Kızlar bunu saat onda yaptım bu gece
Sıvı tuketimine dikkat ettinmiKızlar bunu saat onda yaptım bu gece
En son attiklarin 3 lu varya,ortadaki en koyu.Acaba o en son yaptiginmi bi öncekimi?
Az bır su içmişti sadeceSıvı tuketimine dikkat ettinmi
Soruma cvp vermemistin.En koyusu saat kaça ait?En son attiklarin 3 lu varya,ortadaki en koyu.Acaba o en son yaptiginmi bi öncekimi?
Bu akşam saat altıda yaptımSoruma cvp vermemistin.En koyusu saat kaça ait?
Çatlama olmuş tur büyük ihtimal.12 24 saat arası vaktin var.Bence bu gece degerlendir.Gec kalirsin yarına.Ertesi gun birdaha degerlendir.gün aşırı yaniBu akşam saat altıda yaptım
Dünmü olsaymış deneme senceÇatlama olmuş tur büyük ihtimal.12 24 saat arası vaktin var.Bence bu gece degerlendir.Gec kalirsin yarına.Ertesi gun birdaha degerlendir.gün aşırı yani
Tamam canım. Cok tesekkur ederım. Umarım geç kalmamışımdırÇatlama olmuş tur büyük ihtimal.12 24 saat arası vaktin var.Bence bu gece degerlendir.Gec kalirsin yarına.Ertesi gun birdaha degerlendir.gün aşırı yani
Yok canım tam bu aksam vaktidir.Degerlendir derim.Senin çatlaman çok erken oldu.Yarina kalsa vakti geçerDünmü olsaymış deneme sence
En koyu olduktan sonra çatlar.Catladiktan sonra yavaş yavaş siliklesir...Catladiktan sonrada 12 24 saat içinde degerlendirmek gerek...Dünmü olsaymış deneme sence
İki ay deneme yap bakalım.Yumurtan catliyormu catlamiyormu gerçekten,öğren sonra bence...Merhabalar. Ben bugün doktora gittim adetimin 12.Günü. ( adetim düzensiz bı arada) polikistik overim var. Doktor dedi ki yumurtların olgunlaşmamış çatlamıyor o yüzden. Önümüzdeki ay üçüncü gün tekrar gel çatlatma iğnesine başlicaz dedi. Ben de ovülasyon testini yapayım mı nasıl bi yol izleyeyim sizce
Çatlayıp çatlamadığınu ovülasyon testinden mi takip edeyimİki ay deneme yap bakalım.Yumurtan catliyormu catlamiyormu gerçekten,öğren sonra bence...
Bende dun sksamı boş gecırmek ıstemefım. Ama test koyu degıldı. Oyuzden bugunu bekledım. Insallah bu sefer tutarEn koyu olduktan sonra çatlar.Catladiktan sonra yavaş yavaş siliklesir...Catladiktan sonrada 12 24 saat içinde degerlendirmek gerek...
Sorması ayıp ama bırgun araylamı ilişki olacakYok canım tam bu aksam vaktidir.Degerlendir derim.Senin çatlaman çok erken oldu.Yarina kalsa vakti geçer
Evet ama bu gece çatlaman olmuş bence bu akşam çok önemli.iliski sonrası 1 saat kalkma.Kalca altına ince bir yastik koy.inşallah guzel haberlerini duyariz yakındaSorması ayıp ama bırgun araylamı ilişki olacak
İnşallah. Çok tesekkur ederım canımEvet ama bu gece çatlaman olmuş bence bu akşam çok önemli.iliski sonrası 1 saat kalkma.Kalca altına ince bir yastik koy.inşallah guzel haberlerini duyariz yakında
Rica ederim Duanizi bekleriz...İnşallah. Çok tesekkur ederım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?