Canım hayırlı olsun. Sen kacgunde bır adet oluyodun. Ovulasyon testı kullandınmıHadi hayırlısı inşallah oğlumuı 12 haftalıkken ikili testte öğrendim bakalim şimdi ne zaman öğerenecem hayırlısı
adeti düzenli olan yumurtlamada akıntısını takip eden anlayan için kesinlikle net diye düşünüyorum benim akıntım bi ara oldu bi geçti testler sürekli pozitif ancak silik koyu gidiyor bekliyorum bakalım bugün 21. günCanım peki sen ovulasyon testı kullanmadan önce 12. Gunde hiç ilişli yasamısmıydın. Ysni ovulasyon testı garantımı gebelik için. Ben korkuyorum. Yıne gebe kalamayacagım dıye
Bayagı geçmiş adetlerın. Neden boyle oluyormuş. Doktor bişey dedımı canımadetim genelde 30 gün ama 35 40 olduğu da oluyor yani düzensiz arada düzeni değişir en ufak streste uzar
Kac cocugun var canımadeti düzenli olan yumurtlamada akıntısını takip eden anlayan için kesinlikle net diye düşünüyorum benim akıntım bi ara oldu bi geçti testler sürekli pozitif ancak silik koyu gidiyor bekliyorum bakalım bugün 21. gün
hiç canım 7 aylık evliyimKac cocugun var canım
benım duzenlı adetlerım. 39 yasındayım ben. Aylardır denıyoruz olmuyor. Busy ılk defa test kullandım. Insallah tutmuştur bu seferadeti düzenli olan yumurtlamada akıntısını takip eden anlayan için kesinlikle net diye düşünüyorum benim akıntım bi ara oldu bi geçti testler sürekli pozitif ancak silik koyu gidiyor bekliyorum bakalım bugün 21. gün
8 10 güne kadar ancak rahim duvarina tutunma oluyor.Yumurtlamadan 13 gun sonra sabah ilk idrarla çıkar...Hamile olan arkadaşlar yumurtlama gününuz k aç gün geçtikten sonra gebelik testi yaptınız. Cevaplarsiniz sevinirim. Benim 11. Gün ve negatif
Feccbokum yok.Var ama kullanmiyom.Esim izin vermedi bende sildim.Garanti Allahin izniyle.Ama herhangi bir sıkıntı yoksa sende tabi.Adetlerinde düzenliyse olur inşallahCanım peki sen ovulasyon testı kullanmadan önce 12. Gunde hiç ilişli yasamısmıydın. Ysni ovulasyon testı garantımı gebelik için. Ben korkuyorum. Yıne gebe kalamayacagım dıye
13.günde öğrendim.Evde yaptım.Bayagi belirgin çıktı yani.Reglime 3 gün vardı henüzDaha umudum var ozaman.
Sabirin canım sen kaçıncı günde öğrendin canım.
Saqol cnm bn ilk defa hamileliği öğrenmek için aldım bnm hep pozitifti 6 gün filan sonra silikleşti bnde değerlendirdim o günleri 26 günde bir adet oluyorum işte adetim gecikti gittim test yaptım kan tedti negatif çıktı bnde bütün umudumu kaybettim ama bu arada ovulasyon testlerim pozitifti işte bigece hiç aklımda yokken evde olan gebelik testini yapayım dedim amann çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz bi baktım ikinci çizgi çıktı inanamadım şok oldum ertesi gün kan testi yaptım sonuç pozitif şükürler olsun o yüzden umudunuzu kaybetmeyin olucaksa olucaktır Rabbim zamanını biliyorCanım hayırlı olsun. Sen kacgunde bır adet oluyodun. Ovulasyon testı kullandınmı
Yumurta catladiktan sonra say 13.gun olsun.13 g7n gecmeden kandada net cikmiyabiliyor canımInşallah bizde de çift çizgi çıkar. Elime kalem alıp kendim cizecegim nerdeyse
Biz korunuyorduk canım.Erkek istedigim için catlama gerceklestiginde sadece ilişki olduCanım peki sen ovulasyon testı kullanmadan önce 12. Gunde hiç ilişli yasamısmıydın. Ysni ovulasyon testı garantımı gebelik için. Ben korkuyorum. Yıne gebe kalamayacagım dıye
benim düzeni bozulabildiği için birde lh biraz yüksek olduğu için ovulasyonu takip etmeye çalışıyorum ilk ay denemem bu benimKı
benım duzenlı adetlerım. 39 yasındayım ben. Aylardır denıyoruz olmuyor. Busy ılk defa test kullandım. Insallah tutmuştur bu sefer
Bızdede 2 defa deneme oldu. Ama sanırım benım yumurtalarda sorun var canımBiz korunuyorduk canım.Erkek istedigim için catlama gerceklestiginde sadece ilişki oldu
Canım bende ılk defa kullandım test. Benımde 26 gunde bır adet oluyorum. Senın tam olarak kacıncı gun çıft cızgı oldu. Benım sanırım 10. Gun catladı. Ikı gun deneme yaptık. Insallah benımde tutmuştur. Cok uzuluyorum adet olunca. Sen kac defa deneme oldu. Hergunmu oldu canım.Saqol cnm bn ilk defa hamileliği öğrenmek için aldım bnm hep pozitifti 6 gün filan sonra silikleşti bnde değerlendirdim o günleri 26 günde bir adet oluyorum işte adetim gecikti gittim test yaptım kan tedti negatif çıktı bnde bütün umudumu kaybettim ama bu arada ovulasyon testlerim pozitifti işte bigece hiç aklımda yokken evde olan gebelik testini yapayım dedim amann çıkarsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz bi baktım ikinci çizgi çıktı inanamadım şok oldum ertesi gün kan testi yaptım sonuç pozitif şükürler olsun o yüzden umudunuzu kaybetmeyin olucaksa olucaktır Rabbim zamanını biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?