KAÇINCI GÜNÜ KAÇ AY TAKİP ETTİN EĞER YUMURTLAMA SORUNU VARSA ADET DÜZENSİZLİĞİDE OLMASI GEREKİR.Benım heralde yumurtlama sorunu var. Yada buyumuyor catlsmıyor. Bılmıyorum. Doktorada gıtmedım hiç. Bu ay gebe kalamazsam gıdecegım doktora
KESİNLİKLE ERKEN,EN ERKEN 12.GÜNDE ÇIKARKızlar size dün söylemiştim. Bugün sizin tavsiyeniz üzerine ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik. Gebelik testide negatif.
Acaba yumurtlamadan sonra 9. gün erken mi. Daha şansım var mı sizce
OVULASYON TESTİ POZ ÇIKANDA OLUYOR ÇIKMAYANDA TAKILMA ÇÜNKÜ BETA YI LH GİBİ ALGILAYIP POZ VERİYOR. SEN 3-4 GÜN SONRA İLK İDRAR İLE GEBELİK TESTİ YAP İNŞ POZ OLUR[QUcanımeniz1983, post: 43967632, member: 702417"]KESİNLİKLE ERKEN,EN ERKEN 12.GÜNDE ÇIKAR[/QUOTE
Deniz canım yüreğime su serptin. Ovulasyon testinde kesin çıkar diye duydum ve testten sonra çok üzüldüm. çok teşekkürler. ..
Keşke kanda baksanız ben de heycanlandım valla Allah gönlünüze göre versinKızlar size dün söylemiştim. Bugün sizin tavsiyeniz üzerine ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik. Gebelik testide negatif.
Acaba yumurtlamadan sonra 9. gün erken mi. Daha şansım var mı sizce
adet geçmesini beklemekte fayda var sonra psikolojik çöküntü oluyorKeşke kanda baksanız ben de heycanlandım valla Allah gönlünüze göre versin
Haklısınız çok iyi anlıyorum düşünmemeye çalışın derya hanım hayırlısı olsunadet geçmesini beklemekte fayda var sonra psikolojik çöküntü oluyor
Daha ılk defa bu ay yaptım bu testlerı. Hemen bırgunde koyulasyı ve ertesı gun siliklestı. Hersey bıranda oldu bitti. Ben bu ay evde yatılı mısafırlerım oldugu için saatı saatıne yspamadım zaten. Yaşım 39KAÇINCI GÜNÜ KAÇ AY TAKİP ETTİN EĞER YUMURTLAMA SORUNU VARSA ADET DÜZENSİZLİĞİDE OLMASI GEREKİR.
Kızlar benim 10 gün bugun tam aynı koyulukta değil ama baya belirgin sizce yakınmı yumurtlama 26 günde bir oluyorum bugünde degerlendirdim böle görünce ama
S.aleykum.Netim bitmişti 3 gündür girememistim.Hamdolsun simdilik bi sıkıntı yok.Cuma günü dr.tekrar gel demişti,gidecem bakalım.Hayırlısı bakalım neler olacak
Canım bende merak ettım seni. Neden doktora gıdeceksın canımS.aleykum.Netim bitmişti 3 gündür girememistim.Hamdolsun simdilik bi sıkıntı yok.Cuma günü dr.tekrar gel demişti,gidecem bakalım.Hayırlısı bakalım neler olacak
Canım sen kacgunde bır adet oluyodun. Kac defa ilişki oldu canım. Ben 26 gunde oluyorum. Bende deneme yaptım beklıyorum. Sende bana yorum yapmıstın testlerımle ılgılı. İnşallah bu ay hepımız hamıle kalırız.
Kac gunde bır adet oluyodun canımKızlar 12. Günüm bugun sizce durum ne diğer testlerime göre cok koyunbugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?