Erkekdı degılmı canım bebeğinBen çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmesini beklicektim,akşamı ztn hafif açılma oldu ve o geceyi değerlendirdik
7.gün koyulasmaya başlamış.Devam et yakalarsin canım.Sabah 11 gibi daha belirgin çıkar.
Erkekdı degılmı canım bebeğin
Benim ilki kız, şimdi çalışmalara başladık işte ikinci erkek olursa fena olmaz tabi kısmet..
Senin ilkmi olucak
Buna yorum yaparmısınız bu aksam saat dokuz onbeşte yaptım
Buna yorum yaparmısınız bu aksam saat dokuz onbeşte yaptım
Canim son 3 taneyi cekip atarmisin.Tarih ve saatleriylen...Buna yorum yaparmısınız bu aksam saat dokuz onbeşte yaptım
Bana göre sanki siliklesmeye baslamis daCanim son 3 taneyi cekip atarmisin.Tarih ve saatleriylen...
Beceremedım sanırım resım yuklemeyı. Adetımın sekızıncı gununden bugune kadar olan testlerı yukledım. Bugun 11. Gunumdu.Canim son 3 taneyi cekip atarmisin.Tarih ve saatleriylen...
En son attiklarin 3 lu varya,ortadaki en koyu.Acaba o en son yaptiginmi bi öncekimi?Beceremedım sanırım resım yuklemeyı. Adetımın sekızıncı gununden bugune kadar olan testlerı yukledım. Bugun 11. Gunumdu.
Ben çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmesini beklicektim,akşamı ztn hafif açılma oldu ve o geceyi değerlendirdik[/QUOTE
ins.tutar.Allah gonlune gore versin
Daha var sen devam etBen akşam testimi de yaptım ama anlamıyorum hepsi aynı geliyo bana çok az farklar var kafam karıştı
Devam bakalım sabırlaDaha var sen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?