Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet ama bu gece çatlaman olmuş bence bu akşam çok önemli.iliski sonrası 1 saat kalkma.Kalca altına ince bir yastik koy.inşallah guzel haberlerini duyariz yakında
Bu testı bu sabah onda ysptım canım
Sanırsam o gün bu gün değil. Yapmaya devam
koyudan açıga döndu canım. Dun sabah cok koyuydu sksam silikleşmeye baslafı. Gecede silikti.

Eklentiler

• image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 106
Ben de sabah testimi yapmış bulunmaktayim hergün daha koyu sanki

Eklentiler

• IMAG0245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 103
Degerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
Tutunma olursa erken gebelik belirtileri 8 gün sonra başlar.Göğüs ağrısı ve sabahları baş ağrısı ile.Kasik ve bel agrisida tabi.Amak isiden kişiye degisebilir canım

Arkadaslar ben ayin 30 ve 1 inde pik yapti..simdi benim 14 gun sonrami test yapmam lazim. Yani ayin 14 dunde ama adetimi bekleyeyim dersem ayin 19 unda afet gunim erken catladim yani.. bide sureklu akinti degilde bir nem bir islaklik var normalmi...

Degerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
Evet canım. Degerlendırdık bakalım be olacak. Ama ben hala şaşkınım. Hemen aynı gunde nasıl hemen koyuladtı ve aniden silindi

Arkadaslar ben ayin 30 ve 1 inde pik yapti..simdi benim 14 gun sonrami test yapmam lazim. Yani ayin 14 dunde ama adetimi bekleyeyim dersem ayin 19 unda afet gunim erken catladim yani.. bide sureklu akinti degilde bir nem bir islaklik var normalmi...

Aynı zamandaymışız bende ayın 14ünü bekliyorum.. Evet bende ıslaklık oluyo normalmi bilmiyorum

Kızlar benim bugün 17. Gün akşam testini yaptım siliklesmeye başladı sanki resim atayım bir de ben günlük ped veya peçete kullanırım peceteye hafif bi pembelik gelmiş adetime daha çok var 19 20 gibi bekliyorum

Teşekkür ederim..

Rica etsem beni de bilgilendirebilir misiniz ?
Acaba sıvı tüketimi Nasıl olacak hamile kalmak için daha başka nelere dikkat etmeliyiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…