Canım zahmet olmayacaksa bi kaç sayfa geriye gidip okusan sorularının tum cvbni alırsın.Orda hazırRica etsem beni de bilgilendirebilir misiniz ?
Acaba sıvı tüketimi Nasıl olacak hamile kalmak için daha başka nelere dikkat etmeliyiz??
10 dan sonraki sağlıklıSaat dörtte yattım bu saatte yapacağım test sağlıklı olur mu yoksa 10 civarını beklemeli miyim ?
işyerinde şuan müsait olduğum için şuan yaptım canım hiç sıvı tüketmedim yedide kalktım bu sağlıklı olur mu peki10 dan sonraki sağlıklı
İlk idrar yani dinlenmiş olmayacak.Onemli ikinci ve sivi tuketmeden yapilan testişyerinde şuan müsait olduğum için şuan yaptım canım hiç sıvı tüketmedim yedide kalktım bu sağlıklı olur mu peki
Tamam yaptığım tam öyle yediden sonra saat dokuz buçukta yaptım hiç sıvı tuketmedim artık siliklesmeye başladı dün oldu sanırım ovulasyon o zamanİlk idrar yani dinlenmiş olmayacak.Onemli ikinci ve sivi tuketmeden yapilan test
Ovulasyon testin var mi onunla da bakanlar varmış su an lh çizgisi çıkmaması lazım ama hamilelik varsa cikabiliyomus galibaHerkes yemekle uğraşıyor galiba cevap veren yok mu
Ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum ama sabah değilde iki saat sıvı almadan yapılıyor ya o testler o şekilde yap istersenDeneyim sabah Sağol canım cevabın için
Kızlar benim testin en koyu yani yumurtlama olduğu günden 8 gün geçti. Merak ediyorum gebelik testi yapsam mı. En erken ne zzaman yapmam gerekiyor.
bu normal lh vucutta herzaman var, ama böyle çıkıp hamile olanlarda oluyor.Testmi bozuk anlamadım kızlar ama sanki koyulasma var kafam karıstı bakarmısınız
pardon yumurtlamayı yakalamaya çalışıyon sanırım devam et cnm koyulaşacak dahaTestmi bozuk anlamadım kızlar ama sanki koyulasma var kafam karıstı bakarmısınız
evet yaklaşıyor stres yapma çatlamayı engelliyor..pardon yumurtlamayı yakalamaya çalışıyon sanırım devam et cnm koyulaşacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?