Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Rica etsem beni de bilgilendirebilir misiniz ?
Acaba sıvı tüketimi Nasıl olacak hamile kalmak için daha başka nelere dikkat etmeliyiz??
Canım zahmet olmayacaksa bi kaç sayfa geriye gidip okusan sorularının tum cvbni alırsın.Orda hazır

Saat dörtte yattım bu saatte yapacağım test sağlıklı olur mu yoksa 10 civarını beklemeli miyim ?

Bu az önce yaptığım test

Eklentiler

• IMAG0248.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 61
İlk idrar yani dinlenmiş olmayacak.Onemli ikinci ve sivi tuketmeden yapilan test
Tamam yaptığım tam öyle yediden sonra saat dokuz buçukta yaptım hiç sıvı tuketmedim artık siliklesmeye başladı dün oldu sanırım ovulasyon o zaman

Kızlar benim testin en koyu yani yumurtlama olduğu günden 8 gün geçti. Merak ediyorum gebelik testi yapsam mı. En erken ne zzaman yapmam gerekiyor.

Kızlar benim testin en koyu yani yumurtlama olduğu günden 8 gün geçti. Merak ediyorum gebelik testi yapsam mı. En erken ne zzaman yapmam gerekiyor.

Ovulasyon testiyle nekadar doğru sonuç veriyo bilmiyorum açıkçası.. Ama en erken adetine 3gün kala silikte olsa pozitif çıkıyo çoğu kişide..

Slm kizlar adetinin 13.günü test siliklesmisti bugün 9 gün geçti gebelik testini ne zaman yapsam cikar

Testmi bozuk anlamadım kızlar ama sanki koyulasma var kafam karıstı bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 107
Cnm ama ben daha 9. Günüm yumurtlama bile olmadı aama diğerlerinde ciZgi cok inceydi bunda kalın yaklasıomu acaba diğerleri cok ince

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…