Yok canım yüzde yüz tesadüf...Bizim komşu yaptı kız oldu.
Hamile kalırsan idrarina bak belli olur zaten
11. gün daha erken ya bu kadar acele etmeyin ben 24. gün gördüm çift çizgiyi. Bugün yarın çatlar sizinki adet döngünüz 26 27 ise, ve stres yapmazsanız..
Bunuda az önce yaptım nasıl
Kızlar bı yorum yaparmısınız bu testı yenı yaptım. Bugun 11. Gunum 26 gunde bır adet oluyorum
Cinsiyet farketmez diyorsan degerlendirmeye basla.illa erkek diyorsan bekle dahada koyulaşacaktır.6 saat arayla denemeye devam.Tahminimce yarin sabah net koyulasacak. Yarin sabah koyulaşır sa Akşamı degerlendirin.Görecez bakalımKızlar bı yorum yaparmısınız bu testı yenı yaptım. Bugun 11. Gunum 26 gunde bır adet oluyorum
Bende çok su icen biri degilim.Belli oluyor oluyor.Hiç su içmesen dahi koyulugu en fazla gene canlı bi sarı dir.Kızlarda aşırı koyu.örn:Adete yakın koyu idrar olurya,öyle oluyor...Hamile olduğum anlaşılınca dimi? Ama ben çok su içen biri diilim herzaman koyu olmazmı ki
Evet erkek ıstıyoruz ama nadıpte ne varsa o olur tabi. Bugun ilişki olmasın ozaman değilmi canımCinsiyet farketmez diyorsan degerlendirmeye basla.illa erkek diyorsan bekle dahada koyulaşacaktır.6 saat arayla denemeye devam.Tahminimce yarin sabah net koyulasacak. Yarin sabah koyulaşır sa Akşamı degerlendirin.Görecez bakalım
Saat 9 da yspacagım ozaman. Yspınca atarım resım yıne. Insallah burda olursun canım.Koyulaşmış 6 saat sonra tekrar yapın.
Ben zaten heray adetımın 11. 13. Gunlerı denıyordum ama olmadı gebelik. Ilk defa da bu ovulasyon testlerını aldım. Hiç kullanmadım daha önce.Cinsiyet farketmez diyorsan degerlendirmeye basla.illa erkek diyorsan bekle dahada koyulaşacaktır.6 saat arayla denemeye devam.Tahminimce yarin sabah net koyulasacak. Yarin sabah koyulaşır sa Akşamı degerlendirin.Görecez bakalım
Kızlar bı yorum yaparmısınız bu testı yenı yaptım. Bugun 11. Gunum 26 gunde bır adet oluyorum
Bende çok su icen biri degilim.Belli oluyor oluyor.Hiç su içmesen dahi koyulugu en fazla gene canlı bi sarı dir.Kızlarda aşırı koyu.örn:Adete yakın koyu idrar olurya,öyle oluyor...
Okadarda degil canım.Zaten 13.haftada ultrasyonda belli oluyor,Dr.söyler.Merak ettim hamile kalırsam incelicem.. Testten sonra bide onun resmine koyup iyicene şeyini çıkartırmışız:)))
Okadarda degil canım.Zaten 13.haftada ultrasyonda belli oluyor,Dr.söyler.
Sendemı boyle yapmıstın canım. Yanı çift koyu cızgııyı gördukten sonraki gunmu denedınBana kalsa da yarın eşit koyuluk görürsün.. Yarın akşamı bekle:)
7.gün koyulasmaya başlamış.Devam et yakalarsin canım.Sabah 11 gibi daha belirgin çıkar.Kızlar ilk kez deniyorum yorum yaparmısınız
Sendemı boyle yapmıstın canım. Yanı çift koyu cızgııyı gördukten sonraki gunmu denedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?