Rica ederim Duanizi bekleriz...
Sanırsam o gün bu gün değil. Yapmaya devamGunaydın bu testı bu sabah saat onda yaptım adetımın 12. Gunu bugün
Bu testı bu sabah onda ysptım canımEvet ama bu gece çatlaman olmuş bence bu akşam çok önemli.iliski sonrası 1 saat kalkma.Kalca altına ince bir yastik koy.inşallah guzel haberlerini duyariz yakında
koyudan açıga döndu canım. Dun sabah cok koyuydu sksam silikleşmeye baslafı. Gecede silikti.Sanırsam o gün bu gün değil. Yapmaya devam
Haaa anladım ben ilk başlar sandım çok pardon daha iyi bilen birinden cevap bekleyelim o zaman bende merak ettimBu testı bu sabah onda ysptım canım
koyudan açıga döndu canım. Dun sabah cok koyuydu sksam silikleşmeye baslafı. Gecede silikti.
Degerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...Gunaydın bu testı bu sabah saat onda yaptım adetımın 12. Gunu bugün
Tutunma olursa erken gebelik belirtileri 8 gün sonra başlar.Göğüs ağrısı ve sabahları baş ağrısı ile.Kasik ve bel agrisida tabi.Amak isiden kişiye degisebilir canımDegerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
Sen akşama dogru bidaha dene.Günde iki kez sıvı tuketmeden denemeye devam et yakalamana az kalmış.Bu aksam yada yarın sonuçlanabilir.Ben de sabah testimi yapmış bulunmaktayim hergün daha koyu sanki
Sen en koyuyu yakalamamismiydin?Oncekilerle kıyasla,en koyu olduktan sonra açılmaya basladi mi yumurta çatlamış demektir.Ben de sabah testimi yapmış bulunmaktayim hergün daha koyu sanki
Hala yakalamadim her yaptığım biraz daha koyuSen en koyuyu yakalamamismiydin?Oncekilerle kıyasla,en koyu olduktan sonra açılmaya basladi mi yumurta çatlamış demektir.
Ozaman devam etHala yakalamadim her yaptığım biraz daha koyu
Evet canım. Degerlendırdık bakalım be olacak. Ama ben hala şaşkınım. Hemen aynı gunde nasıl hemen koyuladtı ve aniden silindiDegerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
Arkadaslar ben ayin 30 ve 1 inde pik yapti..simdi benim 14 gun sonrami test yapmam lazim. Yani ayin 14 dunde ama adetimi bekleyeyim dersem ayin 19 unda afet gunim erken catladim yani.. bide sureklu akinti degilde bir nem bir islaklik var normalmi...
Ben 32-35 gunde bir adet oluyorum sende nasil?Aynı zamandaymışız bende ayın 14ünü bekliyorum.. Evet bende ıslaklık oluyo normalmi bilmiyorum
Ben 32-35 gunde bir adet oluyorum sende nasil?
Adetin bittiği günden itibaren kullanmaya başla , hergün aynı saatte ve 4 saat öncesinden sıvı alımını keserek her gün yapmaya devam et. 2. Çizgi 1. Ile eşit koyulukta olunca , yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demek , ona göre ilişkiye gir. Bazıları çift çizgiyi gördüğü günden itibaren 3 gün ilişki öneriyor , bazıları Sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki öneriyor tercih sizin, Allah gönlünüze göre versin.
Rica etsem beni de bilgilendirebilir misiniz ?Degerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?