Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bı yorum yaparmısınız bu testı yenı yaptım. Bugun 11. Gunum 26 gunde bır adet oluyorum
Cinsiyet farketmez diyorsan degerlendirmeye basla.illa erkek diyorsan bekle dahada koyulaşacaktır.6 saat arayla denemeye devam.Tahminimce yarin sabah net koyulasacak. Yarin sabah koyulaşır sa Akşamı degerlendirin.Görecez bakalım

Hamile olduğum anlaşılınca dimi? Ama ben çok su içen biri diilim herzaman koyu olmazmı ki
Bende çok su icen biri degilim.Belli oluyor oluyor.Hiç su içmesen dahi koyulugu en fazla gene canlı bi sarı dir.Kızlarda aşırı koyu.örn:Adete yakın koyu idrar olurya,öyle oluyor...

Evet erkek ıstıyoruz ama nadıpte ne varsa o olur tabi. Bugun ilişki olmasın ozaman değilmi canım

Ben zaten heray adetımın 11. 13. Gunlerı denıyordum ama olmadı gebelik. Ilk defa da bu ovulasyon testlerını aldım. Hiç kullanmadım daha önce.

Bende çok su icen biri degilim.Belli oluyor oluyor.Hiç su içmesen dahi koyulugu en fazla gene canlı bi sarı dir.Kızlarda aşırı koyu.örn:Adete yakın koyu idrar olurya,öyle oluyor...

Merak ettim hamile kalırsam incelicem.. Testten sonra bide onun resmine koyup iyicene şeyini çıkartırmışız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…