Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım takılma lh herzaman var sıvı tüketimi az olduysa koyulaşabilir biraz, sen değerlendr yine ama kafanı çok meşgul etme geçen ay benzer birşey benimde başıma geldi adetim 16 gün gecikdi hiçbirşey yok ken lütfen sakin ol test yapma bence yorulmadısan gün aşırı devam et..

Dedigim gibi olabilir.Sende adet düzensizliği varya yumurtalar gec catladigi için geç adet oluyorsun.Canım kanaatimce çatlama olmamış yeni olacak gibi.Sen hem teste devam et hemde gün aşırı degerlendirmeye devam et bence.Bakalim ne olacak.

Bi arkadaşta da öyle oluyor.Yumurtada geç çatlama sorunu var diye adete 2 3 gun kala çatlama oluyor sonra adet oluyor.Bilmedigi için hic degerlendirmemis.Söyledim oda degerlendirecek bundan sonraki catlamalari.

tamam kızlar çok teşekkür ederim değerlendireyim ben yine nolur nolmaz bakarsın tutar :)

Kızlar benım akıntıda kesilmiş. Testımde ıyıce silik çıktı. Ama iki cızgıyı aynı koyulukta hiç göremedım. Bugun 11. Gunum oluyor

11. gün daha erken ya bu kadar acele etmeyin ben 24. gün gördüm çift çizgiyi. Bugün yarın çatlar sizinki adet döngünüz 26 27 ise, ve stres yapmazsanız..

Selamunaleykum arkadaslar.uzun sureden beri takip ediyorum.iki kizim var.3istiyoruz ins.dun sag kasigim cok agridi.catladimi bilemiyorum.dun 12.gundu.ama olmadi bazi sebepler yuzunden.test daha bugun elime gecicek.dun olsaydi yapardin testi.ancak bugun oda aksam yapicam testi mecburen.Allah kerim.

Merhaba kızlar benim lh biraz yjsek çıkmıştı testte yani sınıra yakın bu testler ben de doğru çıkar mi yoksa yaniltir mi bilgisi olan var mi ?

Testlerim bu şekilde 16. Gün bugün

Eklentiler

• IMAG0237.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 64
Canım 16 dahada koyulasmis.Koyulaştiktan sonra gunde ikikez yap bence.Dahada koyulaşır bence.sıvı tuketimine dikkat ederek aksama dogru birdaha yap
Evet sabah akşam yapıyorum 11 ve 8 e doğru sıvı da almıyorum iki saat falan akşam ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…