Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben bu testle sağlıklı sonuç alamicam galiba

Eklentiler

• IMAG0262.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 110
BENIMDE hiç aynı koyulukta yakalayamadım cnm sen hamile olabilirmisinin 21 günde bu koyuluk
bilmiyorum ama sanmıyorum ki canım 15. günde başladım teste elime yeni ulaşmıştı o gün silikti sonra koyu arada silik koyu değişip durdu bugün de böyle ama tam koyu olmadı hiç ısı takibi yapıyorum ateş daha bu sabah yükselmeye başladı o da net değil kafam çok karıştı

Bende 27 28 gunde bir oluyordum.12.gün catlama oldu ve catlama oldugu gece tek ilişki olmuştu.13 gun sonra hcg evde yaptim pozitif çıktı...

Sabirin hoşgeldin canım. Ozletme kendini. Ben yeni üye olmama rağmen merak ettim
Teşekkür ederim canım.Bu iyi günlerim.Bulantilarim 7.haftada baslar 8 ve 9.haftada hastanelik olurum genelde bakalım.inşallah kolay atlatirim bu kez...Dua edin

Benim 28 günde 1 testimin koyu olduğu gece ve sonraki gece ilişki oldu.. Bakalım önümüzdeki pazartesi test yapmayı düşünüyorum.. Ama hiç belirtim falan yok valla gerçi benim ilk hamileliğimde de herhangi bi belirtim yoktu hatta sonrasında da karnım büyümese hamile olduğumu anlamazdım:) bekliyoruz bakalım hayırlısı hepimiz için canım

ay sabirin çok güldüm sana :) tıbben bilemedim nasıl olur.ama tıbbın bilmediği bir sürü bilmediği şey var sonuçta :)
Bnm bazen açık bazende çokkk koyu oluyor özellik sabahları acaba kız mıdır inşallah kız istiyorum sağlıklı bi şekilde bu arada sen nadılsın cnm

Teşekkür ederim canım.Bu iyi günlerim.Bulantilarim 7.haftada baslar 8 ve 9.haftada hastanelik olurum genelde bakalım.inşallah kolay atlatirim bu kez...Dua edin
Hayırlı olsun bu arada inşallah sorunsuz atlatırsınız bnm mide bulantım ve halsizliğim çok oldu ilk başlarda şu an biraz daha iyiyim ama uyku halim çok var,

Nasıl belli oluyor cnm bnde 12 haftalığım bnada söyler misin
13.haftada ultrasyonda belli oluyor zaten.Daha önce söylemiştim ama gormemissin demek.Fazla sıvı tüketmemek şartıyla idrarin aşırı koyu ise kız.idrarin acik sarı ise erkek....

13.haftada ultrasyonda belli oluyor zaten.Daha önce söylemiştim ama gormemissin demek.Fazla sıvı tüketmemek şartıyla idrarin aşırı koyu ise kız.idrarin acik sarı ise erkek....
Yeni okudum cnm okurken yazını hmn cvp yazdım daha sonraki yazılarıda okurken gördüm. gece koyu oluyor sabahları bazen açık bazen koyu ama ilk gebeliği öğrendiğimde koyuydu.

Yeni okudum cnm okurken yazını hmn cvp yazdım daha sonraki yazılarıda okurken gördüm. gece koyu oluyor sabahları bazen açık bazen koyu ama ilk gebeliği öğrendiğimde koyuydu.
Adet olmaya yakın bi koyuluk olurya o şekil iste.zaten gebeligin ilk haftalarından itibaren hemen belli oluyor canım.Araştırmalarım sonucu böyle canım.Bakalım cinsiyeti belli olunca soylersin canım

Adet olmaya yakın bi koyuluk olurya o şekil iste.zaten gebeligin ilk haftalarından itibaren hemen belli oluyor canım.Araştırmalarım sonucu böyle canım.Bakalım cinsiyeti belli olunca soylersin canım
Hadi hayırlısı inşallah oğlumuı 12 haftalıkken ikili testte öğrendim bakalim şimdi ne zaman öğerenecem hayırlısı

Kacgunde bır adet oluyorsun n canım

Bende 27 28 gunde bir oluyordum.12.gün catlama oldu ve catlama oldugu gece tek ilişki olmuştu.13 gun sonra hcg evde yaptim pozitif çıktı...
Canım peki sen ovulasyon testı kullanmadan önce 12. Gunde hiç ilişli yasamısmıydın. Ysni ovulasyon testı garantımı gebelik için. Ben korkuyorum. Yıne gebe kalamayacagım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…