Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar ikiside biraz silik gibi.catladimi acaba?15.gundeyim bugun.sol tarafim kasigim cik agriyor.Ne diyorsunuz?

Kızlar benim dün akşam ve bu sabah testlerinde siliklesen test tekrar koyulasmaya başladı sanki !

Kızlar buda bu sabahki testim bugun 10. Günüm yaklasmısmu sizce

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 122
Herkese selam kizlar bu ay laboquick ovulasyon testi ile yumurta takibi yapmaya calisiorum 6.gun basladim o zamanda silik 2.cizgi cikti...9.gun cizgi c'den daha ince ama kopkoyu idi..acemi oldugum icin o gunun yumurtlama isareti oldugunu dusundum ve belkide oyleydi bilmiorum..sonra cizgi hafif siliklesti ama 2 gundur cizgi her defasinda koyu ve kalin cikio..sastim kaldim acaba hala mi yumurtluyorum ne bu boyle gep 2. Cizgi

Günaydınlar. Ben bugün nöbete gelmeden testi yaptım bakmayı unuttum. Şimdi eşim fotosunu çekip attı bozuk mu pozitif mi anlamadım yardım eder misiniz. Pozitifse ben yarın sabah nöbetten çıkıcam (

Eklentiler

• IMG-20151208-WA0001.webp
    4 KB · Görüntüleme: 144
Günaydınlar. Ben bugün nöbete gelmeden testi yaptım bakmayı unuttum. Şimdi eşim fotosunu çekip attı bozuk mu pozitif mi anlamadım yardım eder misiniz. Pozitifse ben yarın sabah nöbetten çıkıcam (
pozitif canım ama zaten 24-36 saatte çatlıyor birde 12-24 saat ömrü var yakalarsın yani. silikleşmeye başladığı anda çatlama oluyor

pozitif canım ama zaten 24-36 saatte çatlıyor birde 12-24 saat ömrü var yakalarsın yani. silikleşmeye başladığı anda çatlama oluyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın da eşim mesaiye gidecek saat 5 te gelecek ay ben ne yapıcam. Bi de ben dün bu döngüde 2.kez doktora gittim yumurtan gelişmemiş bu yüzden çatlamıyo senin yumurtaların dedi. Folik asit verdi ben de her ihtimale karşı yapayım dedim işin işinden çıkamıyorum

gelişmemiş derken kaç cm miş

Söylemedi daha doğrusu o acıdan ağrıdan başım dönmüştü aklım başımda değildi sormayı akıl edemedim :)

O yüzden dedim bozuk mu acaba diye. Evde görseydim tekrar yapmaya çalışırdım ya da yanıma alırdım burda yapardım. Unuttum. Nasl edicem
yarın sabah yaparsın sonuca göre tekrar konuşuruz telaş yapma çatlamayı engelliyor o denk gelecekse bir şekilde olacak rabbim bunları sebep kılıyor

Degerlendirdiysen ve dediklerimi uyguladiysan tamamdır canım.Sabirla beklemek kaldı.13 gun sonra sabah ilk idrarla hcg yap bak ne çıkacak...
Benım heralde yumurtlama sorunu var. Yada buyumuyor catlsmıyor. Bılmıyorum. Doktorada gıtmedım hiç. Bu ay gebe kalamazsam gıdecegım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…