- 4 Aralık 2015
- 18
- 12
- 3
- 48
cnm senin var daha aynı koyulukda olcak,birde sabah ilk idrar ile yapmıcanKızlar buda bu sabahki testim bugun 10. Günüm yaklasmısmu sizce
Günaydınlar. Ben bugün nöbete gelmeden testi yaptım bakmayı unuttum. Şimdi eşim fotosunu çekip attı bozuk mu pozitif mi anlamadım yardım eder misiniz. Pozitifse ben yarın sabah nöbetten çıkıcam(
pozitif canım ama zaten 24-36 saatte çatlıyor birde 12-24 saat ömrü var yakalarsın yani. silikleşmeye başladığı anda çatlama oluyorGünaydınlar. Ben bugün nöbete gelmeden testi yaptım bakmayı unuttum. Şimdi eşim fotosunu çekip attı bozuk mu pozitif mi anlamadım yardım eder misiniz. Pozitifse ben yarın sabah nöbetten çıkıcam(
Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın da eşim mesaiye gidecek saat 5 te gelecek ay ben ne yapıcam. Bi de ben dün bu döngüde 2.kez doktora gittim yumurtan gelişmemiş bu yüzden çatlamıyo senin yumurtaların dedi. Folik asit verdi ben de her ihtimale karşı yapayım dedim işin işinden çıkamıyorumpozitif canım ama zaten 24-36 saatte çatlıyor birde 12-24 saat ömrü var yakalarsın yani. silikleşmeye başladığı anda çatlama oluyor
O yüzden dedim bozuk mu acaba diye. Evde görseydim tekrar yapmaya çalışırdım ya da yanıma alırdım burda yapardım. Unuttum. Nasl edicemİkinci cizginin biri yamuk gibi sanki!!
gelişmemiş derken kaç cm mişÇok teşekkür ederim cevabınız için yarın da eşim mesaiye gidecek saat 5 te gelecek ay ben ne yapıcam. Bi de ben dün bu döngüde 2.kez doktora gittim yumurtan gelişmemiş bu yüzden çatlamıyo senin yumurtaların dedi. Folik asit verdi ben de her ihtimale karşı yapayım dedim işin işinden çıkamıyorum
zaten daha zaman var endişelenme teste devam et silikleşmeye başladığı anda çatlamıştır ve 12-24 saat süren vargelişmemiş derken kaç cm miş
yarın sabah yaparsın sonuca göre tekrar konuşuruz telaş yapma çatlamayı engelliyor o denk gelecekse bir şekilde olacak rabbim bunları sebep kılıyorO yüzden dedim bozuk mu acaba diye. Evde görseydim tekrar yapmaya çalışırdım ya da yanıma alırdım burda yapardım. Unuttum. Nasl edicem
Tamamdır teşekkür ederim yarın eve gittiğimde tekrar yapıp bakayım. Çok heycanlı ya :)zaten daha zaman var endişelenme teste devam et silikleşmeye başladığı anda çatlamıştır ve 12-24 saat süren var
:))Tamamdır teşekkür ederim yarın eve gittiğimde tekrar yapıp bakayım. Çok heycanlı ya :)
Benım heralde yumurtlama sorunu var. Yada buyumuyor catlsmıyor. Bılmıyorum. Doktorada gıtmedım hiç. Bu ay gebe kalamazsam gıdecegım doktoraDegerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?