İnşallah canım benim. Herşeyin hayırlısı. ..insan üzülüyor demi negatif olduğunu görünce canım. Hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle
canım takılma lh herzaman var sıvı tüketimi az olduysa koyulaşabilir biraz, sen değerlendr yine ama kafanı çok meşgul etme geçen ay benzer birşey benimde başıma geldi adetim 16 gün gecikdi hiçbirşey yok ken
Dedigim gibi olabilir.Sende adet düzensizliği varya yumurtalar gec catladigi için geç adet oluyorsun.Canım kanaatimce çatlama olmamış yeni olacak gibi.Sen hem teste devam et hemde gün aşırı degerlendirmeye devam et bence.Bakalim ne olacak.
Bi arkadaşta da öyle oluyor.Yumurtada geç çatlama sorunu var diye adete 2 3 gun kala çatlama oluyor sonra adet oluyor.Bilmedigi için hic degerlendirmemis.Söyledim oda degerlendirecek bundan sonraki catlamalari.
Sabırla yola devam.Dikkatli yapmaya devam et canım artacaktırCok afedersın. Kahverengı sümüksü akıntı ne anlama gelıyor. Arada kahverengı vardı. Dun oldu bu akıntı
canım takılma lh herzaman var sıvı tüketimi az olduysa koyulaşabilir biraz, sen değerlendr yine ama kafanı çok meşgul etme geçen ay benzer birşey benimde başıma geldi adetim 16 gün gecikdi hiçbirşey yok kenlütfen sakin ol test yapma bence yorulmadısan gün aşırı devam et..
tamam kızlar çok teşekkür ederim değerlendireyim ben yine nolur nolmaz bakarsın tutar :)Dedigim gibi olabilir.Sende adet düzensizliği varya yumurtalar gec catladigi için geç adet oluyorsun.Canım kanaatimce çatlama olmamış yeni olacak gibi.Sen hem teste devam et hemde gün aşırı degerlendirmeye devam et bence.Bakalim ne olacak.
Sen böyle stres yaparsan çatlamaz tabii.stres yumurtanın çatlamasi ni engelliyorKızlar benım akıntıda kesilmiş. Testımde ıyıce silik çıktı. Ama iki cızgıyı aynı koyulukta hiç göremedım. Bugun 11. Gunum oluyor
Canım 16 dahada koyulasmis.Koyulaştiktan sonra gunde ikikez yap bence.Dahada koyulaşır bence.sıvı tuketimine dikkat ederek aksama dogru birdaha yapTestlerim bu şekilde 16. Gün bugün
Evet sabah akşam yapıyorum 11 ve 8 e doğru sıvı da almıyorum iki saat falan akşam ne olacak bakalımCanım 16 dahada koyulasmis.Koyulaştiktan sonra gunde ikikez yap bence.Dahada koyulaşır bence.sıvı tuketimine dikkat ederek aksama dogru birdaha yap
Yok canım yüzde yüz tesadüf...Bizim komşu yaptı kız oldu.Ya bu çin takvimine inanıyomusunuz:) ulen doğruysa ve hamileysem gene kız diyo:)
Hamile kalırsan idrarina bak belli olur zatenYok canım yüzde yüz tesadüf...Bizim komşu yaptı kız oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?