaşıyor.allah yardımcınız olsub

Kızlar testım daha silik çıktı bu sefer. Testmı bozuk acaba. Bugun adetımın 10. Günü. 26 gunde bır adet oluyorum.

Yumurtlamadan bir kaç günce oluyormuş akıntı. Benimde koyu kırmızı çizgiden 2 3 gün önce olmuştu. Demek ki zaman yaklaştı.
Akıntım var yumurtlama belırtılerım var ama test hala silik çıkıyor. Sabahkı daha belırgındı. Az önce yaptım daha silik çıktı

Akıntım var yumurtlama belırtılerım var ama test hala silik çıkıyor. Sabahkı daha belırgındı. Az önce yaptım daha silik çıktı
Sıvı tüketiminden kaynaklanabilir canım.Akıntı önce yumurtanın etrafindaki salyalar atılır ardindan yumurta çatlar.Catlayincada sıvı akıntı gelmeye başlar anlaşılır zaten

D deniz1983 deniiizzzzzzzzzzz acayıp kasık ağrım var suanda dayanamayıp lh test yaptım ve sonuç budur noluyor yahu catlıyormuyum yoksa yine :)

Eklentiler

• 20151204_173649.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 86
Bak buda önceki çatladığını düşündüğümüz günki test 21.11.2015 tarihli olan S sabirin

Eklentiler

• 20151122_165617.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 81
Bak buda önceki çatladığını düşündüğümüz günki test 21.11.2015 tarihli olan S sabirin
Evet enteresan.21 de ki kasik agrisiyla şimdiki kasik agrin aynı bölgedemi canim?Canim sen bu koyuluguda takip et ve degerlendir derim.Ya 21 de yumurtan catlamaya çalışırken catlamamis vaz geçmiş şimdi yeniden catliyor.Yada acaba hamilemisin?kimisinde gebe kaldiginda lh koyulaşıyor ya.Beta hcg yi nezaman yapmıştın?

Kızlar testım daha silik çıktı bu sefer. Testmı bozuk acaba. Bugun adetımın 10. Günü. 26 gunde bır adet oluyorum. Eki Görüntüle 1707845

Senin muhtemelen 2günün var.. Valla 1günde kopkoyu oluyo ztn silik diye takılma benimde 13.gün silikti ertesi gün gene aynı saatte yaptığım eşit koyuluktaydı fikir için resmi koydum canım

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 79
Sıvı tüketiminden kaynaklanabilir canım.Akıntı önce yumurtanın etrafindaki salyalar atılır ardindan yumurta çatlar.Catlayincada sıvı akıntı gelmeye başlar anlaşılır zaten
Cok afedersın. Kahverengı sümüksü akıntı ne anlama gelıyor. Arada kahverengı vardı. Dun oldu bu akıntı

Senin muhtemelen 2günün var.. Valla 1günde kopkoyu oluyo ztn silik diye takılma benimde 13.gün silikti ertesi gün gene aynı saatte yaptığım eşit koyuluktaydı fikir için resmi koydum canım
Sen ikinci çizgıyı göruncemı ilişki olmustu canım. Yanı 2 kasımdamı

bugün 0.06 çıktı değerlendireyim demi nolur nolmaz

Arada sanki çok bi fark yok gibi S sabirin ama 21 kasımda bu kadar cok ağrım olmamıştı sadece batma hissetmiştim bugün bildiğin ağrıyo 2 3 gündürde şeffaf akıntı vardı zaten gebelik negatif çıkınca ben hasta olacam sanıyordum şimdi test böyle çıkınca kafam karıştı evet aynı bölgeydi sol taraf

Eklentiler

• IMG-20151204-WA0003.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 62
B
Bişey diyeyim mi,bence vucudumuz döllenme olmadığı için ağlıyor :)) hemen hemen aynı şeyi ben de yaşıyorum. Hele kasık ve bel ağrısı... yumurtlama ve adet dönemlerimde ağrı olur ama şimdi adım atamıyorum, belimi doğrultamıyorum. Ama test negatif

insan üzülüyor demi negatif olduğunu görünce canım. Hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…