26 cnm normalde bugun olması lazımKac gunde bır adet oluyodun canım
BENIMDE hiç aynı koyulukta yakalayamadım cnm sen hamile olabilirmisinin 21 günde bu koyulukBen bu testle sağlıklı sonuç alamicam galiba
bilmiyorum ama sanmıyorum ki canım 15. günde başladım teste elime yeni ulaşmıştı o gün silikti sonra koyu arada silik koyu değişip durdu bugün de böyle ama tam koyu olmadı hiç ısı takibi yapıyorum ateş daha bu sabah yükselmeye başladı o da net değil kafam çok karıştıBENIMDE hiç aynı koyulukta yakalayamadım cnm sen hamile olabilirmisinin 21 günde bu koyuluk
5 ay once bir düşük yasadimya ondan.adetimden 2 gun geçmişti beta 525 çıktı.Haftaya gel kontrol edelim ilerleme nasıl gidiyor diye...Canım bende merak ettım seni. Neden doktora gıdeceksın canım
Bende 27 28 gunde bir oluyordum.12.gün catlama oldu ve catlama oldugu gece tek ilişki olmuştu.13 gun sonra hcg evde yaptim pozitif çıktı...Canım sen kacgunde bır adet oluyodun. Kac defa ilişki oldu canım. Ben 26 gunde oluyorum. Bende deneme yaptım beklıyorum. Sende bana yorum yapmıstın testlerımle ılgılı. İnşallah bu ay hepımız hamıle kalırız.
Teşekkür ederim canım.Bu iyi günlerim.Bulantilarim 7.haftada baslar 8 ve 9.haftada hastanelik olurum genelde bakalım.inşallah kolay atlatirim bu kez...Dua edinSabirin hoşgeldin canım. Ozletme kendini. Ben yeni üye olmama rağmen merak ettim
Nasıl belli oluyor cnm bnde 12 haftalığım bnada söyler misinTahmin edebiliyorum canım.idrardan belli oluyor zaten
Canım sen kacgunde bır adet oluyodun. Kac defa ilişki oldu canım. Ben 26 gunde oluyorum. Bende deneme yaptım beklıyorum. Sende bana yorum yapmıstın testlerımle ılgılı. İnşallah bu ay hepımız hamıle kalırız.
Bnm bazen açık bazende çokkk koyu oluyor özellik sabahları acaba kız mıdır inşallah kız istiyorum sağlıklı bi şekilde bu arada sen nadılsın cnmay sabirin çok güldüm sana :) tıbben bilemedim nasıl olur.ama tıbbın bilmediği bir sürü bilmediği şey var sonuçta :)
Hayırlı olsun bu arada inşallah sorunsuz atlatırsınız bnm mide bulantım ve halsizliğim çok oldu ilk başlarda şu an biraz daha iyiyim ama uyku halim çok var,Teşekkür ederim canım.Bu iyi günlerim.Bulantilarim 7.haftada baslar 8 ve 9.haftada hastanelik olurum genelde bakalım.inşallah kolay atlatirim bu kez...Dua edin
13.haftada ultrasyonda belli oluyor zaten.Daha önce söylemiştim ama gormemissin demek.Fazla sıvı tüketmemek şartıyla idrarin aşırı koyu ise kız.idrarin acik sarı ise erkek....Nasıl belli oluyor cnm bnde 12 haftalığım bnada söyler misin
Yeni okudum cnm okurken yazını hmn cvp yazdım daha sonraki yazılarıda okurken gördüm. gece koyu oluyor sabahları bazen açık bazen koyu ama ilk gebeliği öğrendiğimde koyuydu.13.haftada ultrasyonda belli oluyor zaten.Daha önce söylemiştim ama gormemissin demek.Fazla sıvı tüketmemek şartıyla idrarin aşırı koyu ise kız.idrarin acik sarı ise erkek....
Adet olmaya yakın bi koyuluk olurya o şekil iste.zaten gebeligin ilk haftalarından itibaren hemen belli oluyor canım.Araştırmalarım sonucu böyle canım.Bakalım cinsiyeti belli olunca soylersin canımYeni okudum cnm okurken yazını hmn cvp yazdım daha sonraki yazılarıda okurken gördüm. gece koyu oluyor sabahları bazen açık bazen koyu ama ilk gebeliği öğrendiğimde koyuydu.
Hadi hayırlısı inşallah oğlumuı 12 haftalıkken ikili testte öğrendim bakalim şimdi ne zaman öğerenecem hayırlısıAdet olmaya yakın bi koyuluk olurya o şekil iste.zaten gebeligin ilk haftalarından itibaren hemen belli oluyor canım.Araştırmalarım sonucu böyle canım.Bakalım cinsiyeti belli olunca soylersin canım
Hayırlı olsun canım. Bızede dua et ne olur. Senın facebookun varmıydı canım5 ay once bir düşük yasadimya ondan.adetimden 2 gun geçmişti beta 525 çıktı.Haftaya gel kontrol edelim ilerleme nasıl gidiyor diye...
Kacgunde bır adet oluyorsun n canımbilmiyorum ama sanmıyorum ki canım 15. günde başladım teste elime yeni ulaşmıştı o gün silikti sonra koyu arada silik koyu değişip durdu bugün de böyle ama tam koyu olmadı hiç ısı takibi yapıyorum ateş daha bu sabah yükselmeye başladı o da net değil kafam çok karıştı
Canım peki sen ovulasyon testı kullanmadan önce 12. Gunde hiç ilişli yasamısmıydın. Ysni ovulasyon testı garantımı gebelik için. Ben korkuyorum. Yıne gebe kalamayacagım dıyeBende 27 28 gunde bir oluyordum.12.gün catlama oldu ve catlama oldugu gece tek ilişki olmuştu.13 gun sonra hcg evde yaptim pozitif çıktı...
adetim genelde 30 gün ama 35 40 olduğu da oluyor yani düzensiz arada düzeni değişir en ufak streste uzarKacgunde bır adet oluyorsun n canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?